9 Populære og Trendy Romper Jumpsuits for kvinner i trend Stiler på livet

Rompers er en enkelt kjole som har en kombinasjon av halv eller ermet skjorte med kort. Skjorten og den korte er kombinert med et kløftet midje design eller med belte design. Romper type design klær var i utgangspunktet populær som barn kjole, så designere matche sine kreative ideer med trendy og kropp komplimentere nye design for unge jenter og damer. For unge jenter og damer som ennå ikke vet hva slags klær som er designet med romper design, er her en kuleste og fristende designer outfit som er "Romper Jumpsuits". For å legge til smaken til denne artikkelen her er Romper jumpsuit-typer med matchende bilder, noe som definitivt vil motivere damer til å prøve dette forskjellige antrekket fra vanlige klær som jean, topp eller salwar.

Nyeste og stilige design av Romper Jumpsuits for Ladies in Fashion:

Her er de beste romper jumpsuits designene.

1. Block Print Romper Jumpsuit:

romper jumpsuits

Denne løst passende jumpsuit med lang pant er et ideelt antrekk for sommeren. Toppet er designet med scoop neckline med blokker som vanligvis er lyse med kontrastfarger. Midjen er relativt løs med sidelommer festet like under midjelinjen.

2. Athletic Romper Jumpsuit:

Atletisk Romper Jumpsuit

Denne casual romper jumpsuiten er det ideelle antrekket under enhver idrettsaktivitet på en solrik dag eller til og med under en mild regnfull dag på grunn av bomullsmaterialet med hettefeste. Denne jumpsuiten er designet som ermeløs med kontrastfarget elastisk bånd festet sammen med jumpsuiten som løper rundt hofteområdet.

3. Drawstring String Neutral Romper Jumpsuit:

snøring String Neutral Romper Jumpsuit

Denne nøytrale enkle, farvede søte romper jumpsuiten er et enkelt designutstyr med knapp sett på den øverste delen av jumpsuits som gir et annet utseende enn vanlig jumpsuit stil. Den korte designet jumpsuiten er best parret med en sølvstreng som gir et kneppet hofteutseende når stringene trekkes sammen.

4. Wrap Short Romper Jumpsuit:

Pakke inn Short Romper Jumpsuit

Denne chiffonmaterialet jumpsuit gir en lett følelse når den er slitt, noe som gjør den til den mest behagelige kluten til et kveldsselskap. Den øverste delen av jumpsuiten er designet ved å overlappe stoffet over hverandre og danner en V-halslinje.

Se mer: Brude jumpsuits

5. Animal Print Romper Gypsy Jumpsuit:

Dyr Print Romper Gypsy Jumpsuit

Dyrutskrift er en av de vanlige trykkdesignene som brukes til å designe både mannlige og kvinnelige antrekk. Det samme dyretrykket brukes til å skape romper jumpsuit i et boho design. Ermene er designet i en bellform som er designet som brukes til å lage boho stil kjoler.

6. Denim Romper Jumpsuit:

Denim Romper Jumpsuit

Denim stoff er det mest favoritt materialet som brukes av damer i ulike former for antrekk. For å gjøre livet enkelt og fasjonabelt, designere designet med et stykke romper jumpsuit med et jean materiale. Denne jumpsuiten kan ha en klumpete utseende ved å tegne de tynne jeanfargete strengene sammen som løper rundt midjeområdet. Ermene er lange som kan rulles inn for å gi et kult utseende.

Se mer: Jumpsuits For Women

7. Lace Romper Jumpsuit:

Blonder Romper Jumpsuit

Lace material jumpsuits har fått oppmerksomhet blant unge jenter og damer på grunn av sin forbløffende kvalitet og dens evne til å få en kropp kramme i form. Denne romper jumpsuit har gjennomsiktige kniplinger på ermene med hippeklipspasning på grunn av elastisk vedlegg.

8. Tilbake Klipp ut Romper Jumpsuit:

Tilbake Cutout Romper Jumpsuit

Denne nye, trendy designen har utsnevret mønster sett på baksiden av jumpsuiten, i stedet for i den fremre halsregionen. Nakkemønsteret i fronten er en lukket halsdesign med mikrohylseform.

Se mer: Children's Jumpsuits

9. Tropical Print Romper Jumpsuit:

Tropisk Print Romper Jumpsuit

Denne blinkende og livlige fargekjolen som har blomstret og venstre utskrift rundt kjole. Fargen som er mer populær er grønn, rosa, lilla, lysrød. Den nedre delen av jumpsuits som vanligvis er shorts med løs passform, gjør det veldig behagelig å ha på som en stranddrakt kjole.

Rompers design som var typisk designet for barn, på grunn av sin lette passform og komfort når den brukes, noe som gjør at barna beveger seg med ubehag. Det samme gjelder damer når de har på seg disse romperformede jumpsuiten, det gir en god mengde komfort og enkelhet.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

88 + = 93