9 Populære og fasjonable fossile lommebøker til menn og kvinner

Fossil lommebøker er et amerikansk designer merkevare som startet i år 1984, siden det har vært på topp merkede selskaper som selger forskjellige typer tilbehør som vesker, klokker, lommebøker og mest kjente er lommeboken som er laget av rent og ekte lær materiale. Fossil merkevare kommer opp med unike design som er veldig forskjellig fra de vanlige spinkel og skinnende lommebokene. Menn og kvinner både liker å bære en merket lommebok som varer i svært lang tid, spesielt for menn lommebøker anses å være en av de tilbehør som er viktige ved siden av deres dame i livet deres. For damer er lommebøker virkelig viktige, og den viktigste funksjonen de ser etter er antall lommer i lommeboken, som veldig godt vet hvorfor de ser inn for den funksjonen!!

For å gjøre livet lettere med en jevn og en fasjonabel lommebokdesign som bidrar til å bære våre viktige ting som er svært nødvendig i vårt daglige rutinemessige liv. Denne artikkelen hjelper menn og kvinner til å finne ut den beste typen lommebok som passer inn i dine viktigste nødvendige ting og utforming av lommebok ved briefing. Top Fossil lommebøker design for både menn og kvinner.

Nyeste og stilige design av fossile lommebøker til herrer og damer i trend:

La oss se på de beste fossilmobelldesignene.

1. Utvid Fossil Men's Wallet:

fossil wallets

Denne enkle, lette, brune lærfargede lommeboken er en av de vanlige designene som brukes til produksjon av menns lommebok, men i denne lommeboken er lommeboken uthevet med et ekstra sidefelt. Lommeboken ser liten og slank ut når den er brettet, men den virkelige bruken vises når lommeboken åpnes. Denne lommeboken er utformet som en foldbar kvadrat lommebok med et utvidbart sidekammer som brukes til å holde kort og bilder.

2. Money Clipping Fossil Mens Wallet:

Penger Clipping Fossil Men Wallet

Clipping Wallet Design er en nyoppusset design av merkevaren og fikk navnet sitt gjennom det stive klippet design som er sett på den ytre frontdelen av den foldbare firkantede lommebokdesignen. Klippet er laget av det faste metallmaterialet. Metallklipset har en matt finish, noe som gir kontrast til lommeboken. Rupee notater kan plasseres i dette klippet design under et nødsituasjon.

3. Mini RFID Designer Women's Fossil Wallet:

Mini RFID Designer Women Fossil Wallet

For å unngå funksjonsfeil og sporing av sikkerhetspassord under feilsøkingen i prosessen, er denne lommeboken designet. Materialet som brukes til å lage denne lommeboken er utformet for å beskytte den viktige informasjonen som er lagret i et Visa eller et debetkort ved å lomme lommeboken som blokkerer ved overføring av radiofrekvensidentifikasjon. Bortsett fra beskyttelsesteorien ser denne fossile kvinners lommebok ut på grunn av sin fascinerende levende farge. Blågrønn, rød, rosa.

4. Vanlig Zip Rundt Fossil Lommebøker For Kvinner:

Vanlig Zip Around Women Fossil Wallet4

Denne typen mini kvadrat lommebok er uthevet med en kontrastfarget tykk glidelås som løper rundt lommeboken helt. Zip er tykk og synlig på grunn av sin gyldne farge og har designet henger laget av samme farge som lommeboken. Denne lommeboken er to delingsrom etter åpning av lommeboken og en liten sidelomme på baksiden av lommeboken.

Se mer: Gjett lommebøker for kvinner

5. Card Case Bifold menns fossile lommebok:

Kort Case Bifold Men’s Fossil Wallet

Denne spesialiserte lommeboken som kun er laget for å holde i kort som besøkskort, handlekort, medlemskort. Siden de fleste av mennene ikke liker å bære alt kortet i lommeboken, som har andre viktige elementer, er de viktigste kontanter og debetkort og visumkort. For å gjøre det lettere og mindre forvirrende, kom fossilt opp med denne korthallen lommeboken som kan brettes. Sammenleggbare lommebøker med kredittkort er mye nyttige enn en enkelt rackkortholder.

6. Trifold Leather Women Fossil Wallet:

Tredobbelt Leather Women Fossil Wallet

Tri Foldable lær lommebøker er mye mer holdbare og kan bære mange kort separat ved ikke å blande dem med kontanter. Når denne trefoldede lommeboken er åpnet, har den kortholder på forsiden og har et enkelt rett rom for å holde kontanter tilbake en del av ikke-lommeboken.

Se mer: Herre Lang lommebok

7. Elastisk festet Fossil Magic menns lommebok:

elastisk Attached Fossil Magic Men´s Wallet

Denne typen slank lommebokdesign brukes ofte av unge gutter siden de har få kort og mindre penger, denne typen vil være den riktige typen lommebokdesign. Forsiden og baksiden av kortdesignet, den indre delen av lommeboken har et elastisk fest på baksiden av lærpungene som kan holde notater. På den ene siden av lommeboken har det rett elastisk design og den andre siden er elastikken utformet i en X-form. Denne fargerike grønne elastikken bidrar til å danne en tofoldig lommebok med kaktusdesign sydd på forsiden nederste hjørne av lommeboken og merket er preget på baksiden av lommeboken.

8. Bifold Coin Pocket Men Fossil Wallet:

bifold Coin Pocket Men Fossil Wallet

Å holde en stor mengde mynt i en liten lommebok er en ekte smerte for menn. Menn liker å unngå å bære tungt fylt mynte lommebok sammen med kontanter og kort, og det er også ubeleilig å passe mynt fylt utvidet lommebok i ryggen lommen, noe som lettert gjør buksen til å glide ned mer ned. For å unngå slike problematiske situasjoner, er mynten lommebok designet som har et stort firkantet rom foran som kan ta imot mer enn 20 til 25 mynter av gangen sammen med kontanter og kort.

Se mer: Små lommebøker til menn

9. Smartphone Holder RFID Womens Fossil Wallet:

smart~~POS=TRUNC Holder RFID Women´s Fossil Wallet

Dette er øret der det er mer enn å snakke med folk rundt, vi begynte nå å snakke med Smartphone ved å bruke fingrene. Med det i Fossil har kommet opp noen innovative telefonholdingsdesigner for kvinnelige lommebok, en slik veldig pålitelig design er wristlet-designen som har et spor designet som en konvolutt for å holde telefonen og har en glidelås festet for å lukke lommeboken. Skinnmaterialet er foret med RFID-blokkeringsmiddel som er en ekstra beskyttelsesfaktor.

Det er ingen tvil om å kjøpe en merket lommebok som Fossil på grunn av sine fantastiske og opprørende design, som ikke bare inneholder de nødvendige elementene i et sekvensielt arrangert rom, men det har også redusert angst hos mennesker ved å forme en high-end materiale rundt lommeboken, som forhindrer slike ukjente stjele teknikker på grunn av ulike feilbehandling måter å få viktig kode fra visum eller kredittkort ved hjelp av avanserte skanning maskiner ved å forene en high-end materiale for å hindre slike ukjente stjele teknikker.

Bilder Kilde: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 11 = 15