9 populære og beste bærekremer i India | Stiler på livet

Beard krem ​​er en kosmetisk som brukes til å fukte huden fra under skjegget, så vel som for å gjøre myk, skinnende og glatt. Beardcreme-produkter er forenet med jojobaolje, argonolje, kokosnøttolje, oljefrøolje hampfrøolje og mange flere som er adresse få skjeggproblemer som sensitiv hud eller tørrhet, kløe etc. Bærekrem fungerer også som fuktighetskrem til rett hårkrøller. Få merker av skjeggkrem kan legge til næringsstoffer eller vitaminer. Beard krem ​​vil også forbedre skjegget ditt ser litt skinn og sunnere.

Topp 9 Beard Creams for Different Beards:

1. Beard Cream for Hair Curler:

9 populære og beste bærekremer i India | Stiler på livet

Hvis du føler deg irritert med krøllet skjegg, hvis du ønsker å rette skjegget ditt med skjeggrettingskrem, så er dette de beste løsningene for deg. Du kan bruke dette skjeggkremet til litt rett skjegg. ta denne krem ​​i hånden, ta litt vann og løp gjennom det. Skyv det med fingrene. bør ta tid å tørke den. Dette vil virkelig la deg lage et rett skjegg.

2. Fast Grow Beard Cream:

9 populære og beste bærekremer i India | Stiler på livet

Det er ingen måte å dyrke skjegget ditt raskere, men tiden kan gjøre denne jobben. Du kan bruke liten prosess for å opprettholde den. For å vokse skjegg, sørg for ikke å barbere eller trimme minimum i fire uker. På dette tidspunktet begynner skjegget å fylle i flekker. For å holde sunt hud og ansiktshår som skjegg vokser, må du bruke skjeggkrem. Beard krem ​​er ikke bare å vokse hår, selv det er veldig nyttig å stoppe håret faller.

3. Beard Softener Cream:

9 populære og beste bærekremer i India | Stiler på livet

Hvis du ser lang og mykt skjegg, vil denne krem ​​sikkert hjelpe deg med å dyrke skjegget ditt med gode resultater. Denne er ikke mer kostbar og enkeltkrempakke som er nyttig i 5 til 6 måneder lett. Denne skjeggmykningskremet er bra i stedet for skjeggolje. Den har en antibakteriell egenskap fordi du vil få ricinusolje som innhold i den. Ustraa har presentert kvalitetsprodukt i fuktighetsgivende skjeggkrem, dette er det beste valget for menns alltid.

4. Beard Cream for Men:

9 populære og beste bærekremer i India | Stiler på livet

Menn kan foretrekke denne typen skjeggkrem til å pleie og kurere for skjegget. Denne overordnede menneskeskjærekremet har formulert og utviklet for uregelmessig hårpleiemiddel, kondisjonering og styling. Det reparerer eller reparerer det tørre og skadede håret. Det fengslende potensialet for denne skjeggkrem er at det ikke vil etterlate noen pinguidrester. Dette er en menns putty, det reflekterer om maskulin disposisjon. Du kan bruke denne skjeggkrem i stedet for fruktig og søt

5. Beard Cream for Healthy Beard:

9 populære og beste bærekremer i India | Stiler på livet

Beard krem ​​er avgjørende for sunt skjegg. Den er laget av planteekstrakt og essensielle oljer. Det fukter også brødet og nærer huden din. Det reduserer skjegg kløe, gjenopprette naturlig glans og hold skjegget ditt frisk og luktende friskt. For lengre skjegg, er denne formelen designet for å stil og form uten å føle seg stor eller talg. Det er så mye bedre enn balsam. Det hjelper deg virkelig for kløe og synes å myke skjegget.

6. Sett Wet Beard Cream:

9 populære og beste bærekremer i India | Stiler på livet

Sett vått skjeggkrem beholder skjegget ditt sterkt. Det fortsetter å sette skjegget opp til 5 timer. Aloe Vera-formelen beskytter huden din slik at du kan klippe skjegget ditt. Sett vått skjeggkrem inneholder kondisjoneringsolje som gjør skjegget ditt sexy og falt mykt. Livet er en fest for deg, og du vet hvordan du skal rocke den. Sjarm er ditt mellomnavn og stil er ditt ultimate spill. Så fortsett med disse typer skjeggkrem for ultimate utseende. Og sikkert stå ut i mengden med denne skjegg avslappende krem.

7. Balm som bærekrem:

9 populære og beste bærekremer i India | Stiler på livet

Du kan også bruke skjeggkrem som balm også. Dette er en pomatum laget av oppvarming, blanding og kjøling fuktighetskrem og tetningsmidler. En kvalitets skjeggbalsam som inneholder tetningsmidler og alle naturlige fuktighetsgivende stoffer, vil fukte, holde seg til styling og forming, så vel som at skjegget ser tykkere ut. For skrappeste skjegg, er det mykt å tørke den tørreste og fuktighetsgivende Wild Man skjeggkremet. Denne langvarige skjeggbalsammen myker, fuktiggjør og tillater lysdesign av skjegget. Det anbefales spesielt for de som har tørr hud eller hår og lever i tørre eller ekstreme klima.

8. Sterk Beard Cream:

9 populære og beste bærekremer i India | Stiler på livet

Vi er stolte av å presentere en forhåndsformel mykning som gjør at skjegget ditt er skikkelig. Det er viktig å nærme huden og ansiktshåret når skjegget ditt begynner å vokse. Beardilizer krem ​​er profesjonelt for hud og ansiktshår. Den unike blandingen av shea smør, solsikkeolje, olivenolje, avokadoolje, kokosnøttolje og søt mandelolje vil levere perfekt formulert krem ​​for umiddelbare resultater. Dette er hypoallergenisk skjeggkrem best for din daglige pleierutine. Så søk hver morgen og etter behov, gni på ansiktet og inn i ansiktshårets kropp.

9. Beard Balsam Cream:

9 populære og beste bærekremer i India | Stiler på livet

Beard balsam krem ​​bruk for å ta skjegg og bart hver dag. For hydrat og mykt hår bør dette være førstevalg. Det reduserer huden peeling som genererer en irriterende kløe under veksten. Det sørger for riktig omsorg for huden under. Påfør denne balsam på nakke og ansikt. Masser det forsiktig og fullstendig absorbert.

Så skjeggkrem er svært viktig for sunt skjegg. Kjør fingrene gjennom ansiktshår, starter fra nakken, og sørg for å gni krem ​​i huden hvor skjegget ditt vokser. Dette vil bidra til å føle ansiktshår på røttene.

Leave A Comment

95 − 92 =