9 Populære Mehndi-artister i Bangalore | Stiler på livet

Bangalore er et av de kuleste stedene, og er kjent for både tradisjonelt og moderne liv, når det kommer til noen anledninger, vil folk helst foretrekke å kle seg veldig bra og vil gjerne gi et annet utseende for sine hender og ben med moderne og tradisjonelle Mehendi-design. Det er mange trente og profesjonelle mehendi-kunstnere i Bangalore som har en vaseopplevelse i Mehendi design fra årtier.

Topp Mehndi-artister i Bangalore:

1. Raj Mehndi Designs:

Mehndi Artists In Bangalore

Raj er kjent for sin fremragende Mehandi-design. Han besitter et ekstraordinært talent og er kjent for sin Zardosi Mehndi. Han er en av de mest kjente artister i Bangalore, som er perfekt i å gjøre alle de forskjellige typer mehendi-design. Hans anklager vil være rimelig for begge hender.

2. Påskeliljer Studio Artister Mehndi Designs:

Påskeliljer Studio Mehndi Designs

Påskeliljer Studio er det opplagte valget når det kommer til bryllup. Deres ekspertgruppe i mehendi-design er flink til å ringe til høyre henna-kunst. Bestill dem til bryllupsdag feiringer; de gjør også pre-bryllup og etter bryllup foto skudd. La den beste anledning av livet bli fanget på den vakreste måten.

3. Seema Bridal Mehndi artist i Bangalore:

Seema Mehndi Designs

Seema Mehandi passerer lett som et av de mest populære designhubene i Bangalore. Unike mønstre er tilgjengelige for å velge for alle anledninger, noe som er en av de viktigste årsakene til at det er en hit blant klientellet. De er best til å tilby betimelig service, best kvalitet med optimal kostnad.

4. Pushpa Mehndi Designer i Bangalore:

Pushpa Mehndi Arts

Pushpa mehendi mønstre er et helt nytt nivå siden det er en dødelig kombinasjon av både moderne og ortodokse henna kunst. Over tid har deres tjenester gjort det til familiealbumene til mange klienter for arrangementer som spenner fra partier til engasjement og brude Mehendi. De gir det beste av verdi til kunder.

5. Prem - Famous Mehndi Artist i Bangalore:

prem Mehndi Designs

Selv om hans quirky navn er nok til å trekke i klienter, er hans Zardosi talent like bemerkelsesverdig. Hans anklager er velfornuftig og er en av de mest foretrukne brudekunstnerene til Mehandi i Bangalore. Han vil også være i kontakt med kundene for å sjekke om kvalitet, ytelse og service.

6. Nikhil Mehendi Designer i Bangalore:

Nikhil Mehndi Designs

Hvis det er en kunstner som kan stole på, er det Nikhil og hans mehendi-design der han driver med sitt effektive kunstverk. Fra blomstermønster til påfugldesign er han utvilsomt en populær mehendi-kunstner blant alle; han gir en dedikert tjeneste med en ærlig og direkte tilnærming med sine kunder.

7. Afsha Kohetur Mehndi Designs:

Afsha Kohetur Mehndi Designs

Afsha er kjent for hennes kundekreds og rettferdige priser for både høyklassepersoner og mellomklassekunder er hennes klienter. De har spesialutdannet medarbeidere til å lage mehandi-design av alle slag. Hun er spesialisert på brude-, indisk, arabisk, tribal og moderne henna kroppskunst. Hun utmerker seg i alle slags design, selv om det er ganske kjent for å være en førsteklasses brude Mehendi-artist i Bangalore.

8. Kadambari Mehndi Artist Bangalore:

Kadambari Mehndi Designs

Kadambari er en profesjonell henna-kunstner med over to tiår med erfaring i posen, hun og hennes team har innovative metoder og aldri frykter å eksperimentere når det gjelder tradisjonelle Bangalore Mehndi-design. Både urbane samt moderne stiler møter kundenes behov.

9. Haripriya Sushmita Mehndi Designs:

Haripriya Sushmita Mehndi Designs

Haripriya er en av Zardosi divas; hun er en brudekunstner som kommer opp med unike design for hennes klientell som stoler på henne for å lage et perfekt kunstverk på sine hender og ben. Hennes fantastiske kreativitet kombinert med sin evne, henna mønstre forbløffer folk i Bangalore, og dermed gjøre henne en ny peer til de gamle etablerte artister.

Konklusjon:

Bangalore er en by varm av hjertet. Kvinnene i alle aldre elsker Mehndi, og derfor er det en tradisjon å dekorere hender og føtter så godt som mulig. Alle de ovennevnte gode mehendi-artisterne i Bangalore har sjarmert sine klienter med sitt eksemplariske talent og har en stor kundebase til å stå for sitt arbeid, og de er alle godt utdannede profesjonelle mehndi-kunstnere i Bangalore.

Leave A Comment

20 − 19 =