9 Populære Antikke Rings Smykker Design | Stiler på livet

Smykker har alltid lyktes i å forherlige skjønnheten av kvinner, og når vi snakker om smykker, tar ringene seg sjarm og herlighet som det er den vakreste og skjøre avhengigheten i kvinners smykkeskrin. I denne vakre avhengigheten er antikke ringer veldig populære i dag.

antikk rings

Nå, hva betyr antikken: "Antik betyr gammel eller smykker som tidligere ble brukt av folket i den forrige æra? Det finnes forskjellig variasjon og design tilgjengelig for antikke ringer i markedet, men vår motefølelse skildrer vår kunnskap om å ha en riktig ring for riktig anledning.

Forskjellige typer antikke ringdesigner:

Her viser vi deg noen vakre varianter av antikke ringer som definitivt vant ditt hjerte:

1. Antik Engasjement uten Diamantring:

samling inngrep-uten-diamant-ring

Antikk engasjement uten diamantring er en av de mest populære typer forlovelsesring på grunn av disse lave kostnadene, er det rimelig for alle aldersgrupper. Ringen inneholder ikke noen diamant, den er laget av safirer som er en typisk en blå edelsten. Denne ringen er veldig stilig og holdbar. Hvis du er damen som ønsker å ha på seg noe nytt og i lommen, er den perfekte gave til deg.

2. Art Carved Antik Bryllup Ring:

art-skåret-antikk-wedding-ring

Denne vakre håndverket skåret design skildrer din kjærlighet til naturen som viser at du er en naturelskende brud. Blomst og blader er arrangert i et veldig elegant mønster. Den består av hvitt og gult gull som sikkert liker av alle kvinner.

Se mer: Edelstenen smykker ringer.

3. Enkel Antikk Gull Ring:

antikk-gull-ring

Disse elegante ringene husker minnet om viktoriansk periode. Den består av rosa gullmetall med en vakker diamantsnitt eller form. På grunn av denne skjøre naturen, brukes den hovedsakelig av en jente.

4. Antikk Diamond Ring:

antikk diamantring

Diamant er en av de vakreste dyrebare steinene som forbedrer kvinners skjønnhet og deres glitrende natur tiltrekker seg hvert øye. Det er en helt gull diamant solitaire ring består av rund kutt diamant i en tradisjonell klo setting som skaper en nydelig blits og gnisten til denne ringen.

5. Antikk Emerald Ring:

antikk smaragd-ring

Den vakre vintageringen består av solid gull inspirert av en viktoriansk stil fra tidligere epoker som består av naturlig jordminnet diamant som omgir av naturlige smaragdblader og eksotiske sommerfugler med diamanter som sikkert er en vakker skatteavhengighet i kvinners smykker.

Se mer: Diamond Promise Rings.

6. Antikk Alexandrit Ring:

antikk-alexandrite-ring

Denne sjarmerende vintageringen består av russisk lab laget med alexandritstein og sterling sølv. Den har fantastiske fargeskiftende egenskaper som sikkert berører hjertet av alle. Ringen er den perfekte gave til din spesielle person.

7. Antikk tibetansk ring:

antikk-tibetansk-ring

Denne unike design vintage tibetanske ringen utformet med sølvbelagt og en messingring som husker minnet om oldtiden. På grunn av den justerbare naturen, har den blitt slitt av noen. Ditt utseende er mer oppsiktsvekkende når du bruker denne stilige ringen med paret ditt fra en indo-vestlig antrekk.

8. Filigree Antique Gold Ring:

antikk-filigran-ring

Denne vintage stilen filigran ring laget av gult gull. Ringen vil gi en imponerende tilstedeværelse på fingeren når du hadde på deg dette på ditt engasjement eller en annen funksjon. Det praktiske og elegante utseendet gjør ringen populær blant gruppen av modige kvinner og jenter.

Se mer: Mood Changing Ring.

9. Antikkblomsterperler Ring:

antikk blomsterperler-ring

Den fantastiske viktorianske stilringen med de sjarmerende perlene øker sikkert fingerens skjønnhet når du møter disse med sarees og salwar-drakten. Det er vakkert designet av Abalone Sea Shell med 11 ferskvann hvite perler som gjør det elegante utseendet på en ring. Det ser antikke ut av en milkorn som er rundt hver stein

En av de vakreste egenskapene i denne antikke øreringen er at den alltid gir deg et elegant og nydelig utseende. Sikkert er det en av de mest verdifulle og skjøre ornamentene til kvinners smykker. Den vakre designen berører hvert hjerte som definitivt bringer skjønnhet og lykke i livet ditt.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

39 − = 32