9 nyeste og vakre design av Grey Salwar Suits

Indisk slitasje er et liknende valg av hver jente og Salwar dresser er en av dem. Alt fra de tilfeldige til festen, har vi tatt med de 9 beste Salwar-draktene i mote disse dagene som er tilgjengelige i den grå fargen. Du er sikker på å like dem alle.

Stilfulle og attraktive Grey Salwar Suits for Women in Trend:

La oss se på topp 9 grå Salwar-draktene til damer.

1. Skinnende Grå Salwar Suit:

Skinnende Grey Salwar Suit

De grå Salwar-draktene er det skinnende utseendet er en stilig slitasje sammen med dine etniske hæler. Den lange lengden ermer og netto dupatta legger til det attraktive utseendet på drakten og vil gi deg all oppmerksomhet i mengden.

2. Anarkali Grey Salwar Suit:

grå salwar suits

Den døde døde, nydelige salwar-drakten er det perfekte, sporadiske slitaget for deg. Med den unike anarkali-designen og den spredte drakten med den gyldne trykket på den, er anarkali-drakten et vakkert slitasje til partiene og er sikker på å få øynene til alle.

3. Zari Type Grey Salwar Suit:

Zari Type Grey Salwar Suit3

Drakten er et godt alternativ for muslimske bryllup på grunn av design og arbeid det bærer. Suiten har zari på sine grenser og også den gyldne designen på nakken. Dupattaen har også en stor mengde designarbeid samme som på drakten. Så kjøp det for dine fester.

4. bomullsgrå salwar kameez:

Bomull grey salwarkameez

Den bomullse salwar kameez med oransje grenser og de rosa blomstene på den er et godt etnisk fritidsklær for kontoret og høyskolen. Med en ingen åpen look, ville salwar kameez la deg se edru og fasjonabel også.

Se mer: Sølv Salwardrakter

5. Trendy Rød og Grå Salwar Suit:

trendy Red and Grey salwar suit

Den tungt utformede salwar-drakten med svart nett og rød farge i bunnen er nødvendig for å se vakker ut på hver kvinne. De solide farger med grå i kombinasjon sørger for det beste utseendet, og du må kjøpe dette for ditt fantastiske utseende på samlingen.

6. Blomsttrykk Grå Salwar Kameez:

Blomst Print Grey Salwar Kameez6

Blomsttrykk er i trenden i disse dager, spesielt disse. De sytede blomster på drakten med trådenes arbeid har et vakkert utseende. Designarbeidet på brystet er også prisverdig. En god tradisjonell slitasje for dine uformelle utflukter, og så kjøp dette.

Se mer: Lilla Salwar Kameez Designs

7. Vanlig grå drakt med grensearbeidet:

Vanlig Grey Suit with The Border Work7

Med gyldne brede grenser på klærne på hjørnet, er resten av kameez en vanlig grå farge uten design. Sammen med den er den lyse gule dupattaen gratis, og drakten over gir et nykt utseende da. Så kjøp dette for ditt attraktive så vel som enkle utseende.

8. Heavily Unique Design Salwar Kameez:

tungt Unique Designed Salwar Kameez8

Du trenger alltid den sterkt utformede salwar kameez for de viktige anledninger, og dette er den for deg. Kameez har en rett kutt med de tunge gyldne designene på drakten og den velformede halsen. Dupatta har også samme tekstur som gir det flotte utseendet. Sammen med de vakre smykkene dine, kan du få deg til å bli den beste i neste bryllup du går på.

Se mer: Velvet Salwar Kameez Designs

9. Trykt Patiala Grey Salwar Suit:

Skrevet ut Patiala grey salwarsuit

Palatial er en kul mote alltid, og trykket på denne drakten legger til moten, du trenger denne sommeren. Den bomullse salwar-drakten ville være et perfekt valg for deg å bære det ut hver dag. Dermed kjøp dette for din sommer slitasje.

Grå farge er en attraktiv farge som skal brukes og den tradisjonelle slitasje vil øke skjønnheten enda mer. Velg din favoritt grå farge salwar dresser som du ønsker. Så velg det beste for deg selv fra listen.

Leave A Comment

56 + = 57