9 Nyeste og vakre Big Maang Tikka Designs | Stiler på livet

Big maang tikka er en overdimensjonert anheng med hårlinje og noen ganger med sidestrenger også. Noen ganger dekker pannen halvparten av pannen og noen ganger hele. Big maang tikka er for damer med stort panne. Det passer dem godt. Stor maang tikka ser spesielt flott ut med åpent hår. Oversize tikka fanger oppmerksomheten til folk og gir deg et dristig utseende. Stor størrelse anheng i tikka brukes av damer siden antikken. Muslimske damer har en fantasi om å ha på seg stor maang tikka.

Tradisjonell og stilig Maang Tikka-design i stor størrelse:

La oss se på topp 9 store størrelser på maang tikka design for kvinner i trend.

1. Multi Color Big Maang Tikka:

stor maang tikka

Denne store maang tikka har anheng av flerfargete steiner. Det er et rundt anheng i gylden farge med rød og grønn farge. På oppsiden av anheng er noen små perler festet og under henger små perler av hvitt og blått. Dette anhenget dekker hele pannen.

2. Big Crescent Drop Maang Tikka:

Halvmåne Drop Big MaangTikka

Dette store tikka-smykket har halvmånedesign festet med pæreformede hvite steiner. Under hvit stein er det runde perler hengende. Anhenget er forbundet med steinbelagt blomsterdesign og det er hengende pæreformet stein med blomst.

3. Storrundet Maang Tikka:

Stor RoundedMaangTikka

Det er en stor rund maang tikka med fint strukturert design på anheng. Det er en stor rund grønn stein i midten av anhenget og en rød stein er festet under anheng. Denne runde anhenget ser ekstremt nydelig ut med røde og grønne steiner.

4. Big Maang Tikka med Pearl Strings:

Stor MaangTikka with Pearl Strings

Dette er vakker maang tikka for stor panne. Broach har en blomst design med diamant preget. En stor perleformet perle henger under anheng. På begge sider av anheng er tre lag med perler festet med er forbundet med hårene dine.

Se mer: Pearl Maang Tikka

5. Big Crystal Dangle Maang Tikka:

Krystall Dangle Big Maang Tikka

Denne store maang tikka har fantastiske mønstre med diamanter. Det er blomst design anheng preget med store krystall diamanter. Under anheng er en stor krystall dinglende. Tre linjer med krystallstein er festet på begge sider av anhenget. Krystallstein skinner som ekte diamant.

6. Big Maang Tikka med blomsterkunst:

Stor Maang Tikka with Flower Art

Dette er nydelig maang tikka med papir kunst blomstermønster. Denne designen er unik, og den har tre strenger av perler med rosa perle i mellom og hvitt på begge sider. De små linjene med hvite og rosa perler er dangling på alternativ måte.

Se mer: Rajasthani Maang Tikka Designs

7. Big Diamond & Pearl Maang Tikka:

Diamant & Pearl Big Maang Tikka

Dette er ganske stor rund maang tikka med diamanter og perler festet. På dette runde anhenget er det ulike diamantarbeid gjort for å dekorere design. Det er en stor perle i mellom anheng og få perler henger under anheng. Det er veldig tynt hårlinjekjede.

8. Big Gorgeous Maang Tikka:

Stor Gorgeous Maang Tikka

Det er kundan jobbe big maang tikka med stor størrelse stein. Det er stor trekantformet stein i midtre dekk med liten trekantformet stein. Det er tre tårefallstråler under anheng. På begge sider er det enkeltlinje med perlekjern og hårlinje inneholder små perler.

Se mer: Punjabi Smykker Tikka

9. Big Maang Tikka med flere hårlinjer:

Stor Maang Tikka with Multiple Hair Line

Denne lange tikkaen for stor panne inneholder flere snor av perlehårlinje. Det er stor størrelse diamantbeslaget anheng med en stor perle i mellom. De mange perle strenger er høydepunktet i denne maang tikkaen. Perler skinner mer enn diamanter.

Big maang tikka er alltid kjent og i trend. Dette gir deg en søt og søt utseende. Bare stor maang tikka er nok for ansiktssmykker. Du trenger ikke noe annet ansikts tilbehør. Det er så mye variasjon i store maang tikka design. Men det som er vanlig i det hele tatt er bruken av diamant og perle. Den dekker de fantastiske designene med sin eviggrønne skinn. Diamanter og perler begge er elsket av damer.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

95 − = 92