9 nyeste og stilige menn Salwar Kameez Designs

India er et land med flere trosretninger og kulturer. På grunn av dette har vi en rekke festivaler og ritualer som blir fulgt av tusenvis av mennesker over hele landet og til og med i utlandet. En av de mange viktige forutsetningene for disse festivaler er den tradisjonelle antrekk. Salwar kameez er en av de mest slitte og verdsatte antrekkene for menn i India.

Tradisjonelle Salwar Kameez-design for menn:

Her er de beste mennene Salwar Kameez design.

1. Vanlige hvite menn Salwar Kameez:

menn salwar kameez

Vanlig hvit salwar kameez for menn er en av de mest elskede og ettertraktede tradisjonelle dragene. De har en tendens til å holde deg kult på en solrik dag. Det legger også til en veldig sexy stemning til din personlighet. Disse er svært vanlig slitt under festivalen til Edi og Diwali.

2. Enkeltfarget Salwar Kameez:

Enkelt Coloured Salwar Kameez

Salwar kameez for menn er også tilgjengelig i forskjellige motones. De kan ikke se så sexy ut som lyseblå salwar kameez, men de legger til et hint av rå sensualitet til ditt overordnede bilde. Du kan velge mellom en rekke farger for å forbedre ditt sjarmerende utseende.

3. Broderte Salwar Kurta for menn:

brodert Salwar Kameez

Broderte salwardrakter til menn er et raseri blant dagens menn. Varianter av design tilgjengelig gjør det til et godt valg for enhver anledning og festligheter. Enkelt broderi rundt mansjettene og krage kan forvandle enhver manns enkle salwar kameez til et mesterverk. De fleste av disse antrekkene har floral design, men menn har vist at de kan rocke verden med en floral utseende for disse dager.

4. Vester Menn Salwar Kameez:

vest Salwar Kameez

Vester har vært en del av det indiske antrekket for alltid nå. Du kan tilpasse Salwar Kameez med en vev av kontrastfarge. Vesten gir det tradisjonelle antrekket en moderne vri uten å tarnish sin ekthet.

5. Vanlig svart Salwar Kameez:

Vanlig Black Salwar Kameez

Svart salwar kameez er en av de mest klassiske antrekkene til enhver anledning. Selv om det kan være vanskelig å bære på en solrik dag, vil det fortsatt få deg til å se utsøkt ut. Du kan også eksperimentere med forskjellige nyanser av svart for å spikre dette tradisjonelle antrekket.

6. Jamawar vest med Salwar Kameez:

Jamawar waistcoat with Salwar Kameez6

Den jamawar vesten er laget med pashminaull. Frakken er brodert med mønster i silke eller polyester. På grunn av den myke og fine tekstur av kluten, gjør kappen når kombinert med salwar kameez et veldig kongelig og elegant utseende. Dette er de beste mennets salwar kameez-design.

Se mer: Indisk Salwar Kurta

7. Neon Salwar Kameez:

Neon Salwar Kameez

Med utviklingen av mote, har menn begynt å dabble inn i ukjent territorium. En av fordelene til denne trenden er den neonfarvede salwar kameez. De lyse nyansene har en tendens til å gi opp din antrekk og gi deg den oppmerksomheten du fortjener.

8. Silke Salwar Kameez:

Silke Salwar Kameez

Menn Salwar Kameez i silke er en av de dyreste antrekkene. Men de er verdt hver krone, siden de gir din person en attraktiv appell og eleganse. Disse salwar kameezene er tilgjengelige i forskjellige farger og design som passer til anledningen. Bruk en av disse hvis du har tenkt å få et evig inntrykk.

Se mer: Salwar Suits For Kids

9. Golden Salwar Kameez:

gylden Salwar Kameez

Golden salwar kameez er det ultimate klæralternativet for bryllup i India. De fleste av disse salwar kameezene har intrikate design brodert på dem. Fargen på salwar kameez gir en svært svak, men synlig glød til brukeren. Den gyldne skinnet som kommer fra salwar kameez, hjelper deg med å skygge alle andre på festen.

Salwar kameez er go-to antrekk for menn når det gjelder tradisjon. Menn Salwar Kameez er en stift under festivaler som Eid, Holi og Diwali. Sørg alltid for at salwar kameez er godt utstyrt, fordi det ikke er noe annet som kan ødelegge ditt utseende annet enn en Ill utstyrt salwar kameez.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

17 − = 9