9 nyeste og stilige jumpsuits med ermer design

Neil Armstrongs tur på månen i et jumpsuit, den militære mannen i et jumpsuit strapping en fallskjerm klar til å hoppe ned i flyet, fabrikkarbeidere i et jumpsuit for å beskytte dem mot fett og maling; disse var vanlig bruk av jumpsuiten. Senere sakte var popstjerner som Elvis Presley, som hadde slitt Shiny Shimmery jumpsuits for deres live show samt opptak. Så kom en tid da jumpsuits bare ble slitt av motefolk på rampen. I dag er det blitt akseptert som en nattdrakt av mange.

Fasjonable og komfortable jumpsuits med ermer for menn og kvinner i trend:

La oss se på topp 9 designene av jumpsuits med ermer.

1. Navy Layered Jumpsuit:

marinen Layered Jumpsuit

Denne typen jumpsuit har korte ermer og rund hals. Den har en elastisk linning og en skjult glidelås på baksiden. Den har en bukser i full lengde og er rett i form. Den har en klaff foran fra midjen halvveis.

2. Floral Frill Jumpsuit:

Blomster Frill Jumpsuit

Blomstret jumpsuit er laget av lett stoff. Det er full lengde, med V-hals og korte ermer. Den har en høy midje og beltet er bredt. Frill gir en helt feminin finish. Lag det med et par svarte boks type hæler, og du er klar med det perfekte kveldssynet.

3. Off Shoulder Faux Wrap Jumpsuit:

Av Shoulder Faux Wrap Jumpsuit

Denne jumpsuiten er laget av polyester eller spandex materiale. Det flyter lett og er mykt på huden. Den har en enkelt snap lukning på forsiden som er V-formet. På bodice er det faux-stil med selvbeltebånd og løkker. Det er rett benmønstret og har påsømlommer med tre fjerdedeler med skulderutskåringer.

4. Trompet Full Sleeve Jumpsuit:

Trompet Sleeve Jumpsuit

Den er av kort lengde. Ermene er imidlertid full lengde med fluttery bundet manchetter som gjør at det ser ut som en trompet, og dermed navnet. Den har også skarpe puter i midjen, noe som gir det et stilig utseende. Det er delvis åpent bak med en tie-up streng på baksiden.

Se mer: Deep V Neck Jumpsuit

5. Surplice Jumpsuit:

messeskjorte Jumpsuit

En jumpsuit som er lett og sofistikert i utseende. Det er en enkel passform og kan brukes til både arbeid og fester. Det er en pull-on stil med V-hals og en mandarin krage. Den har to fremre skrålommer og 2 lommer på baksiden også. Den har en snor i midjen.

6. Menns Denim Jumpsuit:

menn Denim Jumpsuit

En denim jumpsuit for menn, den har en klassisk hals og lange ermer. Den har en frontdeksel. Den har frontlengde lommer; To bakpatchede lommer og to på siden gir et fraktutseende. Det blekne utseendet gir en flott finish. Det har også en sommerfugl lukning.

Se mer: Jumpsuit Stroppløs

7. Bella trykt jumpsuit:

Bella Printed Jumpsuit

Denne er laget av poly-bomullsmateriale. Den har en vanlig solid bodice festet til en flared bunn bukser. Den har en skjorte krage og tre fjerdedeler ermer laget av blonder. Den har en kort knappspor og et bredt midjebånd.

8. Brodert jumpsuit:

brodert Jumpsuit

Den er av trykt bomullsmateriale - lett. Det er en god sommertrekk - beskytter deg mot sollys og gir deg ikke svette. Rund hals og full lengde ermer, foran knappet og elastisk linning. Den er av kort lengde.

Se mer: Åpne Back Jumpsuit

9. Langermet baby jumpsuit:

Lang Sleeve Baby Jumpsuit

Laget av bomull, det er mykt på den ømme babyhuden. Den har en nedre krage og en rund hals. Vedlagt er en søt svart bue som gjør babyen gutten til å ligne en gentleman. Den har full lengde ermer, god sommer slitasje for babyen.

Jumpsuits er favorittklær fra Fashion designere. De skaper fantastiske serier som løper fra nakke til fot. De er også betraktet som en unisex-klær som et par jeans - det kan brukes av både menn og kvinner.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 3