9 nyeste og søte italienske gullkjeder i trend

Det italienske gullsmykke er kjent for sine fantastiske håndverk. Det italienske 14k gullet er alltid smidd på gullsmykker. Det er til og med falske italienske gullkarakterer gitt på smykker som ikke har noen garanti for gull i sin fremstilling. Det rene italienske gullet har smidd markeringer med 18 karat, da de italienske gullsmedene bruker mer enn 18 karat gullsmykker i å lage.

Attraktiv italiensk gullkjeder i forskjellige stiler:

I utgangspunktet er det italienske gullsmykke et kunstverk i smykker som er laget og designet og laget av alle gullsmedfirmaer som bor i Italia. Her ser du på våre topp 9 italienske gullkjeder med bilder.

1. italiensk vintage stil kjede:

italiensk Vintage Style Chain

De vintageformede firkantede koblingene som er koblet sammen, er en fin design av de italienske gullkjedene. De firkantede koblingene er tett sammenlåst og danner et tykt mønster. En slik designer gull italiensk kjede kan brukes av både menn og kvinner.

2. Italiensk Miami Curb Gold Chain:

italiensk Miami curb gold chain

Den italienske Miami curb kubanske gullkjeden ligner slangekjedene, men litt annerledes i sin fremstilling. De italienske gullkjede-designene har en unik berøring i sin forskjellige produksjonsform.

3. Solid Two Tone Gold Italiensk Kjede:

Fast two tone gold italina chain

De to tone gull italienske kjede design er veldig unik og standard i å lage. De fantastiske kurver og festing av koblinger med hverandre er tankegang. Lenkene er sammenlåst i motsatte retninger som danner et vakkert mønster. En slik tykk utforming av kjeden kan gjøres kort i størrelse og bæres alene for et dynamisk utseende.

4. Italian Thick Franco Gold Chain:

italiensk thick Franco gold chain

Franco mønsteret av gull italienske kjeder er veldig kjent og alltid favoritt design blant menn og kvinner. Det kan gjøres i forskjellige størrelser, tynn eller tykk, lang eller kort. Lenkene er sammenlåst på en måte som danner en V-form både indre side og ytre side.

Se mer: Rose Gold Chain Mens

5. Designer italienske gullkjeder:

Designer Italian gold chain

En designerkjede med sirkulære koblinger i begge størrelser av små og store sammenlåsede med hverandre som gjør utseendet klart sett sirkler ser fabelaktig ut. En spesiell utforming av menns italienske gullkjeder som dette er et utvalg av mange.

6. Stranded Link Italian Gold Chain:

Strandet link Italian gold chain

Den praktfulle designeren italienske gullkjeden ser spektakulær ut på halsen av vakre damer. De strengede koblingene er låst sammen med en enkel måte, men det er utrolig å lage en rik og uttalelsesdesign. Den italienske kjeden smykker er kjent for sine fantastiske kreasjoner.

Se mer: 14 K hvitt gullkjede

7. 14k italiensk gul gull boks kjede:

14k Italian yellow gold box chain

Den italienske gullkjeden 14k er klassisk. Mesteparten av tauet design og boksene er laget av 14kt gull. Holdbarheten anses å være god for folk som elsker å bære kjedene i vanlige dager.

8. Brilliant Designer Italian Gold Chain:

Strålende designer Italian gold chain

Den italienske kjeden smykker design gjør en glem den andre. Designene er så vakkert skåret at man kan vurdere at designen er falsk og ikke av gull. De italienske håndverkene elsker de eksperimentelle designene og skaper flotte smykker.

Se mer: Siste Long Chain Designs

9. Gul Gull Italiensk Mesh Chain:

Gul gold Italian mesh chain

Maskermønsteret i gull italienske kjeder ser utrolig ut. De tynne meshkjedene ser utrolig ut på kvinner. Men selv menn elsker de tykke og brede kjedene i maskemønster. Den italienske bindingen gjør kjeden ser mer strålende ut i glans og holdbarhet.

Italienske gullkjeder smykker kan enkelt identifiseres med sine unike design som sjelden gjøres av andre gullsmedere. Designene er unike og i ett stykke. Gullsmedene i Italia avslører neppe hemmelighetene i deres fremstilling av gullsmykker. Det italienske gullet og florentinsk stil smykker er sett med 18 karat gult gull og hvitt eller rose gull. De dyktige håndverkere og kvinnene i italiensk arv har den unike kreativiteten i å lage spektakulære gullsmykker som andre land i verden ikke er så gode på.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

88 − = 83