9 nye og stilige designer nese pin design for kvinner

Nesestifter er svært vanlige i disse dager, spesielt i India blant tenåringer og kvinner. De legger til skjønnhet og stil til allerede vakre ansikter. Vel, ikke de? Tilgjengelig i mange typer og stiler, er det mange alternativer for deg. Spesielt i designer nese pins, er gull eller diamant sammen med andre semiprecious gemstones alltid etterspurt. Designer stiler vil alltid ha en kant over andre stiler.

Nyeste og vakre Designer Nose Pin Designs med bilder:

La oss se på topp 9 designer nose pin design i trend:

1. Designer Gold Stud Nose Pin:

designer-nese-pin

Dette er den vanligste typen designer nese stud du vil få. Enkel, men elegant, det er rikelig med design å velge mellom. Pluss disse pinnene ville gå riktig med hvilken som helst ansiktstype - enten den er rund, hjerteformet eller firkantet. Så denne nesepinnen er for alle, og passer til alle typer draginger.

2. Designer Gold Nose Pin med Diamond:

Designer Gold Nose Pin with Diamond

Denne designer nesen pin kan være litt dyrt på budsjettet ditt; Likevel ser det ut som trendy og gir deg et vakkert utseende. Igjen kan du velge nesespenner i gull med amerikanske diamanter som er studded på dem.

3. Designer Diamond Stud Nose Pin:

Designer Diamond Stud Nose Pin33

Denne diamond stud designer nesen pin er enkel, men elegant. Pluss det ville passe alle ansiktstypene. Dette er noe du kan gå for hvis du er i tvil. Dette ville definitivt gjøre en uttalelse og gå med alle dine antrekk.

4. Designer Gold Vermeil Nose Pin med Zircon Stone:

Designer Gold Vermeil Nose Pin with Zircon Stone

Denne designer nese ringen er en piercing type og kommer studded med zirkon steiner. Den er justerbar og er tilgjengelig i forskjellige stiler og design. Disse nesespinnene vil alltid se bra ut på brukeren, uavhengig av ansiktsformen.

Se mer: Trykk på nesepinner

5. Designer turkis Stud Nese Ring:

Designer Turquoise Stud Nose Ring

Nå er dette for de eksperimentelle, som elsker etniske stilige nesespenner som gir dem komplimenter hele veien. Å velge en dyrebar gemstone i designer nese ringer er definitivt et smart trekk. Dette utseendet er populært i tenåringer som mange vil skille seg ut i mengden.

6. Designer Silver Stud Nose Pin:

Designer Silver Stud Nose Pin

Et snev av etnisitet i ditt utseende vil definitivt tjene deg komplimenter og iøynefallende øyeblikk. Mens vi diskuterer om designer nesepinner, hvordan kan vi forlate sølv bak? Sølv nesepinner er mye vanlige og i etterspørsel i disse dager, definitivt verdt å prøve å legge skjønnhet til ditt utseende. Best egnet for etisk slitasje, du kan få mange varianter i sølv nesepinner.

Se mer: Magnetic Nose Ring

7. Designer Hvit Perle Nesepinne:

Designer White Pearl Nose Pin

Vi slår på at hver kvinne elsker perler, ikke sant? Designer nese pins i perler er også i mulighet for deg hvis du vil se unikt og ikke gå for gull eller sølv å velge mellom. Et pearly look vil definitivt legge sjarm på ansiktet ditt og er super stilig.

8. Designer Gold Stud Nose Pin med edelstener:

Designer Gold Stud Nose Pin with Gemstones

Kombinere gull med edelstener er vanlig i designer nese studs disse dager. De ser super feminin og stilig ut på samme tid. Så hvis du er en elsker av dyrebare edelstener, kan du gå for disse nesepinnene for noen stilerklæring.

Se mer: Fake Nose Hoop

9. Designer Gold Hoop Nose Ring:

Designer Gold Hoop Nose Ring

Hoop øredobber er veldig populære i disse dager. De er et go-to alternativ blant tenåringer og kvinner. Denne nesen ringen vil passe alle typer antrekk - tradisjonelle og vestlige begge deler. Gå for hoop stylet nese ringer for å personifisere ditt utseende.

Å få nese gjennomboret og velge riktig nesepinne er en kjedelig prosess. Likevel legger nesestifter mye vekt og skjønnhet til utseendet ditt. Det er mange stilarter og varianter å velge mellom, for ansiktet ditt og antrekk. Vi har katalogisert 9 forskjellige typer designer nesespenner for deg å velge mellom.

Leave A Comment

− 1 = 1