9 nye design for å presse nesepinner til kvinner | Stiler på livet

Enhver normal indisk jente ville få ville få nesen sin gjennom hullet før han ble gift. Bruk av nesebelegg fremhever bare nesen din. Dette fører til riktig balanse i ansiktet. Løsningen på den smertefulle torturen av piercing er å trykke på nesepinnen. Det er som et klipp på ørering. Den har samme utseende og stil som en vanlig nesepinne.

Vakre og nyeste presset nesepinner Design for damer i trend:

La oss se på de øverste designene for å trykke nesepinnene til jenter.

1. Single Diamond Pressing Nose Pin:

pressing nose pins

Single Diamond Pressing Nose Pin har bare en diamant og gull eller sølv ring. Diamanten ligger på nesen og ringen går bak. Den er forsiktig trykket. Det ser veldig stilig ut og vakkert. Mange jenter bærer dem som en trend. Det blir funk trend. Men de vil ha en rask flykte, så dette er best å bære.

2. Flere Diamond Pressing Nose Pin:

multiple Diamond Pressing Nose Pin2

Hvis du går for en familiefunksjon, og du må bære en nesepinne, er dette det beste alternativet for deg. Flere diamantpressende Nose Pin har sett med diamanter. Det er laget for å se trendy. Det er også lett, derfor er det lite mer behagelig. Men settet av diamanter gir dem nok glitrende kreves for funksjon.

3. Brudepressende nesepinner:

Brude Pressing Nose Pin

Ikke alle bruder vil stikke nesen bare for ett bryllup. Så en smart ide om å ha på seg brudepresser Nose Pin er kommet på markedet. Du kan bruke den tunge brude nesen ringen ved bare en presse. Det ser det samme ut og føles mer behagelig og lett.

4. Gold Platted Pressing Nose Pin:

Gull Platted Pressing Nose Pin4

Nesestifter koster ikke mye, men mange av kvinnene har en tendens til å miste dem mye. Mange av kvinnene vil ikke investere i ekte nesepinne. Et gullplattformet trykk på Nose Pin sparer dagen. Ved denne nesepinnen trenger du ikke å bruke mye penger i det og fortsatt se vakkert uten smerte.

Se mer: Magnetic Nose Pin

5. Sølv Presser Nese Pin:

Sølv Pressing Nose Pin

Mange av oss finner på seg gull litt klebrig og skinnende. Sølvpressende nesepinne er laget av sølv helt. Denne utformingen av nesepinnen er for det meste slitt av unge høyskoler som går jenter. Det er veldig trendy uten smerte av faktisk piercing.

6. Dobbelt trykk på nesepinne:

Dobbelt Pressing Nose Pin6

Double Pressing Nose Pin er nesen pin slitt på begge sider av nesen. Det ses i enkelte deler av India. For å redde alle traumer på piercing nesen på begge sider, er Double Pressing Nose Pin enkelt og stilig. Det er for det meste blomsterdesign.

Se mer: Falsk nesestud

7. Etnisk trykkende nesepinne:

etnisk Pressing Nose Pin

Trenden er nå å gå India. Vi ønsker alt som har etnisk og tradisjonell berøring. Selv i nesepinnen. Etnisk Pressing Nose Pin har enkel tradisjonell design som kan presse å bære. Det er veldig kul stil. Det er enkelt, men får sikkert oppmerksomhet. Den er laget av sølv for det meste.

8. Maharashtrian Pressing Nose Pin:

maharashtrian Pressing Nose Pin

Maharashtra har sin egen unike kultur og stil av dressing. Maharashtrian Pressing Nose Pin kalles 'Nath'. Den har perler og steiner. Det ser ut som en måne. Det er veldig stilig og har blitt sett slitt av mange skuespillere over hele verden.

Se mer: Klipp på nesen

9. Nordøst-indiske presser nesepinne:

Nord East Indian Pressing Nose Pin9

North East Indian Pressing Nose Pin er den mest unike typen nesepinne. Det er stort. Det er som stor rund armbånd med design rundt siden. Det er en av sine egne slag. Det er litt tungt. Du kan bære den etter litt øvelse med nesepinne.

Pressing Nose Pins er kommende trend. Det sparer smerten ved piercing og ser bra ut samtidig. Du må prøve det en gang før du går for faktisk piercing. Dette gir følelsen som den faktiske nesenålen. Trykk på Nesepinner kan brukes av alle. Det er ikke behov for nese å bli gjennomboret. Du kan også bruke på jobb. Det koster ikke mye for deg. Nyt denne smertefri trenden og fortsett å se vakker ut.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

24 + = 30