9 Must-Try Lip Balms For Tørre og Chapped Lips | Stiler på livet

Lip balms har en effektiv rolle i å justere deg se og gjøre ansiktet ditt ser attraktivt ut. For kvinner, deres ansikts appell betyr mye som ikke kan fullføres uten vakre lepper. Riktig bruk av disse produktene beskytter også leppene i en grad bortsett fra at de ser pen ut. Noen leppebalmer kommer med solbeskyttelsesfunksjoner som redder leppene og hindrer dem fra overdreven tørrhet. En godt teksturert og hydrert leppe gjør at du ser deg nydelig ut.

Hva forårsaker tørre og sprukne lepper?

Tørre lepper er ganske frustrerende og smertefulle. De fleste har en tendens til å gjøre en vanlig feil med å peeling den døde huden, noe som fører til røde, hovne og blødende lepper. Tørre lepper skyldes fuktighet i huden. Den beste måten å håndtere disse på er å drikke rikelig med væsker og bruke en beskyttende leppebalsam.

Nyeste og beste Lip Balms for tørre lepper:

Her er de 9 beste produktene som kvinner må sjekke ut.

1. Sugar Cherry Tinted Lip Treatment Solcreme SPF:

Leppe Balms for Dry Lips 1

Uten tvil er dette den beste leppebalsammen i markedet for øyeblikket. Få hendene på dette produktet og si farvel til lekkede lepper. Dette produktet vil hjelpe deg med å få et dristig utseende på grunn av leppene dine. Hvis du er lei av flaky hud, kan dette være det rette produktet for deg som det kommer med en mild peeling faktor som vil holde leppene sunne. Produktet har også sukkerinnhold som egentlig er godt for leppene.

2. Blistex Lip Medex:

Leppe Balms for Dry Lips 2

For det andre kommer listen Blistex Lip Medex, som er en 101 løsning for sprukne lepper. Bruk dette produktet før du legger deg og våkne med sunne, kyssbare lepper. Det kan sies at Lip Medex er det beste produktet der ute når det gjelder leppepleie.

3. Burt's Bees Revitalizing Lip Balm Med Blueberry Og Mørk Sjokolade:

Leppe Balms for Dry Lips 3

Ifølge eksperter er dette det mest effektive produktet det mest effektive produktet for behandling av leppeproblemer. Denne blåbær og mørk sjokolade leppebalsam har vært veldig vellykket siden dagen de kom ut. Etter at du har brukt dette produktet, kan du vurdere deg selv klar for det beste poutbildet noensinne. Burt's Bees er en av de beste leppebalsamene for tørre lepper som forynker og holder dem sunne.

4. C.O. Bigelow Rose Salve:

Leppe Balms for Dry Lips 4

Selv om det er litt dyrt, vil denne leppebalmen som kommer i en boks, lukke fuktighet i leppene og holde dem hydrert. Dette er en ikke-klebrig leppebalsam og kommer med en rekke naturlige elementer som er nødvendige for sunne lepper.

5. Sephora Super Nourishing Lip Balm:

Leppe Balms for Dry Lips 5

Den beste tynn om denne leppebalmen er at den kommer uten kunstig tilsatt smak. Så slikker du din egen og tørker dem ut, vil ikke være et problem denne gangen. Dette produktet sikrer at leppene er ordentlig hydrert og ikke tørr. Uten klistrethet fungerer leppebalmen effektivt for å forbedre leppens tilstand.

Se mer:  God leppebalsam med spf

6. Honey Bronze Shimmer Lip Balm:

Leppe Balms for Dry Lips 6

Dette er en av disse leppepleieprodukter som vil gi leppene dine den ideelle sommerglansen som alle ønsker. Laget med fin kvalitet honning ekstrakter, dette produktet ser bra ut og fungerer bra. Emballasjen til dette produktet er iøynefallende, og bare den ytre skjermen vil få folk til å kjøpe og prøve dette produktet.

7. Laura Mercier Lip Balm:

Leppe Balms for Dry Lips 7

Hvis du er villig til å gjøre leppene dine lyse og myke, kan dette være det rette produktet for deg. Det er den perfekte kombinasjonen av fuktighet og farge for leppene dine. Etter at du har brukt dette produktet, vil du ikke føle nødvendigheten av å prøve andre produkter.

Se mer:  Beste Lip Balm For Men I India

8. Klinisk Superbalm Lip Behandling:

Leppe Balms for Dry Lips 8

Dette er den perfekte medisinen for lekkede lepper, og er mye mer enn noe annet leppepleieprodukt. Ifølge eksperter bør dette produktet brukes før du legger deg til sengs for å få det beste av denne leppebalmen.

9. Smiths Minted Rose Balm:

Leppe Balms for Dry Lips 9

Du kan gjette fra navnet at denne leppebalmen kommer med mynte og rosenkstrakt. Det sport også en behagelig duft som du vil oppleve umiddelbart etter påføring. Ikke bare fungerer denne leppebalmen for tørrhet, men gir også lindring fra de smertefulle sprekkene på leppene. Det er langvarig og kommer i en vintage stil metall badekar.

Se mer: Hvilken leppebalm er best for mørke lepper

DIY Best Natural Lip Balm For Tørre Lips:

Denne hjemmelaget Shea honning leppebalsam kan umiddelbart berolige leppene dine og holde dem myke og smidige. Sheasmør kan umiddelbart absorberes av huden og de andre fuktighetsgivende agensene som honning, mandelolje helbrede og reparere tørre og hakkede lepper. Bonusen på denne leppebalsammen er den yummy vaniljesmak, som gjør at du vil slikke leppene dine!

For dette, trenger du:

  • Shea Butter - 1 spsk
  • Honning - 1 spsk
  • Almond Oil - 1 spsk
  • Bivoks - 1 spsk
  • Vaniljextrakt - 1 spsk

Slik gjør du dette:

  • Ta en bolle og kombiner alle ingrediensene sammen.
  • Mikrobølgeovn blandingen og overfør den til en beholder mens den fortsatt er varm.

Naturlige hjemmelagde leppebalmer er også effektive, og den beste delen er, de kommer fri for kjemikalier. Men hvis du vil kjøpe noe over disken og ikke vil ha noe rot, er leppebalmene som er omtalt i artikkelen, verdt pengene dine.

Leave A Comment

13 − 12 =