9 måter å behandle en pimple i øret Stiler på livet

Pimples er irriterende røde støt som vises helt hvor som helst på kroppen din, og gjør alt de kan for å være et ordensforstyrrelser. Et øre er ikke langt det mest irriterende stedet å ha en kvise i, men det er sikkert mer ubehagelig enn å si det faktum eller armer eller bryst. Selv om det er sikkert ute av veien og har mindre sannsynlighet for å bli riper av deg. Likevel smerter det så mye som det gjør noe annet sted, ser ondskapsfull ut og går bak stygge arr. Her er noen få måter å håndtere kvise i øre.

Kvise in ear

Behandle et kvise i øret:

Her er 9 beste måter å fjerne pimple i øre på som følger.

1. Hold håret ditt ute av veien:

Hår overfører mye olje til huden din som du ikke er klar over. Vanligvis leveres denne oljen i overflødige mengder når håret ditt er uvasket og infested med flass. Men rent vasket hår gir også olje. Dermed må du begynne å bære håret ditt, slik at du kan holde det vekk fra ørene dine og dermed kunne holde ørene olje fri. Overflødig olje og smuss vil bare gjøre din pimple verre av.

Se mer: Hvordan bli kvitt kviser på nese

2. Rengjør hår:

Som jeg sa, har håret overført mye olje til huden din. Og mens du knytter den opp, holder den ut av veien, du kan ikke unngå all kontakt mellom hår og ører. Derfor må du forsøke å holde håret så rent og oljefritt som mulig. Dermed må du vaske det regelmessig.

3. Aktuell behandling:

Du kan bruke aktuell aknebehandlende lotioner og salver for å kvitte seg med kvise. Vask ansiktet med en rengjøringsmiddel, ta ekstra forsiktighet for å rengjøre øret. Tørk deretter av overflødig vann fra overflaten av øret. Ta litt av salven på fingeren, bruk den forsiktig over kvise i øret. Kjemikaliene i medisinen vil gjøre resten av arbeidet.

4. Alkohol eller Witch Hazel:

En stor årsak til akne er lukkede porer. For å bli kvitt dette må du rense ørene dine. Bruk Q-tips eller bomullsknopper til dette formålet. Dip disse knoppene i alkohol og tørk deretter forsiktig av alt smuss fra overflaten av øret. Witch hazel fungerer også bra for denne hensikten.

Se mer: Akne på øyelokk

5. Tea Tree Oil:

Tea Tree Oil er har gode anti-bakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper. Begge disse kreves mens du behandler kviser. Dermed vil noen få dråper te-treeolje tatt i en bomullsbud, når den brukes på øret, være en stor hjelp for å kvitte seg med kvise og lindre øret fra ytterligere nød.

6. Salisylsyre:

Salisylsyre fungerer på omtrent samme måte som benzoylperoksid. Påfør den via en bomullsbud og vent på resultatet.

7. Muntlig medisinering:

Hvis du venter på at pimpleet skal briste seg selv og ønsker å gjøre noe med smerten, kan du slå til smertestillende midler som ibuprofen.

Se mer: Kviser i nærheten av lepper

8. Bensoylperoksid:

Benzoylperoksid er det vanlige navnet i verden av akne. Det regnes som en av de beste behandlinger for kviser. Som før, ta litt på en bomullspinne og legg den på det berørte området etter at du har rengjort det. Legemidlet vil fungere sin magi og befri deg av kvise i løpet av få dager.

9. La det være:

Pimples i øret er irriterende og oftere enn ikke smertefullt. Det er imidlertid ute av veien og dermed ikke helt uunngåelig. Derfor, hvis du kan bære til, la det være i noen dager, og dette problemet vil selvfølgelig løse seg selv.

Bildekilde: 1.

Leave A Comment

9 + 1 =