9 Moderne og beste uformede kjøkkendesign med bilder

For en primærkokk kan U-formede kjøkken være svært effektive. De krever primært en større plass til kjøkken for lagring og funksjonalitet og tre tilstøtende vegger. Du kan lage matlagingen din sammen med å lagre matvarer, rengjøre og snakke med folk som kommer til kjøkkenet ditt i et godt utformet U-formet kjøkken. Når du gjør det, må ikke arbeidstrekanten for kjøkkenet glemmes.

Nyeste og vakre U-formede kjøkkendesigner for små kjøkken:

La oss se 9 slike U-formede kjøkkendesigner for å hjelpe deg med dine valg og dilemmaer for ditt kjøkken.

1. Minimalistisk hvit dekor U formet kjøkken:

Minimalistisk White Decor U Shaped Kitchen

Denne lille U-formede kjøkkendesignen er en godbit for øynene med sin beroligende hvite fargeinnredning. Utformingen er minimal og ikke klumpete. De skarpe hvite skapene ser elegant ut i stil. Belysningen er vakker og rikelig nok; Generelt gjør denne designen god nok til både store mellomrom og små kjøkkenområder.

2. Fransk utformet uformet kjøkken Idea:

fransk Designed U Shaped Kitchen

Denne uformede kjøkkendesignen er et slående eksempel på eleganse og stil. Innredningen bruker vakker hvit farge. Naturlig lys strømmer til rommet gjennom vinduene, og det generelle utseendet gir rommet moderne fransk finish. Er det ikke et perfekt område å lage mat og nyte?

3. Alle Grå U Formet Kjøkken:

Alle grey U Shaped Kitchen

Grå er en elegant og stilig farge når den er valgt for interiørdesign. Grå er den primære farge i dette U-formede modulære kjøkkenet, slik at det ser stilig ut. Fargeskjemaet er fortryllende, og rommet gjør perfekt bruk av arbeidstrekantskonseptet. Det er stoler for tilskuere også. Tregulv og murvegg gir kjøkkenet et lite moderne preg. Så du kan definitivt stjele denne ideen for kjøkkenet ditt.

4. sort og hvit stil u formet kjøkken:

Svart and White Style U Shaped Kitchen

Svart og hvit kombinasjon unnlater aldri å overraske i innredningsdesign. Denne uber stilige U-formede kjøkkendesignen er ikke som det tradisjonelle kjøkkenet, for det er en perfekt blanding av stil og moderne design. Kjøkkenplassen er funksjonell og behagelig. Denne designen kan vurderes hvis du vil ha et sofistikert og stilig utseende.

5. Åpne konsept U formet kjøkken:

Åpen Concept U Shaped Kitchen

Hvis du vil ha et romslig kjøkkenplass, kan denne ideen være egnet for deg, da det maksimerer ledig plass. Denne U-formede kjøkkenoppsettet er ikke bare romslig, men også luftig og godt ventilert. Dette mellomstore kjøkkenet har rene hvite skap og marmor benkeplater.

6. Vancouver U formet kjøkken:

Vancouver U Shaped Kitchen

Denne U-formede kjøkkenideen fungerer godt både for små og store kjøkkenplass. Det er mørkegrå skap og designen er enkel. Naturlig lys fremhever kjøkkenets innredning; Generelt har kjøkkenet utnyttet kjøkkenplassen best mulig.

7. Betong U formet kjøkken:

Betong U Shaped Kitchen

Arbeidstrekanten, dvs. kjøkkenkomfyr for å synke til kjøleskapskonceptet, opprettholdes her. Marmor benkeplater, hvite skap, rustfritt stål kjøleskap og stål stoler gir dette U formet modulære kjøkkenet et ultramoderne utseende. Alle apparatene gir et flott inntrykk.

8. Retro U-formet kjøkken:

retro U Shaped Kitchen

Et stort vindu er strategisk plassert i dette U-formede kjøkkenet for lett å komme inn og for riktig ventilasjon. De levende farger som brukes i dette kjøkkenet, som lyse røde vegger, lysebrune skap og tregulv er en godbit for tilskuerne. Inspirert av retrostilen, kan man oppnå et moderne utseende for kjøkken.

9. Koboltblå U-formet kjøkken:

Cobalt Blue U Shaped Kitchen

Denne uber stilige og moderne uformede kjøkkendesign ser tiltalende ut. Kjøkkenet har merkbart vakker kongeblå vegg. Den svarte bordplaten og det hvite skapet sammen med kjøleskap i rustfritt stål gir en viss eleganse til kjøkkenet. Tilstrekkelig naturlig lys sammen med andre lys i rommet er tilstrekkelig.

U-formet kjøkkendesignarrangement har to parallelle vegger vinkelrett på den tredje veggen, alle tre er tilstøtende til hverandre. Med god plass til å jobbe, kan kokken svinge til arbeidstriangelen. Således er det praktisk for kokken å jobbe på kjøkkenet.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

85 + = 94