9 Moderne Long Camisole Topper for kvinner å være stilig | Stiler på LIfe

Camisoles er ermeløs plagg for kvinner. Den er laget av bomull, nylon, sateng, viskose etc. Det gir en fin passform til kroppen. Disse camisoles kan brukes alene på jeans eller kan brukes i dine kurtas eller blazere også. De er tilgjengelige i alle størrelser. Det er mange design tilgjengelig i camisoles. De lange camisol kjoler er veldig trendy og kan brukes på jeans. Materialet som brukes er mykt på huden.

Best Long Camisole Kjoler For Kvinner:

Her er 9 beste lange Camisole topper, velg fra,

1. Hvit Long Camisole:

Hvit Long Camisole

Denne lange hvite camisolen er laget av ren kammet bomull. Denne kjole har sideskjul som gir komfort og enkelhet. Det er etikettfritt og holder deg komfortabel hele dagen. Den kan brukes inne i salwar kameez, kurtas og Kurtis.

2. svart blonde lang camisole:

Svart Lace Long Camisole

Dette er en nydelig svart lang blonder camisole. Den er laget av nylonblanding. Denne lange svarte kamisolen har justerbare stropper. Dette er perfekt på et par jeans. Stoffet er glatt på huden. Det er veldig behagelig og er tilgjengelig i alle størrelser.

3. Longline Cami Pink Top:

Lang line Cami Pink Top

Dette er en fin rosa langline cami topp. Den er laget av polyester. Det legger til komfort og lette på huden. Den cami har dobbel tynn stropp funksjon. Den er tilgjengelig i alle størrelser. Stoffet er tynt og holder deg komfortabel hele dagen.

4. Kvinner Lace Tank Top Camisole:

kvinners Lace Tank Top Camisole

Disse herlige lange camisoltankene er laget av 95% bomull og 5% spandex. Bruk camisolen alene eller du kan bære under en genser eller blazer. Den har justerbare spaghetti stropper. Den rene blonder legger til flair til camisolen. Den er tilgjengelig i flere størrelser.

5. V Halsbånd Wrap Cami Topper:

V Neckline Wrap Cami Top

Disse pluss størrelsen lange cami topper er laget av chiffon. Disse toppen gir komfort og varme til huden. Den har justerbare stropper og som kan brukes lett på jeans. Den har et stilig wrap mønster. Den nydelige, lange, svarte camien er ideell for alle årstider. Det holder deg frisk hele dagen.

6. Burgund Trykt Camisole:

burgunder Printed Camisole

Denne camisolen er laget av 95% bomull og 5% elastan. Det er en nydelig burgundy og beige trykt kamisole. Den har justerbare stropper som gir en fin passform til kroppen. Skulderstroppene gir den en scoop neck. Det ser veldig stilig ut og kan brukes med jeans.

Se mer: Polstret Camisole Topper

7. Turquoise Camisole topp:

turkis Camisole Top

Denne vakre camisolen er laget av 95% viskose og 5% elastan. Den har justerbare stropper for å gi en fin passform til kroppen. Den er ermeløs og har en rund halsringe. Materialet er veldig mykt og holder deg frisk hele dagen.

8. Vanlig Long Purple Camisole:

Vanlig Long Purple Camisole

Dette er en søt lilla kamisol topp. Den har justerbare spaghetti stropper. Den har perfekt lengde og lett å stikke mens du har på deg jeans uten å se stor. Lengden er stor og kan lett brukes alene på yoga bukser og leggings.

Se mer: Lace Camisole

9. Talco Long Camisole:

Talco Long Camisole

Denne vakre camisolen er laget av 92% viskose og 8% elastan. Den har satengjusterbare stropper. Den lengre lengden hjelper til legging. Den kan brukes alene. Den har en rund halsringe og med innebygget bh-støtte. Stoffet er mykt og behagelig på huden.

Disse er sett av vakre lange camisoles for kvinner. Avhengig av størrelser og design kan du velge noen av disse camisoles fra forskjellige merker. Det ser trendy ut og gir trøst til huden. Få din komfortable lange camisole å feire dagen med din kjære.

Se mer: Stroppløs Camisole

Leave A Comment

+ 53 = 58