9 Moderne Heklet Hodebånd For Babyer Og Voksne | Stiler på livet

Et pannebånd er fordelaktig for deg på mange måter som å beskytte øynene dine fra håret, være en del av frisyre, etc. Du kan også bruke den til forskjellige anledninger som en uformell utflukt, en fest eller en utendørs sport. Den brukes av mann, kvinne, barn og babyer. Hodebånd er hovedsakelig klassifisert på grunnlag av materiale og teknikk som brukes til veving. En slik type pannebånd som er populær for veveteknikken, er heklet pannebånd.

I motsetning til et strikket hodebånd, innebærer et heklet stilhodebånd syning av tråd eller garn i et stoff ved hjelp av en liten krok av metall eller tre. Også hver enkelt søm i hekleteknikk er forseglet umiddelbart før du går videre til neste søm, i motsetning til vanlig strikking.

Beste heklepenner for babyer og voksne:

Følgende er topp 9 typer hekleformede pannebånd,

1. 3 Heklehalsbånd:

3 Strand Crochet Headbands

I motsetning til en konvensjonell stil av hodebånd som har en utbredt design, består en 3-strengs hodebånd av 3 små og presise glatte heklebånd som er ganske praktiske og behagelige å bære. Disse er for det meste sett å være jenter heklet pannebånd som design passer til deres utseende.

2. Bow Tie Shaped Headbands:

Bue Tie Shaped Crochet Headbands

Innovative og kreative figurer i heklehodet i hekletilstand gir et mer attraktivt utseende. Et slikt kreativt formet hodebånd er et heklet buehodebånd. Den har en form av et slips og ser veldig trendy, men tiltalende.

3. Blomstret heklet pannebånd:

Blomst Shaped Crochet Headbands

Som du leser ovenfor, inkludere inkludering av forskjellige former i heklehalsbånd alltid gi det et høyere utseende. Et annet unikt formet hodebånd er et heklet blomsthodebånd. Det har enten en enkelt stor blomst vevd på frontsiden, og flere små blomster er vevd tett sammen. Mest sett er blomstermønstre sett på Hekle Babyhodebånd som gjør dem til å se bedre.

4. One Skein Headbands:

En Skein Crochet Headbands

Et One Skein-hodebånd er det enkleste heklehodemønsteret, da det bare består av en enkelt knutehekkestrimmel. Du kan videre tilpasse denne enkeltlisten etter din bekvemmelighet og krav. For eksempel, som i bildet ovenfor, kan du feste en knapp eller annet lignende tilbehør til hodebåndet. Dette er mest sett å være et heklet hodebåndsmønster for voksne, spesielt kvinner.

5. Krokheklet pannebånd:

Krone Crochet Headbands

Et krone hodebånd er vevd i kronformet design for enten et fasjonabelt utseende eller et kortere utseende. Som folk liker å ha på seg disse bandene på sine søte babyer, kan det også kalles som heklet spedbarns hodebånd.

6. Chevron Crochet Headbands:

Chevron Crochet Headbands

Chevronformede pannebånd har flerfargede design i V-form hvis horisontal og Zig-Zag-form er vertikal. De er mest kjent som heklet pannebånd for voksne, da designene ikke passer til barn eller babyer.

Se mer: Hvordan lage et hodebånd

7. Dread lock Hodetelefoner:

Grue seg lock Crochet Headbands

Mange har fryktet hår, dvs. håret har en tett og luftig konsistens, og de kan derfor ikke knyttes. For slike mennesker viser et dreadlock pannebånd en perfekt løsning. Det er et heklet elastisk hodebånd som gir maksimal fleksibilitet for behagelig hårarrangement, og også mønsteret har luftlommer som belyser tett hår.

8. Beaded Crochet Headbands:

beaded Crochet Headbands

Som navnet selv antyder, er et beaded hodebånd belagt med vakre, flotte perler for å forbedre utseendet. Bildet ovenfor er et hvitt hodebånd med skinnende brune perler.

Se mer: Kule frisyrer for jenter

9. Broderte heklet pannebånd:

hekle headbands

Broderte pannebånd har håndlaget broderi-design av forskjellige typer vevd på dem for et bedre utseende. Ovennevnte bilde av blomst broderte hodebånd vil gi deg en klarere ide om dette pannebåndet.

Dermed har du sett at pannebåndet er et viktig tilbehør til klær. En heklet hodebånd er populært for sin unike teknikk for å lage og har også et unikt unikt utseende. Du kan bære et blomstret hodebånd på babyen din mens du bruker et chevron-hodebånd for deg selv.

Se mer: Beste Baby Truser

Leave A Comment

21 + = 29