9 Moderne Green Color Kurta Designs for 2018 | Stiler på livet

I dag er det vanskelig å finne motebevisste kvinner som ikke har kurti som favorittutstyret i hennes samling av garderobe. De som er interessert i å ha enkel og lett samling, går for slike typer antrekk.

Best Green Color Kurta Designs for 2018:

Her er noen topp 9 grønne skyggelagte kurti og kurta design,

1. Bomull Flex Broderi Grønn Kurti:

Bomull Flex Embroidery Green Kurti

Her kan du se at kurtiets kropp er beige i farge, men ermene og en fremhevende del av den er i slående grønn nyanse. Denne grønne kurti-designen går veldig bra med grønne leggings og passer for kvinner i alle aldre.

2. Bomull Trykt Grønn Kurti:

Bomull Printed Green Kurti

Hvis du vil være trendy, så gå med denne grønne farge kurti design, som er full av ermet. Halsen på kurven er av krage type og den er fremhevet med både de lyse og mørke nyanser av grønt. Kuttene i denne kurtien vil på passende måte hjelpe deg med å vise frem og forbedre kurver.

3. Golden Blonde Präglet Trykt Grønt Kurti:

gylden Lace Embossed Printed Green Kurti

Du kan se fantastisk og nydelig i denne sesongen ved å bære denne mørkegrønne kurtien. Den er preget med den gyldne blonder og er trykt med de gyldne blomsterminaturene over det. Den er perfekt for en uformell slitasje.

4. Trykt og brodert casual kort kurti:

Skrevet ut and Embroidered Casual Short Kurti

Velkommen denne lysegrønne kurtien med den gyldne trådbroderien som fremhever skjønnheten. Det har også flere blomsterkonstruksjoner i mørkegrønn trådbroderi over hele materialet. Denne Parrot Green Kurti er rent silke bomull og kommer under kategorien korte kurtis.

5. Krage hals Vanlig grønn Kurti:

Snipp Neck Plain Green Kurti

Ta tak i denne nye, trendy samlingen av flaskegrønn Kurti som er helt ren og består av kun knapp applikasjon på forsiden. Den har tre fjerde ermer og har en krage type nakke. Og det har også forskjellige slisser og kutt for å beskrive sin enkelhet.

6. Lukket hals bomull grønn Kurti:

Lukket Neck Cotton Green Kurti

Utforsk skjønnheten i denne sjøgrønne kurtien som er for moderne og stilig. Det har ingen trykte motiver på den og det er helt vanlig, noe som gjør det ser flott ut og elegant. Kreditten til den slående skjønnheten til dette lange antrekket går lett til de karakteristiske kurver og kutt av denne spesielle kurtien.

Se mer: Grey Color Kurti Designs

7. Georgette Mehandi Green Kurti:

Georg Mehandi Green Kurti

Ta nå ditt blikk på denne vakre mehndi grønn farge kurti som er av fullstendig dekket hals design. Den har hele ermer og denne designer kurti har to applikasjoner av broderi blomst design. Ingen ekstra tilbehør er nødvendig for å forbedre skjønnheten din hvis du velger denne unike stilige design kurti.

8. Dark Green Brocade Kurta for menn:

Mørk Green Brocade Kurta for Men

Her kommer den nyeste samlingen av mørkegrønn kurta design for menn, bestående av rå silke. Denne kurtaen har sin matchende pyjama og skjønnheten er at den er helt ren design. Den har få tråder med broderi som halsdesign. Den passer perfekt til alle tradisjonelle og seremonielle anledninger.

Se mer: Siste Orange Kurta Designs

9. Bomull Formell Slitasje Kurta for Menn:

Bomull Formal Wear Kurta for Men

Ta tak i denne formelle slitagens grønne kurta pajama, som er en moderne nyanse av grønt. Materialet består av full bomull og er av en lang type kurta. Denne papegøye grønne kurta passer perfekt for enhver anledning til å komme sammen blant venner og familiemedlemmer.

Få beundringsverdige blikk overalt hver gang du kan gå med på denne samlingen av grønne skyggelagte kurtas og kurtis. Disse ferdige klær av kurti er passende dekorert med forskjellige mønstre for å få det fengende utseende.

Se mer: Best Velvet Color Kurta Designs

Leave A Comment

+ 32 = 37