9 Modern Muslim Kids Hijab Collection For 2018 | Stiler på livet

Hijab mote for barn har blitt stadig mer populært. Tiltalende hijabdesign og mønstre for alle anledninger er tilgjengelige, noe som gjør dem søte og virkelig islamske. Et bredt utvalg av kids hijab design er tilgjengelig for å matche sine knabber og rosenrøde kinn.

Beste Kids Hijab Collection:

Topp 9 barnemote hijab design er her for inspeksjon,

1. Barnebønn Hijab:

Kids Prayer Hijab

Små muslimske barn oppfordres ikke bare til å følge kleskode men også de islamske tradisjonene n ritualer. Barneklæren hijab kjole dekker rett fra hode til tå og er kult og behagelig under bønner. Bønne hijab er ment å bli båret over klær for å være beskjedent under bønner.

2. Al Amira Hijab:

Al Amira Hijab

Denne stilen Barn hijab er populær fordi den er behagelig for hverdagsbruk for unge jenter som nettopp har begynt å bruke hijab. Det er et todelt hodeplagg som består av en hette eller et ekstra stort hodebånd for å dekke hodet n hår og et rørlignende skjerf slitt over det for å dekke brystet og skuldrene.

3. Kids Turban Hijab:

Kids Turban Hijab

Denne afrikanske stil turbanen er en kul og fabelaktig barn hijab mote. Denne hodeplagg er elastisk, lett og tettsittende. På baksiden av turbanen har en elastisk strimmel sydd for enkelhet og stabilitet. Denne allsidige turbanen kan brukes som en hel eller delvis hodebøyle. Bruk den som en lue med hår, eller tap håret inn.

4. Kids Wrap Sjal Hijab:

Kids Wrap Shawl Hijab

Jentespill sjal er en elegant gutt hijab kjole som er både praktisk og koselig å ha på seg. Du trenger ikke å vikle, bare bind den på baksiden. De er enkle og enkle å bære, og det er derfor unge hijaber foretrekker denne stilen over wrap skjerfene. Laget av et ekstremt mykt stretchy bomullsmateriale, ingen pins nødvendig.

5. Ninja Criss Cross Hijab Caps:

Ninja Criss Cross Hijab Caps

Disse criss cross kids hijab passer litt mer tettsittende enn andre design. Den har alle fordelene med det fulle under skjerf med en forskjell at den passer rundt halsen. Den er laget av super mykt viskose stretch stoff som passer til året hele året og er tilgjengelig i mange farger og trendy områder.

6. Kids Under Scarf Cap:

Kids Under Scarf Cap

Denne under-luehetten på barnas hijab hjelper skjerf, hetter, slør og sjaler på plass og holder håret fra å glide ut. Den bomulls hijab cap har detaljert broderi. Den er myk n stretchy med polyesterfiberblanding for å holde form og redusere rynke. Bland n match med skjerf for å forbedre sin appell.

Se mer: Indisk Hijab stil

7. Abaya Child Hijab:

abaya Child Hijab

Denne stilige abaya kappe hijab mote for barn er en enkel løs A-line kappe. Denne skoleuniformen abaya med to sidelommer og sideskjul for enkel å gå. Dette svarte konvensjonelle mønsteret varierer fra region til region, men det er kult for daglig bruk. Dens enkelhet gir det et fascinerende utseende.

8. Kids School Hijab:

Kids School Hijab

Hijab for skolejenter oppmuntrer til følelsen av enhet og holder seg til de religiøse retningslinjene. De er enkle skjerf over hodet ditt, pin opp sidene under haken og vri den rundt skuldrene og spre begge endene for å dekke brystet. Barnas hijab kjole må samsvare med kleskoden foreskrevet av skolen / høgskolen.

Se mer: Hijab For Boys

9. Trendy Kids Hijab:

trendy Kids Hijab

Hijab mote for barn har blitt stadig mer populært. Attraktive hijabmønstre i flere farger gjør at de ser søte og like islamiske ut. De fleste av de små følger deres rollemodeller - eldste i dressingkoder. En bred samling av levende farget, brodert, polka dots barnas hijab er tilgjengelig for å matche de knubberne kinnene n rosykehinsene.

Topp 9 kids hijab kleskolleksjon har blitt stadig mer populært. Attraktive hijabmønstre i forskjellige farger er designet for barn som gjør at de ser søte og like islamiske ut. De fleste av de små jentene elsker å lese sine eldste i dressingkoder.

Se mer: Hijab Collection

Leave A Comment

− 6 = 3