9. måned Graviditet Diet – Hvilke matvarer å spise og unngå

I dette stadiet eller graviditeten er kroppsstrukturen til en baby nesten utviklet. Barnet pleide å få mer vekt og hjernen, lungene utvikler seg kontinuerlig. Bare inn i denne måneden kan du føle mer vekt som kan påvirke fordøyelsessystemet. Det er derfor du trenger å sikkerhetskopiere kroppens næringsstoffer ved riktig slanking.

9. Moth Pregnancy Diet

Hva å spise:-

Fiberberiget mat:

Du må konsumere fiberberikte matvarer daglig, for å forhindre forstoppelseforstyrrelser i denne perioden. Du bør inkludere denne komponenten i 9. måned av graviditet diett som kan være tilgjengelig gjennom ulike friske grønnsaker, frukt, belgfrukter og korn etc. Også vanligere kilder er avokado, brokkoli, hvite bønner, svarte bønner, blomkål, grønne blad, korn osv. Ved kraftig forbruk av fiber anbefales det å ta mye vann som gir deg vannbalanse i tarmen.

Jernberikte matvarer:

Jern er mineral som virker for å hindre deg fra angrep av anemi. Graviditet kan være årsak til uvanlig blodutslipp eller blødning av blodårer. Det kan føre til mangel på hemoglobin i kroppen din. For å redusere effekten, må du diett i 9. måned av graviditet inkludert 25 til 27 mg forbruk av jern per dag. Noen friske og naturlige kilder er lentiller, egg, bær, rosiner, spinat, tørr mat, soyabønner kylling, fisk osv..

Se mer: Kosthold i 8 måneders graviditet

Folsyreberikte matvarer:

Folsyre bidrar til å motstå fødselsfeil i en baby som spina bifida. Det bidrar også til å konstruere røde blodlegemer og DNA-struktur. Unødvendig å si at det er en av de viktige komponentene som kroppen krever på tidspunktet for 9 måneders graviditetsdiettplan som kan forbrukes med 600 til 800 mg per dag. Noen svært vanlige kilder til folsyre innen rekkevidde er kikærter, belgfrukter, grønne blad, papaya, frokostblandinger, havre, asparges, linser, appelsiner osv..

Kalsiumberikte matvarer:

Kalsium krever i større mengde i dette stadiet. Du må gi en sterk beinstruktur til babyen din, så vel som du må gjøre deg i form for kommende levering. Det er uvurderlig mer enn noe å inkludere kalsiumkomponenter i diett under 9. måned av Pregnancyto fødsel en sunn baby. Du kan benytte kalsium i ulike matvarer som bananer, grønne blad, fisk, magert kjøtt, nøtter, egg, meieriprodukter, sesam, mandler, havre osv..

DHA-beriket mat:

Det er typen fettsyre som er viktig for hjernens utvikling. Du bør konsumere 200 mg DHA per dag av ulike matvarer for å gi barnet ditt de grunnleggende ingrediensene til å utvikle den fremre hjernen i hjernen. Dette elementet kan være tilgjengelig gjennom fruktjuicer, egg, melk, peanøttsmør osv.

Vitamin A Berikte matvarer:

Vitamin A bidrar til å utvikle øyne, blodceller, hud, immunitet, og kraften til å motstå infeksjon inne i babylegemet. Matvarene beriket av vitamin A er som søte poteter, spinat, cantaloupe, gulrøtter osv. Du må også konsumere dette vitaminet ved daglig inntak.

Vitamin C Berikte matvarer:

Det er en av de viktigste komponentene i dette trimesterstadiet. Det bidrar til å akselerere forbrenningen av jern i blodet. Du bør ta 80 mg C-vitamin per dag av naturlig mat. Det er tilgjengelig gjennom forskjellige sitrus matvarer, brokkoli, tomater, appelsiner, blomkål osv.

Proteinberikte matvarer:

Du bør ta protein av ulike matvarer i en skikkelig rasjon for å passe til kommende leveringsøkt. Det er den viktige komponenten som gir babyen og deg kilden til styrke. I dette stadiet må du konsumere 50 til 55 gram protein om dagen. De vanlige kildene er eggehvite, tofu, melk, yoghurt, fisk, kylling etc.

Vitamin B12 Berikte matvarer:

Du kan absorbere vitamin B12-komponenten av ulike naturkilder, for eksempel kylling, fisk, melkeprodukter, melk etc. I tillegg til at yo8u kan ta supplement til dette vitaminet.

Karbohydrat Berikte matvarer:

Noen vanlige og tilgjengelige kilder til karbohydrater er bær, grønnsaker, fullkornsbrød, belgfrukter, pastaer, søte poteter, bønner vannmeloner osv. Du bør konsumere de komplekse karbohydrater i stedet for enkle på daglig basis i begrenset mengde som etter legenes anbefaling.

Se mer: 7th måned av graviditet diett diagram

Hva ikke å spise:-

slanking Advice PRGNACY

Myk ost:

Du bør unngå modnet ost som brie, blåår etc. Det kan inneholde listeria mengde som er en uventet komponent for levering. Det kan skape vanskeligheter under graviditeten. Hvis du er glad i ost, kan du velge hard ost.

Kaffe:

Det koffeinholdige innholdet kan øke symptomene på forstoppelse i løpet av det siste graviditetsstadiet. Hvis du er habituated av kaffe, må du bli kvitt denne vanen. For å gjøre det enklere kan du konsumere en stor mengde vann fruktjuicer.

Alkohol og tobakk:

Du bør også unngå alkoholholdige innhold og tobakk for å føde en sunn baby uten helseproblemer. Det kan skape flere komplikasjoner i løpet av graviditeten. Det har også den negative effekten som uvanlig blødning. Det er derfor du bør unngå all denne avhengigheten med krok eller skurk.

Upasteurisert melk:

Melken uten pasteurisering kan være veldig farlig for gravide dame, spesielt i siste etappe. Hun trenger å unngå all melk som ikke kokes. Råmelkene bør strengt unngås sammen med geitmelks fordi det er svært risikabelt på graviditetstidspunktet. Det kan skape toksoplasmose i tredje trimester av svangerskapet.

Se mer: 6th måned av graviditet diett diagram

pate:

Den inneholder listeria og kan skade ved å skape listeriose i livmorhengen. Det er det øverste elementet å unngå under graviditetskomplikasjoner. Ellers kan forbruket av dette innholdet skade barnets liv i livmoren. Det kan være årsaken til abortfødsel og fører til syke baby født. Du bør unngå pates når det gjelder sunn levering.

Et riktig kosthold gjennom hele graviditeten vil hjelpe deg med å få en sunn baby. I den siste fasen av trimester graviditet, bør du ha mer oppmerksomhet på riktig diett. Du må ta næringsstoffer og essensielle komponenter i riktig forhold. Bortsett fra å gjøre kostholdet ditt, må du også holde deg hygienisk og passe for nært leveringsdato.

Leave A Comment

− 6 = 2