9 mest stimulerende Pin Up Tattoo Designs for Girls

Trenden med Pin Up-tatoveringer ankom av sjøfolk som reiser hele livet sitt, etterlater familien deres bakover, for å se at deres koner møter hverdagslige seilere, viste at deres koner har tatt en tatovering, kom dette i senere år opp som tapping-showet kvinner makt og andre ansikter av kvinner som djevelen, triste og energiske ansikter som en tatovering design.

Beste og stilige Pin Up Tattoo Designs for Girls:

La oss få en kort lesning på de mest populære topp 9 Pin Up Girl tatoveringsdesignene.

1. Pirat Pin Up Girl Tattoo:

Sjørøver Pin Up Girl tattoo

Pirater er kjent for sin utstøping av sminke gjort i ansiktet, som er fremhevet gjennom svart øyeverk og tilbehør. For de menneskene som er forelsket i Pirates, står de opp, så kan de prøve en pirat pin up girl tattoo art design.

2. kaptein ser pin up jente tatovering:

Kaptein look Pin Up Girl tattoo

Som vi vet at pin up tatoveringer kom fra folk som reiser ser måter og savner familien sin mye. Så bestemte seg for å ha sin kone fave inked som en tatovering. I stedet for å bare male et kvinnelig ansikt, kan en endring gjøres ved å tegne en tatovering av en jente med en kaptein stå opp.

3. Mermaid Pin Up Girl Tattoo:

Havfrue Pin Up Girl tattoo

Havfruer anses som skjønnhetsdronningen med en perfekt kroppsform som svinger helt ned. Mermaids blekket som en pin up tattoo design portrettert skjønnheten av kvinner og feminin natur. Fiskens hale kropp er malt med blåaktig grønn farge og øvre del av kroppen er malt i brun hudtone.

4. Sailor Look Pin Up Girl Tattoo:

sjømann Look Pin Up girl tattoo

En av de vanlige slitene i tatoveringsdesign av gutta som en arm tattoo design. Gents kan blekk sin favoritt kvinnelige skuespillerinne som en tatovering med Pin ups Sailor tema design, denne pin up jenter tatovering passer godt som en arm tatovering.

5. Vintage Cowgirl Look Pin Up Tattoo:

Årgang Cowgirl Look Pin Up tattoo

Denne typen vintage utseende tatovering har blitt ganske populær blant gutter og jenter. Pinup tatoveringsjenta med stor lue og støvler med mini En linje skjørt og skjorte er en Standard design.

6. Pastry Maker Se Pin Up Tattoo:

Kake Maker Look Pin Up tattoo

Denne typen pin up jente med rød polka dot forkle dressed jente holder en skuff med kake er definitivt en ny type tatovering design som skaper en unik identitet når den er utformet som arm tatovering.

7. Devil Pin Up Girl Tattoo:

Djevel Pin Up Girl tattoo

Devil Pin up jente tatoveringer design utstillingsvindu den andre svarte følelsesmessige siden av hver kvinne som mange gutter liker å ha det som en tatovering design mer enn jenter.

8. Pin Up Girl With Car Tattoo:

PinUp Girl with car Tattoo

Kvinner er sporty som gutter, er meningen kjøpt ut av denne tatoveringsdesign. Et dristig jentebilde brukes ved siden av den røde bilen, som mange gutter liker å ha disse pin up jenta tatoveringer som en arm tatovering design.

9. Women Power Pin Up Tattoo:

kvinner Power PinUp tattoo

Kvinner som tror på å vise feminin kjønn som et kraftig og sterkt kjønn blant folket, kan tegne denne pinupkvinnedatoen med sterke ord skrevet under tatoveringen, og menn som er involvert i å spre kvinnekraft blant mennesker, kan representere sin mening gjennom denne kvinners makt pinup tatoveringsdesign.

Pin up tattoo er designet med et jentebilde enn et guttebilde siden trenden med pin up jente tatovering er kjent og mer attraktiv. En sexy søylerpinne opp tatovering til en kvinnes maktpinne tattoo er definitivt mer iøynefallende som menn definitivt vil ha en tatoveringsdesign.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

73 − 71 =