9 mest populære Shimla turist steder å besøke | Stiler på livet

Shimla er en populær bakke stasjon og romantisk bryllupsreise destinasjon ligger i den nordvestlige Himalayan regionen. Det har blitt velsignet med naturskjønnhet, snødekte fjell og sublime grøntområder. Det er et flott sted for ferier og har blitt anbefalt av mange reiseguider som har besøkt Shimla og har verdsatt sine fasiliteter og naturmiljø.

Shimla Tourist Places

Beste turiststeder å besøke i Shimla:

Her er en liste over noen gode bryllupsreise og turiststeder å se i Shimla Himachal Pradesh India sammen med bilder.

1. Summer Hill:

sommer-hill_shimla-turist-stedene

Summer Hill ligger i utkanten av Shimla og er en ideell og nydelig destinasjon faktisk. De virkelige trehusene, leketøystrender, panoramautsikt over fjell, naturskjønnhet og bemerkelsesverdige matleder er noen av de vanligste, men mest fantastiske ting du finner her. Å gå på en fin lang tur med vennen din er inspirerende faktisk.

2. Chail:

chail_shimla-turist-steder

Chail er verdens største grunnlag for cricket og ligger 63 kilometer fra Shimla. Det er kjent for sine berømte templer, Chail Wildlife Sanctuary, Heritage Palace og hoteller. Det tilbyr deg også flotte rasteplasser, eventyrlystne aktiviteter som trekking og noe så kult som fiske.

Se mer: Steder å besøke i Myanmar

3. Kufri:

kufri_shimla-turist-steder

Kurfi er en liten bakke stasjon som ligger ca 13 kilometer fra Shimla. Dette stedet er kjent for sine kule og morsomme eventyrsporter som trekking, fotturer, ski og yakyring. Den indiske turistparken og Himalayan naturpark er noen av de største attraksjonene du finner her.

4. Mashobra:

mashobra_shimla-turist-steder

Mashobra er en vakker landsby som ligger ca 15 kilometer fra Shimla. Dette stedet er ideelt for alle natur- og øko-elskere på grunn av panoramautsikt over fjellene og baksiden. The Wildlife Resort er en kjent turistattraksjon her, og det er også gudinnen Durga-tempelet. Kommer til dette stedet skal aldri angre.

Se mer: Orissa turiststeder

5. Naldehra:

naldehra_shimla-turist-steder

Naldehra er en av de gamle golfbanene i India, og ligger omtrent 46 kilometer fra Shimla. Det er et viktig internasjonalt knutepunkt og har noen av de beste templene du noensinne vil se i denne regionen. Det er ganske mange topper her som tilbyr panoramautsikt og været er også veldig kaldt og romantisk.

6. Jakhoo:

jakhoo_shimla-turist-steder

Jakhoo Hill er den høyeste toppen i Shimla og ligger omtrent en kilometer fra The Ridge. De eviggrønne daler, vakker utsikt, snødekte Himalayan-områdene og det gamle Hanuman-tempelet gjør dette stedet populært og har trukket flere besøkende og turister fra hele verden. Hvis du er ute etter fred og ro, bør du definitivt komme til Jakhoo.

Se mer: Steder å besøke i Jaisalmer

7. Kinnaur Kailash:

Kinnaur-kailash_shimla-turist-stedene

Kinnaur Kailash har blitt anerkjent som eventyrlandet; hovedsakelig på grunn av sine frukthager, frodige grønne daler, snø kledd topper, ørken fjell og vingårder. Landskapet i dette området er helt fantastisk og reisen til Shimla skal være ufullstendig til du møter denne skjønnheten.

8. Solan:

solan_shimla-turist-steder

Solan ligger omtrent 50 kilometer fra Shimla og er kjent som soppbyen i India. Det er kjent blant de religiøse og pilegrimer som templene her er overfylt gjennom hele året. Noen av de berømte hinduistiske templene her er Shoolini Mata Devi Temple og Jatoli Shiv Temple. Du kan også besøke det yungdrung tibetanske klosteret hvis du vil.

9. Shoghi:

shoghi_shimla-turist-stedene

Shogi er en kjent turistattraksjon i Shimla. Det er en liten og sjarmerende landsby som er omgitt av vakre og nydelige landskap. Den ligger i en høyde på ca 5000 fot og noen av de mest spektakulære, tette og tykke skogene du noensinne vil se. Det er et ideelt sted for alle øko- og naturelskere.

Håper du aldri glipp disse fantastiske Shimla turiststedene til din neste tur! Ha det mye moro med familien din.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

37 − 30 =