9 Indias beste Ayurveda ansiktssett for tørr og følsom hud | Stiler på livet

Ayurveda-ansiktssettet inneholder ayurvediske spesialprodukter som brukes til soling av huden. Den inneholder ingredienser som brukes til bleking av hudfargen og gjør huden mer strålende.

Bestprøvde ayurvediske ansiktssett for tørr og følsom hud:

Her er topp 9 Ayurveda ansiktssett,

1. Aloe Vera Glowing Pack av Khadi:

Aloe Vera Glowing Pack by Khadi

En aloe Vera glødende pakke brukes til å forbedre hudtekstur, fasthet og elastisitet. Den ideelle forberedelsen kan gjøre huden lysere og sunnere. Det er et godt ayurvedisk ansiktssett for tørr hud.

Bruk: Påfør pakken til det våte ansiktet og vent i 15 minutter og la det tørke. Etter det tørk det med fuktig bomull og sikkert vil du se resultatene.

Pris: INR 110

2. Ayurvedic Neem Facial Kit for akne:

ayurvedisk Neem Facial Kit for Acne

Disse produktene bidrar til å holde seg unna hudproblemer og kurer, akne og mørke flekker på huden som gjør huden mer rettferdig og lysere. Det renser huden og også skrubber huden din og fjerner noen hudormer og alt. Det kan betraktes som det beste ayurvediske ansiktssettet.

Bruk: Påfør ansiktsvask for å rense huden din og bruk deretter skrubbe og deretter gel, ansiktscreme og til slutt bruke ansiktspakken. Etter få minutter vil du se resultatene at huden din ser klar og lysere ut.

Pris: Det koster INR 200 for 50g:

3. Ayurvedisk Deep Pore Cleansing Haldi og Chandan Facial Kit:

ayurvedisk Deep Pore Cleansing Haldi and Chandan Facial Kit

Dette ansiktssettet er utstyrt med urte ingredienser haldi og Chandan, og det virker som et antiseptisk middel til huden. Det gir klar og hvitere hud ved dypt rensing av porene. Det holder huden frisk og glansig.

Bruk:

  • Ansiktsvask
  • Skrubbe
  • gel
  • Krem
  • Pakke

Pris: Det koster INR 200 for 50g

4. Lotus Herbals Natural Glow og Skin Radiance Facial Kit:

Lotus Herbals Natural Glow and Skin Radiance Facial Kit

Dette settet forynger huden og gir det en lysere glød. Det gjør huden myk og glatt ved å fungere som en dyp porrrens.

Bruk: Påfør rensemelk over ansiktet og tørk det av og vask det med vann, og søk deretter forsiktig polering på huden. Etterpå må du bruke massasjecrèmen og til slutt bruke dette ayurvediske urte ansiktssettet.

Pris: Det koster INR 175 for 10Gm:

5. Jovees Skin Foryngelse Frukt Facial Kit:

Jovees Skin Rejuvenation Fruit Facial Kit

Dette ansiktssettet inneholder cleanser, gelkrem og ansiktspakke og som er et godt ayurvedisk ansiktssett for sensitiv hud. Den inneholder papaya, oransje som nøkkelbestanddeler som nyter vår hud. Det gir øyeblikkelig glød.

Bruk:

  • Ansiktsvask
  • Skrubbe
  • gel
  • Krem
  • Pakke

Pris: Det kostet INR 815 per sett

6. Shahnaz Husain Mini Kit:

Shahnaz Husain Mini Kit

Det gir fuktighet til huden og fjerner tegn på aldring, og ansikts- og kroppskrubb hjelper med å fjerne hudormer og whiteheads. Det gjør huden strålende og mer rettferdig.

Bruk: Bruk ansiktsvask og deretter skrubbe og gel deretter påfør den nærende krem ​​og til slutt ansiktspakken.

Pris: Det koster INR 360 per sett:

Se mer: Beste ansiktssett til hjemmebruk

7. VLCC Silver Facial Kit:

VLCC Silver Facial Kit

Dette ansiktssettet bidrar til å holde huden strålende. Den har fuktighetsgivende gel med SPF. Det er best egnet ayurvedisk ansiktssett for fet hud.

Bruk: Bruk ansiktsvask og deretter skrubbe og gel deretter påfør den nærende krem ​​og til slutt ansiktspakken.

Pris: Det koster INR 250 per 60g

8. Shahnaz Gold Facial Kit:

Shahnaz Gold Facial Kit

Det er den beste ayurveda gull ansikts kit som bidrar til å oppnå hud skjønnhet og gi utstråling. Det renser, revitaliserer og forynker huden og gir den en gylden glød.

Bruk: Første rensing av ansiktet ditt, rør deretter forsiktig på ansiktet med nakke, og masser det med fuktighetsgivende krem ​​og gel. Påfør ansiktspakken riktig.

Pris: Det koster INR 1.099 for 40gm.

Se mer: Hjemmelaget ansiktsbehandling for tørr hud

9. Ayurveda Diamond Skin Polering Kit:

Ayurveda Diamond Skin Polishing Kit

Dette er ayurveda diamant ansikts kit og det rydder huden fra dyp. Det behandler hudflekker og fjerner urenheter i huden. Den passer til alle hudtyper.

Bruk: Rengjør først og forsiktig gni skrubbe på ansikt og nakke. Masser det deretter med fuktighetsgivende krem ​​og gel. Påfør deretter ansiktspakken

Pris: Det koster INR 2.196 per sett

Disse var noen ayurvediske ansiktssett for hud. Disse kittene er svært nyttige for huden og gjør den sunnere og renere. Så man kan kjøpe disse ansiktssettene og gjøre huden jevnere og lysere.

Se mer: Hjemmelaget Frukt Ansiktsbehandlinger

Leave A Comment

+ 55 = 58