9 hjemme rettsmidler for kløe øyne | Stiler på livet

Kløe i øynene kan ikke være et alvorlig helseproblem, men er definitivt en vanlig. Høye nivåer av forurensning og allergener i miljøet er vanligvis årsakene knyttet til problemet med kløe i øynene. Den ubehagelige og ubehagelige følelsen i øynene gjør det ganske viktig for pasienten å lete etter noen sikre og effektive metoder for å behandle problemet fra røttene. Det vil hjelpe deg å unngå den konstante kløen som gjør at du gni øynene igjen og igjen.

hjem remedies for itching eyes

De beste og de beste hjemmemedisinene som kan brukes til behandling av denne krisen er gitt under i listen. Alt du trenger å gjøre er å sjekke dem og velg det som passer best for deg.

Amazing Home Remedies for kløe øyne:

1. Bruk kald komprimering:

For å berolige øynene er det ikke noe bedre enn å bruke en kaldkompress. Sug en ren klut i iskoldt vann, fjern overskytende vann og legg det på øynene for de beste resultatene og øyeblikkeligene. Dette bør gjøres mange ganger i løpet av dagen for resultatene.

Hjem Remedies for Headache - Ice Pack

I stedet for vaskeklut kan kamille teposer også brukes på begge øynene på grunn av de beroligende egenskapene den har. Det bør oppbevares i kjøleskapet en stund og deretter brukes i øynene i 10 minutter.

Se mer: Hjem Remedies For Tann Ache

2. Kamillevask:

Forbered en kopp kamille te og bring den til romtemperatur. Dette bør brukes til å vaske øynene for å sikre behandling av kløe og hjelpe deg med å få de beste resultatene i hjemmet. Det bør gjøres 2-3 ganger på en dag til problemet går ned.

3. Agurkunderverk:

Agurk eyes

Den anti irritasjon og beroligende egenskaper agurk gjør det til et perfekt hjem produkt for behandling av kløe i øynene. Det reduserer også puffiness og problemer med betennelse. Ta ferske stykker agurk og kjøl en stund. Dette bør oppbevares på begge øynene for de neste 10-15 minuttene. Det bør gjøres 4-5 ganger på en dag.

4. Rosewater Fordel:

Rose water 2

Du kan enten skylle øynene med rosevann to ganger om dagen eller ellers kan bruke det som øyedråper for umiddelbare resultater. Bruk 4-5 dråper i hver av øynene for ideelle resultater.

Se mer: Gjær infeksjon hjemme rettsmidler

5. Bruk av kaldt melk:

Melk

For kløende øyne er en av de beste hjemmeproduktene å bruke kald melk. En ren bomullsboll kan bli gjennomvåt i kaldt vann og legg på øynene som vil etterlate kjøleeffekt på øynene og behandle kløen. Dette bør gjøres to ganger på en dag for maksimal fordel.

6. Grønn te:

Grønn tea5

Kok to teposer med grønn te i vann og bring den deretter til romtemperatur. Bruk destillert vann til å koke teposene. Øynene skal skylles med denne vasken to ganger om dagen for å behandle kløen. Det er en av de beste hjemmemedisinene som skal gjøres for å behandle krisen.

7. ha vann:

Drikker water woman4

Å drikke rikelig med vann hele dagen er en annen av de beste hakkene for å behandle kløeøyne. Dette vil bidra til å holde kroppen hydrert. Drikke 10-12 glass vann vil hjelpe til med behandling av kløeøyne.

8. aloe vera:

aloe vera juice

Aloe Vera juice kan blandes med honning og elderbær blomsterthe og skal brukes som øyevask to ganger om dagen for å behandle kløen..

Se mer: Hjem Remedies For A Black Eye

9. Fenugreekfrø Pasta:

Bukkehornkløver

Sug fenegreekfrøene i ca 10 timer, og bruk den til å lage en myk pasta. Dette bør brukes på øynene for de neste 20 minuttene. Bruk kaldt vann til å vaske av pastaen. Følg det to ganger for maksimale resultater.

Bildekilde: Lukkermateriell

Leave A Comment

76 + = 77