9 Gratulerer med bryllupsdagen til venner India | Stiler på livet

Venner er alltid venner, og når tiden for en feiring av vennens jubileum, er en gave det beste alternativet for å nyte det øyeblikket, vennene dine kan bli elsket av deg og jubileumet er den beste tiden til å vise dem denne kjærligheten.

Beste Bryllupsdag Gaver For Venner For 2017:

Her er topp 9 gaver til vennene dine på hans eller hennes jubileumsdag,

1. Trær av hjerter:

Tre of Hearts

Dette er en flott bordoppgave til venner som er laget av metall. Den nydelige treformede gjenstanden har flere hjerte fotorammer dangling fra det. Du kan legge til i bildene av venneparet ditt. Den leveres med sølv metall og gir fengende utseende også. Dette gjør de store jubileumsgaver til venner.

2. Keramisk Ornament:

keramisk Ornament

Her er en kul keramisk gavepynt som du kan gi din venn på jubileum. Den keramiske mannen og kone figuren er veldig grasiøs. Du får denne gaven fra nettbutikk for å handle også. Du kan ha dette som en bryllupsdagsgave til venner.

3. sammenflettet krus:

Sammenflettet Mugs

Dette er en søt gave til venner på deres jubileum. De sammenflettede krusene har håndtak i form av hjerter. Ordene 'Mr' og 'Mrs' er trykt på krusene. Denne er nyttig for par på deres daglige kaffe møtes opp. Få disse jubileumsgaven ideene til venner som elsker hverandre.

4. Silhouette Par Pillow:

Silhouette Couple Pillow

Her er en nydelig myk pute som du kan gi dine venner. Utskriften på puten er en silhuettutskrift av paret fra den tiden de møtte til da de ble gift. Dette gir de verdsatte bryllupsdagenes gaveideer til venner.

5. Kryssordramme:

Kryssord Frame

Dette er en DIY ramme som du kan lage. Kryssordbokstavene er plassert i et puslespillformat for å vise navnene til familiemedlemmene. Disse ekteskapsjubileumsgaven ideer for venner er virkelig noe flott. Få denne personlige gave med den brede samlingen av mønstre også.

6. Lucky Bamboo Plant:

Heldig Bamboo Plant

En nyskapende ide er å gi en heldig bambus plante til vennene dine. Denne planten er en del av fengshui-kulturen og antas å være heldig for folk. Denne planten gir positiv energi i et helt hjem, så legg til et lite notat til anlegget og gjør det ekteskapsjubileumsgaver til venner.

Se mer: Bryllupsdagen gaver til mann

7. årsdag klokke:

jubileum Clock

Denne fantastiske svart og gull klokken vil i de fantastiske beste vennen jubileum gaver som er nyttige. Klokken har ønsker til paret som feirer jubileet. Gull tallene og hendene er veldig slående. Det ser utrolig ut på en hvit farget vegg, din venn kan holde fast på hallen i huset hans.

8. Personlig lær nøkkel kjede:

personlig Leather Key chain

Prøv denne ekte lær nøkkelkjeden som er stemplet med årsdagen måneden av paret. Nøkkelkjeden er laget med en bred skinnrem som passer til måneden på året. Få disse som jubileumsgaver til venner. Hvis du planlegger for enkel, men fengende gave, så er denne den beste ideen som en gave.

Se mer: Jubileumsgaver til menn

9. Ring anheng:

Ringe Pendant

Denne gaven til beste venner er riktig for jubileer. Anhenget er et sett med mange ringer sammen. Du kan også legge i en stein som dangler fra anhenget senter. Du kan bruke den mer overhengende ideen, men denne er en unik ide mens du gir vennen din.

Jubileumsgaver til venner er en fin måte å fortelle dem at du liker dem. Disse gaver kan være nyttige elementer, eller de kan være keepsakes. Gi vennen dine kule ting som vil vinne dem over.

Se mer: Jubileumsgaver til kjærester

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

24 − = 20