9 Gorgeous July Birthstone Jewelry Designs | Stiler på livet

Birthstone for juli måned er Ruby. Denne lyse og nydelige røde steinen er blant de mest dyrebare og dyreste edelstener. Gemstone er kjent for å beskytte brukeren mot dårlig helse og ulykke. Smykker laget med rubin er strålende og sofistikert.

Vakker og attraktiv Birthstone for juli er Ruby & Its Smykker Designs:

Her er de beste birthstones for juli.

1. juli Birthstone:

juli birthstone

Birthstone i juli er rubin, du får denne lysrøde edelstenen som er strålende i fargen. Steinen sies å gi styrke og beskytter mot ondskap. Gemstone betyr også kjærlighet og lidenskap. Det bringer lykke til sine wearers og er dermed veldig populært.

2. Hjerteformet juli Birthstone Halskjede:

Hjerte shaped July birthstone necklace

Få dette strålende røde rubinhenget sett i en sterling sølv hjerteform. Anhenget er også belagt med små Swarovski krystaller. Rubin edelstenen er rund i form og sitter vakkert i anhenget. Dette gir en perfekt gave til stede for alle som er født i juli måned.

3. Ruby Stackable Birthstone Ring:

Rubin stackable July birthstone ring

Sjekk ut denne blendende juli-birthstone-ringen som har små rubinstein satt fantastisk rundt det. Rubinsteinene er kuttet perfekt i en rund form og gjør at ringen ser full ut. Dette er perfekt for en spesiell anledning eller til og med som en bursdags- eller jubileumsgave.

4. perle og rubin juli birthstone smykker:

Perle and Ruby July birthstone jewelry

Present din kjære med dette fantastiske og iøynefallende perle og rubin halskjede sett. Julens fødselssten smykkegjenstand er perfekt som den har et enkelt mønster bestående av en perle perle og en rubin runde stein sett over den. Mønsteret er veldig delikat og perfekt for daglig bruk også.

Se mer: August Birthstone Farge

5. juli Birthstone øredobber:

juli birthstone earrings

Dette er en annen fantastisk hjerteformet juli birthstone smykker element. Disse hjerteformede rubinsteinene er satt i sølv og er laget i øredobber. Edelstenene er store i størrelse og gjør at ansiktet ser fullt ut. Stud øredobber er perfekte å gå på anledningen slitasje og ser veldig kongelig ut.

6. juli Birthstones Tennis Armbånd:

juli birthstone tennis bracelet

Her er et flott rubin tennisarmbånd i gull. Fargevalget av rødt og gull er klassisk og gjør et fantastisk rikt armbånd. Rubinsteinene som brukes her er ovale i form og er satt vakkert rundt armbåndet. Dette gjør hendene ser elegante og sjarmerende ut.

Se mer: Juni Birthstone

7. juli Birthstone Watch:

juli birthstone watch

Få denne en av en slags klokke som har en rubinstein satt i klokken. Denne designdelen er veldig sjelden og gjør en luksuriøs og ekstravagant klokke. Dette vil sikkert gjøre hoder snu. Få denne klokken som er uvurderlig, og du vil vise deg venner og familie.

8. Oval Juli Birthstone Ring:

Oval July birthstone ring

Dette er en kongelig og kongelig ser stor rubinring som ligger rundt diamanter og gull. Den store rubinmystenen som brukes her, er kuttet til presisjon, og dette bringer briljansen av steinen veldig bra ut. Fargene på steinen skinne ut og skape en nyanse av rødt. Diamanter rundt det legger til glamour og glans.

Se mer: Birthstone i mai

9. Lysekrone Juli Birthstones Øredobber:

Lysekrone July birthstone earring

Få denne alt ut klassisk lysekrone øredobber i rive rubin steiner for en perfekt natt ute. Rubinsteinene som brukes her er i to former, ovale og tårn. Lysekronestil gjør dette til et passende smykkeelement for fester og seremonier. Dette må kombineres med tunge antrekk og er flott for bryllup og andre spesielle dager.

Birthstone for juli er rubin blant de strålende og mest ettertraktede edelstener. Den røde fargen på steinen er kjent for å være elsket av alle som den symboliserer adelen. Smykker laget av rubin er mange og gjenstander som ringer og øredobber er mest verdsatte. Stenen er paret vakkert med gull og til og med sølvmetall.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

39 − = 31