9 fantastiske helsemessige fordeler av Nigella | Stiler på LIfe

Nigella, også kjent som nigella sativa eller fennikelblomsten, er en blomstrende plante. Utbredt i sør og sør vestlige hjørner av Asia bærer denne planten hvite eller blå petaled blomster med lang slank kapsel som frukt. Innvendig er frøene deres og disse frøene brukes som krydder og legges ut til å påvirke.

Nigella benefits

Også kjent som svart frø på grunn av deres farge, kan dette frøet ofte brukes til å trekke ut oljer fra det og brukes. Selv om det er populært for mange fordeler, er bare noen få nevnt nedenfor:

Beste fordelene med Nigella for helse:

Postoperasjon:

Du vet hvordan du møter med en ulykke og må bli operert, og det etterlater en ekkel arr? Selv om det gjør en god historie, fortjener det ikke en permanent posisjon på huden, og dermed har nigella blitt spesielt testet for dette problemet. Det er kjent å beskytte peritoneale overflater fra å måtte bære en ekkel arr eller forvrengning på grunn av en operasjon.

Se mer: Helsefordeler av sitron

leukemi:

Blodkreft eller leukemi er en av de alvorlige sykdommene for hvem en stabil stivnet kur skal formuleres. Å være en av de mest dødelige fryktelige sykdommene, har det ristet bort mange uskyldige liv og til slutt en kur mot minst stunt eller hvis det er heldig å presse tilbake denne sykdommen, finnes i denne planten. Frøene som er tilstede i frukten av denne planten inneholder tymokinon som induserer apoptose i leukemiceller.

Parkinsons sykdom:

En sykdom i nerver, Parkinsons sykdom er en ganske forstyrrende sykdom som hovedsakelig påvirker middelalderen, men selv for denne nigella sativa har en kur. Frøet som har thymokinon er kjent for å beskytte nevronene eller nerver fra giftige elementer.

Tykktarmskreft:  

Etter mange undersøkelser og studier ble det endelig avslørt at nigella-frøene også kjent som kumminfrøene eller de svarte frøene som er oppkalt etter fargen deres, inneholder kjemoagent 5-fluorouracil som hjelper stunt eller forhindrer tyktarmskreft fra å spre seg videre på samme tid undertrykke den. Forskningen som ble utført på rotter viste hvor lett dette tykktarmskreftnivået ble undertrykt uten noen bivirkninger i det hele tatt.

Se mer: Fordeler med å spise salat

Astma:

Thymokinon er tilstede i rikelig i de svarte frøene av nigella-planten, som ved undersøkelse av et astma-dyrs dyr viste sig å være mye høyere i mengde enn flutikasonen i kroppen. Slik fikk astmahærdningsevnen sin til eksistens. Men en menneskelig test var ennå ikke forberedt. Så etter denne undersøkelsen ble det utført en undersøkelse på mennesket hvor disse meget nigellaprodusene ble kokt i vann før de presenterte det for mennesket som resulterte i en meget klar astmatisk luftvei.

Blodtrykkskontroll:

Nigella frøene er så nyttige at et daglig forbruk av disse frøene for en rett, sier to måneder, kan gjøre betydelige endringer i LDL-kolesterolet og blodtrykket. Dette er ferdiggjort som en sikker skuddmetode siden da for å redusere blodtrykket samtidig som det tillates en vei for behandling av mild hyperspenning.

MRSA:

MRSA er en dødelig infeksjon av bakterier som er resistente mot antibiotika. Denne svært sykdommen på en undersøkelse ble funnet å reagere eller reagere på kurbehandling som brukes av nigellaprøtter og dermed betraktes som et middel for MRSA.

Kjemisk våpenskade:

Kjemiske våpenskadede pasienter på en plutselig placebo-studie hørte et sukk av lettelse da nigellaprøtter begynte å jobbe med sine skader. Et kokt vannekstrakt fra nigella-frøene ble sett å redusere noen av symptomene som åndedrettsproblemer, lungefunksjonelle lidelser, brysthvile og mange flere.

Se mer: Sapota Fruit Benefits

Livmorhalskreft:

Igjen her spiller thymokinon den. Cervicale kreftceller ved å være i kontakt med nigella sativa som produserer en tilfredsstillende mengde av tymokinon, ble sett på å trekke seg tilbake eller dø eller skade seg, og dermed ble det funnet en annen kur av livmorhalskreft. disse forårsaker ikke bare døden av kreftfremkallende celler, men også videre spredning av andre kreftrelaterte celler.

Bildekilde: Lukkermateriell

Leave A Comment

8 + 1 =