9 evige graffiti tatoveringsdesigner | Stiler på livet

Graffiti design er populært kjent som gatekunstarbeid eller urbane kunstverk som gjøres ved å bruke fargespray på veggene. Denne flotte graffittkunsten har alfabeter som temaet som er skrevet i bruk av forskjellige ordfonter. Dette alfabetdesignet brukes også i carving tatoveringer på huden. Designere som er godt trente kan bare oppnå dette designers arbeid.

Søte og stilige Graffiti Tattoo Designs:

For de som er interessert spray arbeid, denne artikkelen kan definitivt hjelpe deg med å velge Top 9 graffiti tatovering design.

1. Graffiti Spray Tattoo Design:

graffiti tattoo

Som en graffiti tatovering er kjent for sin spray maling, er spray flasker uthevet med knappen som hoveddesign i å skape denne spray graffiti design. Dysen er uthevet ved å bruke multi-fargespraymaling rundt huden.

2. Graffiti 3D Tattoo Design:

Graffiti 3D Tattoo Design

3D-tatoveringer har også fått sin betydning når det gjelder tatoveringsdesign. Denne graffiti kunst tatoveringen kan utformes med ethvert tema, som i å lage første tatovering eller graffiti jente tatovering design.

3. Half Arm Graffiti Building Tattoo Design:

Halv Arm Graffiti Building Tattoo Design

Siden en graffitttatovering er kjent for sin store tatoveringsdesign, og halv arm tattoo design passer inn som den beste graffiti kunst tatovering design. Graffiti tatovering ermer er trykt med bygg design og med twilight stjerner.

4. Graffiti Rose Tattoo Design:

Graffiti Rose Tattoo Design

I graffitirosa tatoveringsdesign blir rose gitt vakker, lys farge ved hjelp av spraymaling. Tattoo design passer til jenter som en skulder eller arm tatovering design. Måten som rosenbladene er arrangert gjør forskjellen fra andre tatoveringsstiler.

5. Graffiti Wall Tattoo Design:

Graffiti Wall Tattoo Design

Graffiti kunst er i utgangspunktet gjort på gatevegger, som er store og brede. Bandet sangere liker å vise sine merkenavn på veggen ved hjelp av kalligrafi graffiti design. Temaet bak graffiti-design er brukt i å designe vegggraffiti-tatoveringsdesign.

6. Graffiti Radio Tattoo Design:

Graffiti Radio Tattoo Design

Funky tatoveringsdesign kan også gjøres ved hjelp av graffiti-temaet. Radioen er skildret på en tegneserie med sprøytemaling. Sammen med radio kassettbånd kan også males. Denne tatoveringen passer godt som en tatoveringsdesign for brystene.

7. Graffiti Navn Tattoo Design:

Graffiti Name Tattoo Design

Viser kjærlighet gjennom tatovering er en av trendene i disse dager, denne tatoveringen kan utformes som et navn som base. Kjære navn kan være laget med graffiti tattoo design. Skrifttypen til navnet tatoveringen kan velges før.

8. Tegneserie Graffiti Tattoo Design:

Tegnefilm Graffiti Tattoo Design

Folk som liker å ha tegneseriefigur eller funky ansiktstatovering, velger deretter. Graffiti type tatovering design. Ansiktet til tegneseriefiguren er farget, for eksempel en fugl med en krone på hodet.

9. Graffiti Skull Tattoo Design:

Graffiti Skull Tattoo Design

Skull design har fanget sin oppmerksomhet, ikke bare for normal blekk tatoveringer, men også i graffiti tatovering typer. Gutter som liker å ha en hip look, så definitivt dette designet treffer topplisten. Hodeskallen er gitt svart farge. Passer godt som en tatoveringsdesign i brystet.

Graffiti design er et gammelt skolegatarbeid som har holdt navn og berømmelse blant ungdommene også, som bare på grunn av designeren som gjør endringer i henhold til den nåværende generasjonen. Denne metoden for å lage sprøytemaleri som tatoveringen på menneskelig hud trenger en god mengde tålmodighet og erfaring, så kundene må respektere og hilse på disse kunstneriske menneskene hånden fungerer.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

32 − = 23