9 Enkle og unike uglehåndverk og aktiviteter for barn og voksne | Stiler på livet

Uker er nattlige - sove om dagen og våken om natten. I dag har barna også blitt som ugler - vær våken til sen kveld.

Beste og enkle uglehåndverk og aktiviteter for barn og voksne:

Her er noen friske og enkle uglehåndverk ideer for å holde barnet ditt og selvfølgelig selv opptatt også,

1. Paper Roll Owls Craft:

Papir Roll Owls Craft

Denne er veldig lett ugle håndverk for barn å gjøre ut av gamle vevsruller. Du trenger bare fargede ark, lim og knapper for øynene. Dekorer det som du har lyst til og gjør en virkelig søt fargerik ugle. Klipp ut toppdelen inn i en halvkrets buet innsiden. Dekk uglen med farget ark. Fest knappene som øyne og et lite trekantet filstykke for en nese. Klipp to halvcirkler for vingene og Voila din ugle er klar.

2. Patchwork Forkle Ulehåndverk:

Lappeteppe Apron Owl Craft

Et fargerikt forkle til engelen din slik at hun ikke jordker klærne mens du spiller. Et filt ugle ansikt for bodice og på bunnen del, gamle eller rester klut stykker kan brukes til å lage kamskjell vise den fjærlige kroppen. Et fantastisk og lett arbeid for moren, det vil sikkert gi et glatt smil på både mor og datters ansikter.

3. Old Sack Owl Craft:

Gammel Sack Owl Craft

Har du et gammelt stykke sekk? Vet ikke hva jeg skal gjøre med det ?? Ingen bekymringer. Bare et par bretter og sømknapper for øynene, en gammel hjerteformet knapp eller til og med en klærpinne for en nese, og se hva en flott uglehugg idé om veggkunst du har skapt!!!

4. Papir Plate Owl Craft:

Papir Plate Owl Craft

Barn kjeder seg i helgene ?? For mye av TV er ikke bra. Her er en fantastisk ide å holde dem opptatt. Har du et par papirplater, diagrampapir, skissepenner? Så la oss komme på jobb. Bare kutt en liten bit på toppen av papirplattformet ugler for å gjøre hodet og ørene, lakk det brunt. Skjær ut store sirkler for øyne og nese. Du kan også kutte små stykker kartongpapir i form av grener og blader. Der din kiddo har skapt et perfekt kunstverk for sitt rom.

5. Finger Print Owl Craft:

Finger Print Owl Craft

Her er det enkle uglehåndverket for småbarn. Klipp ut et stort, ovalt stykke kartongpapir for kropp og ansikt, øyne og nese også. Fest dem på et mørkblått eller svart kartong. Kutt ut bena og hold dem også. Dyp nå barnets håndflate i lysere nyanse vannfarge eller pulverlakk og legg dem på hver side av kroppen for å få dem til å se ut som vinger.

6. Knappugle som håndverk:

Knapp Owl as a Craft

Alt du trenger er mange knapper, lim og kartong. Tegn et bilde av en ugle som sitter på et tre. Du kan til og med laste ned en utskrivbar mal fra et hvilket som helst nettsted og spore det på kartpapiret eller lerretet. Nå begynner å stikke på knappene. Du kan til og med ramme den og henge den som en vakker veggkunst.

Se mer: Wooden Håndverk For Preschoolers

7. Juice Carton Owl Craft:

Juice Carton Owl Craft

Vri en gammel juicekartong inn i en vakker fuglmater. Mal det noen lyse farger. Du kan bruke gamle flaskehett til øynene. Klipp ut trekantede stykker på sidene for vinger og et stort hull i fronten. Sett noen fuglefrø i den og heng den ut i hagen din eller på balkongen. Se hvor mange fantastiske fugler kommer til å chirpere til din attraktive ugle.

8. Ice Cream Stick Owl Craft:

Is Cream Stick Owl Craft

Farge 4 til 5 ispinner med mørk farge og etter at de har tørket opp, lim dem sammen ved siden av et stykke kartong. Fest to fjær til siden for vinger. For øynene kutte ut to store sirkler og to små sirkler. Mal de små sirklerne svart og hold dem på den større. Lim dem som øyne. Tegn et tre rundt det som viser uglen som sitter på den.

Se mer: Insekter og Insekter Håndverk

9. Plastic Bag Owl Craft:

Plast Bag Owl Craft

En fantastisk ide for de voksne å lage gaver poser med ugle håndverk for barn. Det kan også utleveres pakke returgaver til fødselsdager. Sett sjokolade eller gaveartikler i plastposen og stift den. Klipp ut ugleflater på fargede kortark eller du kan til og med kutte ut på hvitt ark og male dem. Stift dem på toppen og til siden stift to bladformede kortark for vinger kreativt og innovativt arbeid.

Uglene flyr rundt og jakte bare om natten. De er veldig mystiske og fantastiske også. Uker er også kjent som klok fugler. Så hjelper barnet ditt med å være klok og skape fantastisk kunst.

Se mer: Easy House Craft Ideas

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

26 − = 25