9 Effektive anti-aging ansiktspakker etter 30 år | Stiler på livet

Hvis hudpleie på 20-tallet handler om akne og ujevne egenskaper, handler 30-tallet om fine linjer, rynker og ujevn hudtone. Hudens reparasjon evner vesener å senke i 30-årene. Effektene av hormonets ubalanse, graviditet og hudvaner fra fortiden begynner å vise i form av solflater, tørr hud, pigmentering og kråkefødder. Husk, ingenting gir bort alder som hud. Derfor er det behov for timen å ta oversikt over skjønnhetsregimet og legge til det for å opprettholde en sunn og ungdommelig hud. Denne artikkelen om beste ansiktspakker etter 30 år for å kontrollere rynkeskinnet.

Beste ansiktspakker etter 30 år med anti-aldring:

Her er topp 9 ansiktspakker etter 30 år som kan hjelpe deg med dine hudbehov.

1. VLCC Skin Stramming Facial Pack:

VLCC Skin Tightening Facial Pack

Pakken inneholder indisk Berberry ansiktsskrubbe, Lime massasje gel, hvete hudstrammingskrem, Geranium ansiktspakke og ett hetteglass med Vita-løft. Det bidrar til å redusere fine linjer, helbreder og strammer huden for å gi en total jevn og smidig effekt på huden etter 30 år.

Pris: 525 INR for 1 sett

2. Lotus Herbals Radiant Platinum Cellular Anti-Aging Facial Pack:

Lotus Herbals Radiant Platinum Cellular Anti-Ageing Facial Pack

Dette er en av de beste ansiktspakken etter 30 år. Den inneholder platina støv og naturlige produkt konsentrater for å øke kollagen generasjon, fjerne radikale skader, sikre kollagen i huden for å forbedre hudens helse.

Pris: 275 INR for 1 sett

3. Oriflame Love Nature Facial Pack:

Oriflame Love Nature Facial Pack

Ansiktspakken er tilgjengelig i to varianter - Tea Tree med Rosemary og Tropical Fruits. Det hjelper til med å gjenopprette hudutstrålingen, fjerne mørke flekker og lyser huden og gir strålende stråling. Det er en komplett løsning for å opprettholde en sunn hud.

Pris: 1.499 INR for 450 ml

4. Glamveda Red Wine Advance Anti Aging Face Pack:

Glamveda Red Wine Advance Anti Ageing Face Pack

Denne ansiktspakken bruker naturlige ingredienser som rødvin som er rik på foryngende egenskaper. Anti-aging, anti-oxidant og de-stressende egenskaper bidrar til hudstramming, fjerning av giftstoffer fra huden og bidrar til å bekjempe tegn på aldring.

Pris: 990 INR for 310 g

5. Shahnaz Husain Pigmentation Control Facial Pack:

Shahnaz Husain Pigmentation Control Facial Pack

Denne ansiktspakken laget av urte ingredienser bidrar til å redusere mørke flekker og blemmer. Det gir jevn tone, frisk og yngre hud. Ansiktspakken inneholder en rengjøringsmiddel, eksfolierende skrubbe, nærende krem, hudtonic og anti-pigmenteringsgel.

Pris: 368 INR for 48 g og 15 ml

6. Vaadi Herbal SP Ansiktssett:

Vaadi Herbal SP Facial Kit

Ansiktssettet er tilgjengelig i tre varianter, Lavender & Rosemary, Chocolate & Strawberry and Citrongrass & Cedarwood. Det er en komplett løsning for å balansere og revitalisere huden. Ansiktspakken er designet for å rense, fjerne døde celler og gir huden en ungdommelig glød. Den inkluderer ansiktsskrubbe, massasjegel, massasje krem ​​og ansiktspakke.

Pris: 270 INR for 70 gram

Se mer: Anti-Aging Face Packs

7. Auravedic Skin Lightening Facial Pack:

Auravedic Skin Lightening Facial Pack

Denne ansiktspakken er laget av 100% naturlige produkter som gurkemeie, sandeltre og mulberry ekstrakter for å redusere pigmentering, alder flekker, lette hudtonen, redusere solskader og forbedre hudtekstur. Den inneholder en hudpudse, maske, ansiktspakke, aloe vera gel og fuktighetsgivende lotion.

Pris: 600 INR for 250g

8. Aroma Regenerating Youth Kit for moden hud:

Aroma Regenerating Youth Kit for Mature Skin

Denne foryngende ansiktspakken inneholder macadamia, patchouli og aprikos olje, lotus ekstrakt og aloe vera. Den er rik på antioksidanter, som nærer, reparerer, strammer og senker aldrende hud. Pakken inneholder ansiktsvask, rensekrem, regenererende ansiktspakke, nærende maske og fuktighetsgivende krem.

Pris: 1 602 INR for 1 sett

Se mer: Hjemmelaget Face Pack

9. Jolen Real Silver Facial Pack:

9 Effektive anti-aging ansiktspakker etter 30 år | Stiler på livet

Denne ansiktspakken inneholder sølv, aloe vera, rose og bambus. Det fjerner olje, forurensningsskader og urenheter. Sølv er kjent for å drepe bakterier og redusere aldersrelatert skade for å gi ungdommelig utstråling. Kittet inneholder en rengjøringsmiddel, massasje krem, aktivator, ansiktspakke og serum.

Pris: 800 INR for 250g

I tillegg til de kommersielle ansiktspakkerne kan du bruke ingredienser som havre, honning, egg, sitron, yoghurt, grammel eller poteter for å piske opp en effektiv hjemmelaget ansiktspakke etter 30 år. Du skylder det på huden din for å holde den ungdommelig, feilfri og strålende.

Se mer: Hjemmelaget ansiktspakke for glødende hud

Leave A Comment

90 − = 81