9 Easy Thanksgiving Nail Art Designs med bilder | Stil på livet

Thanksgiving anses å være en av de mest populære ferien i USA. Som navnet antyder, feirer Thanksgiving andnden av deling, brorskap og samvær. Derfor samles familier, store og små, for en herlig fest på denne dagen mens de alle lister de tingene de er mest takknemlige for. Denne berømte amerikanske ferien har også inspirert neglelakk.

Nail art som uttrykksform har fått fart i løpet av de siste årene, da det gir unge kvinner og jenter mulighet til å "kle seg" sine negler for å legge til mer personlighet og spunk til dem. Derfor, når du legger sammen Thanksgiving og neglelakk sammen, vil du bli overrasket over de quirky spiker designene som er tilgjengelige. Med tanke på at ferien foregår i løpet av den siste torsdagen i november, har høstsesongen også en betydelig innflytelse på den takknemlig inspirerte nagelkonstruksjonen, fylt med høstbladene.

Thanksgiving Nail Art Designs:

1. Høstbladene Nail Art:

takksigelse nail art

Høstbladene gir negle kunstdesign en passende hyllest til sesongen der ferien i Thanksgiving finner sted. Høsttonene er på full skjerm på denne negledesignen, med høstbladene malt på neglen fra bunnen av jordiske toner av brun, oker og oransje. Dette er et perfekt eksempel på hvordan du kan være quirky uten å være for høyt. Glitterbelegget som går på toppen av bladdesignen, tilsetter gnisten til neglen.

2. Fall Inspirert Nail Design:

Falle inspired Nail Art

Høstbasert neglont design refererer til hvordan naturen og jorden blir en i høstsesongen. Svarte streker legges til dekorative formål, og de hvite prikkene kompletterer den overordnede designen uten å gjøre det ser grønt ut. Glitterbelegget har blitt lagt til for å legge til gnist og pizzazz. Den franske manikyrstilen til neglekunst legger til karakter og etterlater neglen bare uten at den blir tom.

Se mer: Nail Art Designs For Valentinsdag

3. Pilgrim-inspirert neglelakk:

Pilgrim-inspirert Nail Art

Pilgrimsene som var de offisielle bærerne av gode nyheter, tjener også som inspirasjon for negloteknologi. Ansiktene til indianen, sykepleieren og sjefen er malt på hvert negle. Denne quirky stilen er både søt og funky og er en hit blant unge jenter i høytiden. Ved å bruke disse tegnene, vil en kvinne legemliggjøre den sanne ånden av Thanksgiving.

4. Tyrkisk-inspirert neglelakk:

Tyrkia inspired Nail Art

Ingen Thanksgiving feiring er noen gang fullført uten tilstedeværelsen av et saftig Tyrkia. Alle boliger, bortsett fra de andre delikatesser som er plassert på bordet, er sikker på å ha en stor kalkun, dør midt på bordet. Derfor er det passende at en kalkundesign burde finne veien på en kvinnes søm. De søte kalkunmotivene som er malt på neglen, kommer i jordetoner rød, gul, oransje og brun.

5. Fall Inspirert Nail Art:

Falle Inspired Nail Design

Høstsesongen er velkommen av alle rundt om i verden, da det medfører varmen av høytiden. Disse blomstermotivene malt på en jordet tonet bakgrunn vil best utfylle sesongen. Rik i tekstur og farge, kommer denne negledesignen også med ekstra raffinement.

Se mer: Christmas Nail Art Bilder

6. Tyrkia Fjær Nail Art:

Tyrkia Feather Nail Art

Tyrkias fjær danner en slags baldakin på neglen i rike farger med gul, oransje, lime grønn, mokka og svart. En fin måte å se fasjonable på.

7. Leaf Motif Nail Design:

Blad Motif Nail Design

Høstbladmotivet er referert til i denne negledesignet hvor en del av bladet er malt på hver side av neglen og ferdig med et snev av glitter

8. Falling Leaves Nail Art:

Falling Leaves Nail Art

Bladene som faller i løpet av høsten, tjener som inspirasjon til dette designet, representert her med glitter.

Se mer: Holiday Nail Art Designs

9. Kokt Tyrkia Nail Design:

kokt Turkey Nail Design

Nå kan unge kvinner og jenter nyte en kokt kalkun på farten (på neglene). Det er morsomt og deilig!

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

42 − = 40