9 Easy Giraffe Craft Ideer For Kids And Preschoolers | Stiler på livet

Håndverk som inkluderer dyr er alltid morsomt, og dette giraf håndverket er perfekt. Ungene kan ha det gøy å lage forskjellige typer giraffer. Å bruke mange metoder for å lage et enkelt girafffartøy vil være den morsomme ideen til alle barna.

Beste Giraffe Craft Ideer for barn og førskolebarn:

Prøv noen giraff håndverk blant topp 9 nedenfor nevnte håndverk,

1. Handstempel Giraffe:

Hånd Stamp Giraffe

Her er en nydelig håndtrykt giraff som du kan hjelpe barna til å lage. Ungene trenger å legge hendene i gul maling og legg den på et stykke papir. Når det tørker, kan de sette brune flekker og deretter farge halsen på giraffen.

2. Arm Print Giraffe:

Væpne Print Giraffe

Her har du en annen versjon av det samme. Barn trenger å plassere armen og hånd i gul maling og deretter lage giraffen. Farge den med brune flekker for å lage din egen girafffartideide.

3. Toalettpapirrull:

Toalett Paper Roll

Denne fantastiske giraffen er laget av toalettpapirruller. Papirrullet er sammen med godteri for giraffens ben og en papirutklipp for nakke og hode. Barn trenger å farge giraffen. Dette er ideelt for girafffartøy til førskolebarn.

4. Klær Pin Giraffe:

klær Pin Giraffe

Her er et morsomt girafffartøy for barn å gjøre. Alt du trenger er tre klær pin. Fest dem til en oval papirutklipp og lakk dem gul og brun. Fest en gul pompom for ansiktet.

5. prikker læring:

dots Learning

Fint måter å lære giraff håndverk for småbarn er å få dem til å holde små prikker på en utklipp. Dottene kan brukes til både ben og nakke, samt flekkene på kroppen. Dette lærer dem gode motoriske ferdigheter.

6. Shoe Craft Giraffe:

Sko Craft Giraffe

En flott måte å giraf håndverk på for voksne å lære barna er å lage denne skoutskriften. De voksne kan skape en sko og deretter bruke den som hodet på giraffen. Barn må bruke fingermaleri til å dekorere giraffen sammen med garnhår.

Se mer: Køskunst og håndverk for førskolebarn

7. Papirhåndklerør:

Papir Towel Tube

Dette er en annen versjon av papirgirafffartøyet. Her kan du ta et kjøkkenpapirhåndkle og bruke det som halsen på giraffen. Klipp ut papiret for hodet og fest det til røret. Farge det med gul og brun maling og legg i håret også.

8. Fruktmoro:

Frukt Fun

En annen fin måte for giraffekunst og håndverk for barnehage er denne fruktmoroaktiviteten. Her kan du ta forskjellige frukter og kutte inn for å danne giraffen. Barna vil ha det gøy å se på skjermen og vil spise deres frukt også. Hvis barnet ditt ikke liker å spise frukt, så prøv denne ideen å føle dem sulten, få dette girafffartøyet fra forskjellige typer frukt også.

Se mer: Håndverk For førskolebarn

9. Giraf Bokmerke:

Sjiraff Bookmark

For alle barn som elsker å lese, er dette morsomme giraffbokmerket helt riktig. Denne smarte giraffen er fantastisk og morsom å se på mens du leser boken din. Hjelp et barn til å lage denne flotte giraffen for seg selv og hans familie. Dette hjørnebokmerket i girafffartøy gir et kjølig utseende.

Hvis du vil at ungene dine lærer om dyr, vil det være en god ide å lære dyrene å dyrke dyr, så giraffer som et dyr er morsomt å se, og alt håndverk relatert til sjiraffer er flott. Disse oppførte aktivitetene er en fin måte å introdusere dyret på barn.

Se mer: Dragon Craft Ideas for voksne og småbarn

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 73 = 75