9 Easy Fun Crafts å gjøre hjemme for barna dine Stiler på livet

Morsomt håndverk er gjort med materiale som er lett tilgjengelig og kan være morsomt å lage. For det meste alt avhenger av kreativitet, bruk av hender og våre ferdigheter folk kan gjøre ting. Få morsomme håndverk tiltrekker seg virkelig, se noen av dem. Disse aktivitetene får barna til å le og de vil ha det gøy mens de gjør dem.

Beste morsomme håndverk for barn å gjøre hjemme:

Velg blant disse som er oppført nedenfor, og få mest mulig ut av ferien,

1. Mobile Stand Fun Craft:

Mobil Stand Fun Craft

Her er et veldig morsomt håndverk å gjøre det er også nyttig. Denne mobile stativet er laget med toalettpapirrull som er dekorert med tape. Rullen er spalt i midten for å la mobilstativet stå i den. Du må da legge fire pins til bunnen av rullen slik at den står på bordet.

2. Mitten Soft Toys Fun Craft:

Vott Soft Toys Fun Craft

Lag disse søte og kosete mykne lekene som morsomt håndverk for barn. Alt du trenger er vanter og stuffing. Strikk mitten godt og sy deretter opp åpningen. Du kan dekorere forsiden av mitten for å se ut som monstre med øyne og munn.

3. Craft Stick Stand Fun Craft:

Craft Stick Stand Fun Craft

Lag denne vakre øredobberholderen med enkle håndtakspinner. Disse morsomme håndverkene å gjøre hjemme er veldig enkle. Du må male håndbrikkene og lim dem til å se ut som et easel. Du kan da henge øredobber fra hver av pinnene.

4. Hot Air Balloon Fun Craft:

Varmt Air Balloon Fun Craft

Gjør dette morsomme papiret håndballballongen med barna dine, og de vil ha en ball. Dette er det morsomme og enkle håndverket, og de må kutte strimler av papir. Hver av strimlene blir deretter vevd for å få formen som trengs for å lage ballongen. En liten papirstøtte på bunnen fullfører utseendet.

5. Mason Jar Aquarium Fun Craft:

Mason Jar Aquarium Fun Craft

Lag dette søte og enkle Mason jar akvariet med barna dine. Du trenger en masonkrukke og litt farget papir for innsiden. Det morsomme, enkle håndverket er alltid bra med barna. De kan kutte ut noen fiskformer eller bruke fiskeleker til å sette i krukken. Grønne alger kan også kuttes i grønn papir.

6. Svampbåter Fun Craft:

Svamp Boats Fun Craft

Dette utrolig sjarmerende kunst- og håndverket prosjektet er den perfekte tingen å gjøre på en varm sommerdag. Svampen er kuttet i former, og deretter legges et papir seil til det. Svampen vil flyte på vannet, og dette ser veldig søtt ut.

Se mer: Enkel DIY Håndverk å gjøre hjemme

7. Crayon Fun Craft:

Fargestift Fun Craft

Disse morsomme, enkle håndverkene til barn er flotte med litt hjelp fra eldste. Ungene må ordne sine gamle fargestifter i en form som de liker. De eldste vil da bruke en hårføner og blåse varm luft rundt utsiden av formen. Dette vil smelte fargene og fargene vil spre seg på en kunstnerisk måte.

8. Pompom Bokmerke Fun Craft:

pompom Bookmark Fun Craft

Be barna dine om å lage disse søte pompom bokmerkene som morsomme håndverk å gjøre. Bokmerkene er laget av rullende garn rundt fingeren eller gaffelen mange ganger. Du må da kutte garnet for å få den runde formen.

Se mer: Beste håndverk å gjøre hjemme

9. Papir Rainbow Fun Craft:

Papir Rainbow Fun Craft

Disse morsomme håndtagsideer er perfekte for barn å lære regnbuens farger. Klipp det fargede papiret og hold dem på en hvit skyform. Du kan henge dette fra veggen også. Dette vil være et godt valg for skolens funksjoner når barnet ditt vil skape slike ting for hans auditorium.

Disse morsomme kunst og håndverk for barn er den perfekte måten for dem å lære nye ting og utforske. Håndverk er den beste måten å holde små hender opptatt av. Gjør feriesesongen en tid å tilbringe med barna. Morsomt håndverk er den beste måten å få barna til å le og leke samtidig. Det gjør minneverdige dager og netter.

Se mer: Easy Arts and Crafts For Girls

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 4 = 4