9 dyrebare platina diamantringer for spesielle par

Ringene har vært en viktig del i feiringen av enhver anledning. Enten det er bryllup eller bare en liten feiring, har ringene alltid vist engasjement, kjærlighet og sensualitet mellom de to. Gullringer og sølvringer er nå erstattet med platinringer som gir en blendende effekt på brukerens fingre. Når platina kombineres med diamanter, tar ringen sjarmen til et annet nivå.

Platinringer med Diamant:

La oss flytte til noen selektive platina diamantringer design utvalgt av platina elskere.

1. Holding Side Platinum Diamond Ring:

platina diamond rings

Platinumringen her er gitt en prinsesseskåret design. Ringen består av en middels størrelse diamant i midten som holdes med tosidige baner designet som en hånd. Ringsiden er også besatt med små diamanter for et fantastisk utseende til enhver damefinger.

2. Platinum Diamond Ring med gull:

platina Diamond Ring with Gold

En utbredt platina diamantring for menn får en vakker kombinasjon av platina, gull og diamant for et attraktivt utseende. Ringen er laget med en firkant i midten som er festet med flere små hvite diamanter i den. Torgets sider er laget i platina med en gullfylt linje med diamanter også. Det er en best gave til brudgommen på engasjementer.

3. Prince Platinum Diamond Ring:

prins Platinum Diamond Ring

Som navnet antyder, er diamantplatinringen fullstendig dekorert med små hvite diamanter i rund form. Det er et kongelig stykke valgt for ekteskap eller engasjement for det meste av kongelige familier. Diamantene som brukes i ringen, er også en kombinasjon av to forskjellige størrelser for riktig festing på ringen.

4. Platinum Zigzag Ring Design med Diamanter:

Zigzag Ring Design

En annen platinring med diamant festet på en svingete måte er det viktigste valget for mennene for et sofistikert utseende. Platinringen er gitt to kanter mellom hvilke en kurvig zigzag er utformet med to kurver, en av platina og den andre er festet med diamanter. Det er også en ideell design for elskere som en perfekt, kjærlig gave.

Se mer: Gull- og diamantsmykker

5. hjerte designet platina par ringer med søte diamanter:

Hjerte Designed Couple Ring

En enkel, men elegant parring design ville være best når laget i platina. Platinum diamant engasjement ringene er laget for par for en minneverdig dag. Skjemaet hjerte når kombinert i platina med en nydelig diamant på endene. Det gir en sensuell berøring til forlovelsesfunksjonen.

6. Pink Diamond Platinum Ring:

platina Diamond Ring in Pink

En søt design i platina diamant vielsesringe samlingen med et forenklet og stilig utseende er laget med en rosa farget diamant. Platinumringen er også gitt flere hvite diamanter rundt fingeren og omgir den største rosa diamanten.

Se mer: Designer Diamond Engagement Rings

7. Eye Design Platinum Diamond Ring:

Øye Designed Ring

Designet kan kalles en kryss pil design og også et øye design. Platin diamant ringene er gitt to lag hvor topplaget er gitt et linjemønster mens den nedre er gitt diamant studded design. Ringen er mye begavet ved små anledninger for å uttrykke kjærlighet.

8. Enkle krystaller Platinum Diamond Ring:

Enkel Crystals Platinum Diamond Ring

Ønsker å presentere noe enkelt og likevel fengende! Platinringen med diamant designet i den er den perfekte ringen du leter etter. Den enkle blonderringen er gitt flere krystaller i den. Den enkle ringen kan være den beste gave til valentinen denne sesongen.

Se mer: Hjerteformet diamantring

9. Rose Designer Platinum Diamond Ring:

Rose Designer Platinum Diamond Ring

En designerring designet for den nygifte bruden er en ganske dekorativ på designer lehenga og sarees. Ringen er laget som en gren viklet rundt fingeren med en rose blomst design på toppen med en diamant. Ringen er også designet med krystaller for å gi det et berettiget utseende.

Platina diamantringene får unike effekter når de kombineres med forskjellige fødselsstener. Det første som kommer til hjernen når du ser en platinring, er renhet på grunn av sin skinnende og metalliske effekt.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 2