9 Cute Insects and Bugs Crafts For Kids And Toddlers | Stiler på livet

Været er oppvarming og mange bugs og insekter kryper opp. Gi barna en sjanse til å gjøre disse buggy håndverk som ville være mye moro og også lite pedagogisk. Du må ha små råvarer for å gjøre dem. Ungene vil gjerne gjøre de summende insekter.

Beste bugs og insekter håndverk for barn og småbarn:

Her er få insekter og bugs håndverk, velg fra under topp 9 bugs og insekter håndverk,

1. Lady Bug Paper Plate Craft:

dame Bug Paper Plate Craft

Lag søt damens bug håndverk med papirplater og få farger. Det ser så fint ut. Gi dem fine røde og svarte farger. Ungene vil gjerne gjøre dem. Det er et veldig enkelt håndverk. Barna ville gjøre de buggy lyder og streife rundt huset med disse søte feilene.

2. Dragon Fly Craft:

Drage Fly Craft

Et fint insektfartøy for barna i alle aldre, i sommer som barna ville elske å vite om disse skapningene. Du kan også forklare anatomien til disse insektene. En morsom måte å utdanne barn på. Du trenger bare få farget papir og perler for å lage dem. Barna ville løpe rundt med disse fluene.

3. Rainbow Butterfly Cork Craft:

Regnbue Butterfly Cork Craft

Det er en fin bug håndverket. Det er et flott sommerhåndverk for barn. Du kan lage noen fargerike sommerfugler med komkorker. Dette korkfartøyet er super enkelt. Du trenger litt googly øyne og vinger, så er sommerfuglene dine klare. Barna vil gjerne løpe med dem i hagen.

4. Snail Paper Craft:

Snegl Paper Craft

Disse små spiral sneglene vil få deg til å smile. Barna vil elske disse langsomt bevegelige sneglene. Dette gjør det kjærlige førskolen bug håndverk. Barnene vil gjerne vite mer om mollusker. Alt du trenger er håndverkpapir og farger og rørrensere. Rull papirene og bøy den for å lage spiraler. Fest de små øynene og sneglene dine er klare til å flytte i hagen.

5. Bumblebee Bookmark Craft:

humle Bookmark Craft

Dette er en fin ide å lage bokmerker. Dette er morsomme bug håndverk for barn. Et bokmerke med et humlehodet ville være så morsomt for barn. Alt du trenger er noen rensemidler, mal lim etc. Du kan lage slike flotte bokmerker. Disse bokmerkene vil gjøre barna til å lese bøker og bruke dem. Å få barnet inn i lesingsvanen ville være så morsomt med disse bokmerkene.

6. Spider Finger Dukke Håndverk:

Edderkopp Finger Puppet Craft

Disse insektet håndverk er så mye moro. Skumle, krypende edderkopper ville være en fin ide for håndverk. Spider dukker vil gjøre barna til å nyte håndverket gjør. Med Halloween rundt hjørnet kan det også være en fin ide for voksne. Dette er det gode insektshåndlaget for førskolebarn. Med enkle materialer kan du få edderkoppene til å bli skummelt og skummelt.

Se mer: Butterfly Crafts For Kids

7. Bug hodebånd Craft:

bug Headband Craft

Du kan lage disse flotte og søte pannebåndene. Dette er de fine bug håndverk for smårollinger. Alt du trenger er rørrensere og papirposer. Vri stripen rundt barnets hode og merk dem. Bruk rørrensere til å lage antenner. Vri dem for å gi et fint buggy utseende. Hodebånd er så gøy for barn. De ville leke rundt huset med disse søte bandene.

8. Tissue Paper Bee Craft:

Vev Paper Bee Craft

Et ideelt håndverk for barn. Vevpapir kan brukes til å lage disse flotte biene. Buzzing bier vil gjøre barna til å bli gal. Et veldig enkelt håndverk hvor du kan bruke vevpapir og noen limpenner til å lage dem. Bruk store googly øyne for disse biene. Lag spiraler for sine antenner. De ser nydelig ut.

Se mer: Preschool Crafts For 2017

9. Eggkartong Caterpillar Craft:

Egg Carton Caterpillar Craft

Disse søte eggkartong larver er ideelle insekthåndverk for barn og småbarn. Du kan gjenbruke eggkartongene for å gjøre kroppen til disse larver. Farge dem og fikse det med antennene. Gjør litt googly øyne på forsiden. Disse larver gjør en søt håndverk for barn. Disse ville definitivt bli til vakre sommerfugler en gang.

Barn kan lære mer om insekter og insekter. De kan sjekke ut deres anatomi. Det er godt å lære ting mens du har det gøy. Barn elsker virkelig å lage disse skumle edderkoppene, caterpillars osv. De ville leke i hagen som om de leker med ekte insekter.

Se mer: Fish Craft Ideer For Preschoolers

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

66 − = 57