9 Classic Designs av Solitaire Diamond Rings for Engagement

Forlovelsesringer må være spesielle og må være stjerne på kvelden. Ringen står som et symbol på forpliktelse mellom to personer, så hva kan være mer blendende i sin slående skjønnhet enn en solitærring. Solitaire er definert som en enkelt singel sizzling ser diamant. Solitaire forlovelsesringene virker spektakulære og til og med ser kongelige og stilige ut. Fortsatt solitaire ringer er den mest populære forlovelsesringen rundt om i verden og spesielt for dem som forstår stil, men fremdeles ønsker å lage en dristig uttalelse.

Solitaire Engagement Rings:

La oss ta en titt på topp 9 solitaire forlovelsesringer i platina og gull:

1. Platinum Pute Cut Solitaire Engagement Ring:

kabal engagement rings

Det er visse kutt i en kabinettring ut av det pute kuttet er veldig populære. Diamanten studded på denne ringen er av H1 farge betyr nesten farge mindre, men har en nyanse av gul i dem og en klar endel diamant. På ringen isoleres kabelen i midten hvor flere fire strålende pute kutte diamanter plasseres på en slående måte. Hele ringen er laget på platina og gjør det til en fantastisk forlovelsesring.

2. Classic Solitaire Engagement Ring i Dome Shape:

klassiker solitare engagement ring dome shape

Hvis forlovelsesringen er en solitaire ringer at den er fantastisk og oser av klasse. Denne ringen er et klassisk stykke hvor kabal er gravert og i hjørner på den er en kuppelform laget og dermed gir den et mer spektakulært utseende enn før.

3. Solitaire Flower Shape Engagement Rings:

Solitaire Flower Shape Engagement Rings

Blomst og kvinner har nært sammenheng så mange unge jenter foretrekker å ha sine forlovelsesringer også i blomsterkroppen. Ringen ser fantastisk ut og kabalen er studded midt på ringen hvor små småblader er designet og gir et glimrende utseende og gjør den til en perfekt forlovelsesring.

4. 14K Rose Gold Round Solitaire Engagement Ring:

14K Rose Gold Round Solitaire Engagement Ring

Denne forlovelsesringen er laget av 14 k rose gull med rund form kabal innlagt i midten. På sidene har det et symbol på uendelig som gjør denne ringen til en perfekt ring for dette formålet. Som uendelig symboliserer at uansett hva som helst kommer kjærligheten og kjærligheten aldri å bryte det er det engasjementet betyr.

Se mer: Pute Cut Engagement Rings

5. Pure Gold Solitaire Engagement Ring:

Ren Gold Solitaire Engagement Ring

Dette er en frodig solitaire gull forlovelsesring. Med pusten og øyefangende sizzling ett stykke solitaire studded i midten av ringen mens på sidene er vakre kunstneriske blader designet slik at det ser minneverdig forlovelsesring.

6. Maple Leaf Solitaire Engagement Rings:

lønnetre Leaf Solitaire Engagement Rings

Maple et blad anses å være et symbol på kjærlighet, og dermed mange engasjementer eller bryllupringer er utformet som ligner utseendet på lønnsløv. Ringen har en tankebolt som er besatt som en krone, og på sidene er små diamanter preget i som en bladform, noe som gjør den til en fantastisk og fantastisk forlovelsesring.

Se mer: Princess Cut Diamond Engagement Rings

7. Hvitt gull Princess Cut Solitaire Engagement Ring:

Hvit Gold Princess Cut Solitaire Engagement Ring

Mesmerising er et ideelt og riktig ord for denne hvitt gull forlovelsesring. I midten av ringen er stor solitaire studded i prong innstillinger og disse typer ringer kalles prinsesse kutt. Mens på sidene har det skinnende beaded linjer, og gir dermed et glimrende utseende og en perfekt kabal.

8. Designer Solitaire Engagement Ring:

Designer Solitaire Engagement Ring

En solitaire engasjement ringen ser ekstremt vakker og himmelsk ut, og å legge til på om den har en designer touch, så ville det forlate folk målløs. Denne ringen har et stort rektangelformet kabal med inngravering, og på sine sider er små glansete diamanter innebygd og gir det et blomst utseende. Den strålende poleringen på ringen med forskjellig farge gir et blåsende utseende.

Se mer: Emerald Cut Engagement Rings

9. Royal Crown Shaped Solitaire Engagement Ring:

kongelig Crown Shaped Solitaire Engagement Ring

Engasjement er anledningen når alle øynene er på mannen og kvinnen. Det spesielle øyeblikket denne typen kronformet kabalforlovelsesring står for å være en utsøkt. En enkelt stor kabal kan se alle andre ringer og ser flott ut, nydelig og vakker på den aktuelle dagen.

Solitaire ringer ser fantastisk ut og kan forlate folk målløs og stave bundet av å ha et blikk bare. Disse ringene kan være utformet i stor variasjon og forskjellige typer metaller som gull, platina og har forskjellige kutt som pute og prinsesse kutt. Så, velg ringen i henhold til din stil og dine behov, og få de fantastiske utseende

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

47 − 44 =