9 beste vintage frisyrer for langt hår | Stiler på livet

Vintage er den nye du. Vintage går tilbake til alderen gamle gylne dager og bringer tilbake de forskjellige typene og stilene som den moderne verden en gang skjulte og endret. Vintage er ikke bare den gamle tre Sherwood klokken på hjørnet av rommet ditt, eller den kastanjeklæren på siden av sengen din. Vintage i dagens verden er mye mer enn materialistiske elementer. Vintage er å bringe tilbake den gamle dagen attires, vintage har å gjøre med alderen gamle frisyrer og inspirert av slikt, vintage er det varme temaet i dagens artikkel. Langt hår nå er bare det rette krysset i esken, og hvis du har en, bare ta en kule fra denne artikkelen.

The Swirl And Them Princess Curls:

årgang hairstyle for long hair1

En av vintage ser i disse dager som har resurfaced inkluderer den subtile side virvel. For å starte avdelingen og del håret fra den ene siden og deretter børste det glatt, vri nedre enden av låsen og pin den på baksiden av hodet. Gjør det samme med den andre siden, men i en mye lavere tone. Resten av håret er krøllet i myke prinsessekrøller.

The Front Puff:

årgang hairstyle for long hair2

Den fremre bump ser, så langt som mote går, aldri virkelig gikk ut av stil. Den fremre puffen hadde for alltid vært innlemmet i moderne frisyrer, og dette er trolig den første noensinne kjolen som kommer tilbake nå. Bumpen og resten av håret er adskilt av et bånd eller et fancy band.

En Vintage Pony:

årgang hairstyle for long hair3

Til og med tilbake i disse dager pleide ponytails å være det enkleste å komme unna med en frisyre, men siden sin vintage, kan vi bare forvente en liten endring i den. Vintage er alltid ekstravagant og derfor, når du har kommet tilbake børstet og bundet håret inn i en ponni, har de løse frontlåsene du har igjen før nå kan brukes til å klemme dem i bunnen av slipset og dermed gi det en liten vintage look.

Bølgene:

årgang hairstyle for long hair4

Bølgene pleide å være en klassiker da da og klassikerne nå bare kommer tilbake for å gi oss den samme gamle følelsen. Da vil de monokrome TV-daglige såper vise oss disse svært bølgene, og nå får disse bølgene like enkle som noen andre vintage frisyrer.

Se mer:  Langt hår med bue

The Twirl:

årgang hairstyle for long hair5

Twirl er enda et kjent vintageutseende. Forleng frontlåsen inn i en vals, klem håret fra kronen og legg det til en bun eller en pony på baksiden. Nå løsner håret fra valsen uten å ødelegge formen og bare pinne snurren til fronten.

Rollen over:

årgang hairstyle for long hair6

Selv om utseendet kan være litt komplisert, vil det etter ferdigstillelsen være helt verdt det. For å starte prim, låser du fronten og samler og samler håret på kronen av hodet i form av en ponni. Sikre det med et lite slips og vend deretter utseendet og pin det til toppen.

Se mer:  Funky Haircut For Long Hair

Braid Bun:

årgang hairstyle for long hair7

For å begynne å forlate frontlåsene og start med resten av håret ditt. Det avhenger helt av deg hvordan du vil ha på deg håret på baksiden. Du kan kaste den i en ponni eller bare bunke den. Nå begynner med flettene på hver side og krysser dem til motsatt side for å lage frontbåndet.

De klassiske båndene:

årgang hairstyle for long hair8

Vintage betyr bånd. Vintage vil ta opp noe utseende og stil, men fullfør selv med et bånd og her har vi akkurat det.

Se mer:  Søte frisyrer for langt tykt hår

The Two Sided Tuck i:

årgang hairstyle for long hair9

Dette er faktisk ganske enkelt. Vi vri på begge sider av frontlåsene og pin den til baksiden.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

24 − = 16