9 Beste trekullsvask for hver hudton | Stiler på livet

Gjennom dagen er det mange toksiner rundt om i stedet du går rundt og går på jobb; disse forurensningene tetter porene dine som gjør at din hudfarge er mørk og ansiktet ditt kjedelig, for å redusere disse tingene og gjøre huden din frisk kullbasert ansiktsvask er den nye tingen som bidrar til å få smuss ut av porene dine, det reduserer også de svarte hodene og bidrar til å få huden til å føles frisk, det reduserer akne og det beste kullvannet for akne er den som også har en blanding av sitron i den.

Beste trekullsvask for hver hudton:

Her er noen topp 9 kull ansiktsvask,

1. Biore Charcoal Face Wash:

Biore Charcoal Face Wash

Den Biore trekull ansiktsvask er langt den beste den har en høy kvalitet på kull i det som bidrar til å få smuss vekk lett, i tillegg reduserer det også akne og de røde merkene på ansiktet forårsaket av akne. For akne inneholder den salisylsyre som bidrar til å redusere kviser.

Bruk: det kan brukes på slutten av dagen, for å rydde alt smuss og gjøre ansiktet glød. Våt ansiktet ditt gjelder det så vasker etter 2 minutter med massasje.

Pris: 1400 INR for 200 ml

2. svart trekull ansikt vask:

Svart Charcoal Face Wash

Den svarte trekullvasken er den som har mange effekter som det har 5 effekter som reduserer flekker, hudormer, fet hud, grovhet og merker. Gjennom dette kan du få feilfri hud. Kull er også brukt til å bekjempe noen hudinfeksjoner og fjerne giftstoffer.

Bruk: Du kan bruke dette en gang i 2 dager fordi den har 5 effekter som er ganske høye. Alt du trenger å gjøre er å våt ansiktet ditt med Luke varmt vann og bruk det på ansiktsmassasjen din i 5 minutter og vask det av.

Pris: 520 INR for 100 ml

3. Kull dyprensing Ansiktsvask:

Kull Deep Cleansing Face Wash

Dette kull dyprensende ansiktsvask for menn er en flott formel fra Clinique for å rense smusset vekk fra ansiktet ditt; Det er en avgiftende gelvask for å fjerne overflødig olje fra huden. Den danner en beroligende, ikke-tørkende skum for å gjøre huden lys.

Bruk: det kan brukes en gang i to dager fordi kull i seg selv er et høyt innhold. Alt du trenger å gjøre er å massere ansiktet ditt med dette i 2 minutter og vask med vann.

Pris: 1000 INR for 50 ml

4. Neutrogena trekull ansiktsvask:

Neutrogena Charcoal Face Wash

Neutrogena-kull-ansiktsvask er formlene av det berømte selskapet Neutrogena, som er ganske populært for ansiktsvask, det har tvunget innvirkning på å rense dypporer, og oppfrisker over tørking. Det reduserer hard og utslett på ansiktet ditt.

Bruk: du kan bruke den som en vanlig ansiktsvask hver dag, det gjør huden til å se ren og frisk.

Pris: 900 INR for 5,1 ounce

5. Free Man Charcoal Face Wash:

Gratis Man Charcoal Face Wash

Den frie mannen kull ansiktsvask er en flott formel for alle hudtyper som skal brukes, men det inneholder også ting som hjelper til med å redusere akne, og dette kullvannet vaskes for sensitiv hud er også bra fordi det er normalt for alle hudtyper og gjør det har ingen bivirkning.

Bruk: det kan brukes hver dag, bare forsiktig gni på ansiktet ditt etter å ha brukt det og vaske av etter det.

Pris: 400 INR for 175 ml

6. Dammer Kull Ansiktsvask:

dammer Charcoal Face Wash

Damkolens ansiktsvask er en formel laget for kvinner. Den har også litt aloe Vera i den for å gi en tvillingeffekt av jevn og naturlig hud som også gjør huden din glødende. Dette kullflaskevasken for kvinner inneholder vitamin B3 som er et godt stoff for ansikt. Dette kan brukes av noen alder for å gjøre huden din frisk.

Bruk: det kan brukes daglig som en vanlig ansiktsvask bare våt ansiktet ditt og deretter påfør det og masser det for som 2 minutter og vask det av.

Pris: 200 INR for 100g

Se mer: Beste ansiktsvask for fet hud

7. Oksyglow trekull ansiktsvask:

Oxyglow Charcoal Face Wash

En av de beste kullfasevaskene er Oxyglow-kullvannet. Det har som 7 effekter i en pakke, det fjerner overflødig olje, smuss, forurensning, hudormer og noen flere effekter som anti-pigmentering. Det er en urte ansiktsvask som kan brukes daglig.

Bruk: Du kan bruke den daglig uten å tenke på noen bivirkninger, bare bruk som vanlig ansiktsvask en gang om dagen.

Pris: 800 INR for 100g

8. Dove trekull ansikt vask:

Due Charcoal Face Wash

Dove kull ansiktsvask er en formel for å gjøre huden din myk og fukte huden. Dette karbon ansiktsvask er en fin måte å fjerne smuss, olje og forurensning fra huden som gjør den myk og glatt.

Bruk: hver mann kan bruke dette hver dag for å gjøre huden din glødende og også gjøre ansiktet ditt frisk, bare påfør det, masser det og vaske det av.

Pris: 210 INR for 100g

Se mer: Biocare Face Packs

9. Khadi trekull ansiktsvask:

khadi Charcoal Face Wash

Khadi er et produkt som bruker alle urte ting som er hvert produkt er laget av urt og er helt naturlig så dette Khadi trekull ansiktsvask er en flott formel for alle typer hud, men hvis du vil ha det også et utvalg i det, dette kull ansikt vask for fet hud er også en av de forskjellige de har, det bidrar til å kontrollere olje på ansiktet i lang tid og clogs porene.

Bruk: Du kan bruke den hver dag for å kontrollere oljen og fjerner også smuss. Bare vask ansiktet ditt med dette hver dag en gang.

Pris: 180 INR for 210g

Kullvannet er det helt nye konseptet om å fjerne smuss fra huden, og det fjerner ikke bare smuss, men hovedformålet med dette ansiktsvask er å tette porene og redusere olje og svarte hodene. Dette ansiktsvask er hovedsakelig for menn å fjern kvise dette er uten tvil den beste kull ansiktet vaske for akne.

Se mer: Benzoylperoksid Face Wash

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

4 + 3 =