9 Beste Solsikke Nail Art Designs med bilder | Stiler på livet

Utbruddet av sommeren vitner om en bris av lyse og livlige farger rundt. Jenter elsker spesielt det sommerlige utseendet med sine sommer kjoler, fancy solbriller, trendy tøfler og selvfølgelig fargerikt malt negler gjort i en variasjon av stiler og mønstre. En typisk sommer negler kunst design er solsikke utseende. Med en rekke flotte farger å velge mellom, gjør solsikkedesignet en vidunderlig skjerm i nyanser av gul, gull, rød, oransje og rust. Solsikkepikekunst holder fascinasjonen av nesten alle jenter. Solsikke mønsteret kan gjøres i et variert utvalg av design fra bare kronbladene til hele blomsten eller en enkelt solsikke til en rekke av dem på en enkelt spiker. Uansett hvilket design de ser munter og er sikker på å lyse opp en dag.

1. Sunflower One Stroke Nail Art:

solsikke nail art

Den blå basekjolen i denne designen for solsikkepiker, utligner blomsters enestående slag, mens de gule prikkene legger til intensiteten i utseendet og stilen.

2. Tradisjonell Solsikke Nail Art:

Tradisjonell Sunflower Nail Art

Denne designen er laget i tradisjonelle farger av brunt som brukes som grunnlag og solsikkefrø og gul for solsikke. Den har en søt retro look og vil se blendende ut mot bakgrunnen av en hvit sommerkjole. Tilpass kjole med en lys gul paraply, og du kan lage en filmstjerneutseende.

Se mer: Enkel Blomst Nail Art

3. Gjennomsiktig Solsikke Nail Art:

Gjennomsiktige Sunflower Nail Art

Nail art gjort på en klar eller gjennomskinnelig base frakk er effektiv i å markere den respektive nagel design og tiltrekke seg riktig mengde oppmerksomhet. Den skinnende tilstedeværelsen i underlaget gir solsikken et skinnende utseende.

4. Solsikkeklistremerke Nail Art:

Sunflower Sticker Nail Art

Nail art design gjort med ulike nail art utstyr kan til tider være en tidkrevende prosess for å få det ønskede utseende. Med nail art klistremerker tilgjengelig for det formål, har dekorere neglene blitt en mye lettere oppgave. Bare maler neglene med hvilken som helst farge du ønsker, og plasser klistremerket på de ønskede områdene. Denne kombinasjonen av rød neglelakk med gule solsikker har en røyk-varm effekt.

5. Pretty Sunflower Nails:

Ganske Sunflower Nails

Denne solsikkeutformingen gjør sommeren levende med sin fargekombinasjon av grønt og gult. Den grønne basekjolen gir designet et blad som effekt med solsikkeblomstringen på toppen. Dette stykke neglelakk maler et pent bilde for fine unge jenter.

Se mer: Vannmelon Nail Art Designs

6. Fransk Manicure Solsikke Nail Art:

fransk Manicure Sunflower Nail Art

Den stadig så populære franske manikyren er i seg selv en mani blant kvinner. Forvandle den til et vakkert stykke negle kunstdesign, og det blir et øyeblikksslag blant alle andre stilarter av neglelakk. Den unike egenskapen til solsikke mønsteret mot den karakteristiske rosa basen og den hvite tippede nagelen emaljen gjenspeiler god smak og ren eleganse.

7. Stoppet Solsikke Nail Art:

Piggdekk Sunflower Nail Art

Solsikkepiker i enhver stil eller farge skildrer et sjarmerende bilde. Når det er ledsaget av studs, har den mer enn den ønskede effekten. Perler exemplify skjønnhet og perle studded negleliste reflekterer selve essensen av en kvinne. Skjønnheten i disse pearl studs gir intensitet til solsikke design gir det et nesten forførende utseende.

8. Red Sunflower Nail Art:

9 Beste Solsikke Nail Art Designs med bilder | Stiler på livet

For et dristig og provoserende utseende, gå med en rød solsikke design mot et glitrende gullbunn. Det er ingenting som en sanselig neglelakkdesign for å få frem den sexy du. Så fortsett, trodse alle skikker og legg til litt krydder i livet ditt med denne strålende negledesignen.

Se mer: Enkel Rose Nail Art

9. Solsikke Nail Design:

Sunflower Nail Design

Denne solsikkeformen som dekker hele lengden på neglen, vil få en dag til å føles som en lyst sommerdag. Det ser eksotisk ut med sin kontrasterende fargekombinasjon. Solsengene er gjort i en tradisjonell gul nyanse av neglelakk med berøringer av oransje, mens den svarte bakken gir det en forvirrende effekt. Denne solsikkeformen vil se like glad ut på korte negler.

Solsikker nail art er en sommer utseende negler kunst design og det er en av de spesielle negle kunst design av alle. Her ser du noen søte solsikke negler kunstdesign, velg din beste.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

+ 7 = 9