9 beste solkrem for soling | Stiler på livet

De travle dagene har holdt oss fylt med tidsplaner som skal kjøres i tide, med planer som går til samsvar og bare holder oss sane belastet av alt arbeidet. Det er sant at med forbigående dager får vi mindre tid til å faktisk ta vare på oss selv. Som et resultat oppstår mange ufullkommenheter på huden vår. Det begynte med hårfjerning og tapte sin glans og flyttet videre til hudens saker.

En av de viktigste problemene som alle står overfor, er overdreven soling ved de sterke solstråleutslippene som fortsetter å dukke opp på huden din i form av flekker og flekker. Dette er grunnen til at i denne artikkelen har vi opplistet en fullstendig liste over all solkrem tilgjengelig for å reversere solbrunten, samtidig som det forhindrer at flere kommer fra.

Mest populære solkrem for soling:

1. Revlon Touch og Glow Avansert solpleie Daily Moisturizing Lotion:

solkremer for Tanning

Revlon berøring og glød er en daglig bruk solkrem lotion formulert som en blanding av vitale vitaminer nemlig vitamin C, B og E. Tilstedeværelsen av aloe Vera gjør dette egnet for alle hudtyper uten å forårsake irritasjon mens SPF30 vil beskytte huden din fra ytterligere soling eller solskader. Den primære tan fornyelse ingredienser ville være aloe og vitamin E som jobber sammen for å forny de skadede cellene tilbake til sin opprinnelige nyanse.

2. Hawaiian Tropic Silk Hydration Beskyttende Sol Lotion:

solkremer for Tanning 2

Den silke beskyttende hydrering ville presentere i denne solpleie lotion ville umiddelbart danne et lag over din delikate hud beskytte den fra de harde UV-stråler. Med en SPF30 og tilstedeværelse av antioksidant, kan huden din nå tilbake tan linjer tilbake til normal. Hva er mer forlengende er tilstedeværelsen av naturlige silkeproteiner blandet med glyserin som gir 24/7 hydrering.

3. Aroma Sun Expert Beskyttende Hydrating Milk Medium Protection:

solkremer for Tanning 3

Høydepunktet på dette produktet er tilstedeværelsen av DNA-beskyttelseskompleks som er konsentrert ut av essensielle oljer som rose og jasmin og blandes med vanilje som fyller på dine mørke flekker og flekker og hindrer dem i å tørke mens essensen av essensielle oljer, sitronekstrakt og SPF15 vil holde huden godt beskyttet mot sollyseksponering.

4. Olay Total Effects 7 In 1 fjærvekt solkrem fuktighetskrem:

solkremer for Tanning 4

Lett og kondisjonerende, Olays 7 i 1 fjærvekt fuktighetskrem kommer med solasheer-teknologi som sørger for beskyttelse av huden din mot skadelige UV-stråler, ettersom huden din er hydrert fra mobilnettet for å gi en jevn fuktighetstekstur til den daglige eksponerte huden. Med SPF15 bredt spekter gir det 7 grunnleggende skjønnhetsfordeler.

5. Himalaya beskyttende solkrem lotion:

solkremer for Tanning 5

Himalaya-produkter er alltid kjent for sine naturlige ingredienser til skjønnhetsproblemer. I denne beskyttende solkrem-lotionen vil du få en blanding av galangal og ingefær liljeekstrakter som virker kraftig på skadet, grov hud gjenoppliving og fornyer den til sin tidligere herlighet. Med SPF15 vil det beskytte mot hud aldring, soling og til og med sløvhet.

6. Cerave Broad Spectrum Sunscreen:

solkremer for Tanning 6

Vanntett og lett, dette brede spektrum solkrem leveres med SPF50 som vil hjelpe deg med å reparere og befeste din skadede hud samtidig som den er fuktig, men ikke fettete. Zinkoksidteknologi og Ceramides blandes inn for å gi deg et vakkert beskyttende lag.

Se mer:  Sunblock Vs Sunscreen

7. L'Oreal Paris Avansert Solpleie Lotion:

solkremer for Tanning 7

L'Oreal's BB-krem leveres med avanserte solbeskyttelsesformler som gir kraftig antioksidanter og hvite druefrøekstrakter for å skape denne kraftige solpleierutinen for deg. Å være ikke fett, dette vil ikke veie ansiktet ditt ned, men grundig fukte huden din for å holde den hydrert og forfrisket.

Se mer:  Beste solkrem for Acne Prone Skin

8. Neutrogena Cooldry Sport Solcreme Lotion Bred Spektrum:

solkremer for Tanning 7

Den intense Cool Dry sports solkrem leveres med en kraftfull SPF på 30 og en av 70 også. Dette er spesielt formulert for de som tilbringer mye tid ute på banen som engasjerer seg i sport og tilbringer de fleste dagene ut i solens blend.

Se mer: Beste solkrem for følsomt hudansikt

Leave A Comment

48 + = 58