9 beste shahnaz husain ansiktssett og hvordan du bruker Stiler på livet

Shahnaz Husain-gruppen bekymringer er internasjonalt kjent for sin skjønnhetspleie basert på ayurveda. Det finnes tusenvis av produkter i dette merket både med urte og organiske ekstrakter. Trygg for alle typer hudtyper, og det finnes produkter tilgjengelig for alle slags hudproblemer.

Beste liste over Shahnaz Husain Facial Kit for tørr og fet hud i India:

Her er noen topp 9 Shahnaz ansikts-kit liste i India

1. Shahnaz Husain Diamond Facial Kit:

Shahnaz Husain Diamond Skin Revival Facial Kit

Denne Shahnaz diamant ansikts kit er unikt ment for hud Revival og hud Foryngelse. Det gir den nødvendige hudnærende behandling og opprettholder også rehydrering på overflaten av huden. Kittet er inkludert en diamantskrubbe, næringsfløde, ansiktsmaske og fuktighetsgivende lotion som hjelper til med å kontrollere aldringstegn for feilfri skjønnhet..

bruk:

Ansiktet er renset med ansiktsrenseren gitt i settet. Deretter brukes Diamond Plus Scrub til å exfoliere huden. Diamanten pluss nærende krem ​​er også tilgjengelig for massering av huden i ca 20 minutter. Etter rengjøring av ansiktet blir Diamond plus-masken påført over hele ansiktet og la det tørke i 10 minutter. Så rehydrering lotion er brukt over hele ansiktet.

Pris: Rs.780 for 40 g.

2. Shahnaz Husain Gold Facial Kit:

Shahnaz Husain Gold Skin Radiance Facial Kit

Dette Shahnaz-gullfasettsettet er en sensasjonell innovasjon for å oppnå hudens stråling og skjønnhet. Dette settet inneholder dyrebare økologiske ingredienser og 24 karat gullstøv for å revitalisere og også rense huden. Pakken inneholder gullgel, skrubber, gullmaske og fuktighetsgivende krem

bruk:

Etter rensing av ansiktet gnides gullskrub forsiktig med sirkulære øyeblikk. Tørk av med fuktig bomullsull. Masser deretter med fuktighetsgivende krem ​​tilgjengelig her, i ca 20 minutter. Til slutt kan du søke gullmaskene som unngår lepper og området rundt øynene. Så etter 15 minutter kan du tørke den av med fuktig bomull.

Pris: Rs.599 (mini-pakke)

3. Shahnaz Husain Skin Whitening Facial Kit:

Shahnaz Husain Skin Whitening Facial Kit

Dette Shahnaj ansiktssettet har de kraftige ayurvediske produktene, spesielt for å fjerne og forhindre soling. De syv produktene i settet exfolierer og rehydrerer huden. Den inneholder en Cleanser, Scrub, nærende krem, hud tonic, mask, serum og endelig dekk krem. Alle disse produktene sikrer gradvis lys av hudfargen og gir den mer utstråling over en periode.

bruk:

Som en oppstart blir biohydrerende rengjøringsmiddel påført ansiktet og grundig renset. Deretter brukes eksfolierende skrubbe i 10 minutter for å fjerne de døde hudceller. Den kraftige nærende krem ​​er laget for massering med milde slag i ca. 10 til 15 minutter. Det er en kraftig hud tonic som deretter påføres over hele huden for å beholde fuktigheten. Whitening mask er gitt som er laget for å slappe av på huden i 10 minutter. Og igjen kan vi bruke bleking serum tilgjengelig her for å forbedre hudens utstråling. Til slutt blir dekket krem ​​over hele ansiktet for å gi den endelige berøring.

Pris: Rs.349 for 63 gms.

4. Shahnaz Husain Pigmentation Control Facial Kit:

Shahnaz Husain Pigmentation Control Facial Kit

Dette Shahnaz Husain ansiktssettet for pigmentering er spesialdesignet for å få behandling fra en profesjonell ved hjelp av urtepakker. Shahnaz Husain Herbal Facial Kit kommer med hudfordeler som å kontrollere pigmentering, reduksjon av mørke flekker, blemishing etc. Pakken er også nyttig for å gi huden en rettferdig tone med en fantastisk glød.

bruk:

Energi bio-hydrerende rengjøringsmiddel er laget for å rengjøre ansiktet i utgangspunktet. Exfoliating Scrub er gjort tilgjengelig her for å fjerne overflaten urenheter fra huden. Strømnærende krem ​​gitt her er laget for massering i ca. 15 minutter. Etter rengjøring av ansiktet, må en hudfarge som er gitt her, påføres huden. Det er også en vegskall for å søke på ansiktet og slappe av i ca 10 minutter. Etter å ha rengjort ansiktet helt, blir anti-pigmenteringsgelen påført, som effektivt styrer pigmentering. Som et siste skritt masseres en dekkkrem forsiktig på ansiktet.

Pris: Rs.349 for 55 g.

5. Shahnaz Husain Chocolate Facial Kit:

Shahnaz Husain Chocolate Facial Kit

Denne Shahnaz ansiktspakken med sjokolade ansiktsbehandling brukes for å forhindre tegn på aldring av huden og foryngelsen. Det forbedrer veksten av de nye cellene som erstatter den døde huden. Og det fungerer best for å øke elastisiteten i huden og gjør den glatt. Den inneholder tre små pakker med 10 g hver av Chocolate-nærende krem, Chocolate Rejuvenating Mask og Coffee Bean Scrub.

bruk:

Ansiktet er rengjort med ansiktsrenser i settet. Kaffebønnsskrubbe påføres på ansiktet og skrubbe forsiktig i ca. 10 minutter, og deretter blir den tørket ut med våt bomull. Det er en sjokolade nærende krem ​​som brukes til massasje i ca 20 minutter. Det er en sjokoladeforyngende maske som påføres og får tørke. Til slutt, rengjør ansiktet for å få det strålende utseende.

Pris: Rs.265

6. Shahnaz Husain Shalife Plus Facial Kit:

Shahnaz Husain Shalife Plus Facial Kit

Dette settet har en kraftig formulering av organiske ekstrakter av planter for å dype rens, exfoliere og forny huden på ansiktet. Denne ansikten strammer også huden og fjerner de døde cellene, raffinerer, toning og polerer den. Det er en skrubbe, nærende krem ​​og foryngende maske 10 gm av hver.

bruk:

Rengjør ansiktet med en ansiktsrenser og bruk skrubben gitt, for å exfoliere huden. Og så begynn å gi masserende slag ved hjelp av nærende krem ​​gitt i settet i ca 20 minutter. Deretter, etter vasking av ansiktet, bruk foryngelsesmasken og slapp av i 10 minutter. Tørk ansiktet ditt for å få det flotte utseendet.

Pris: Rs.315 for 45 g.

Se mer: Shahnaz Hussain Tips til glødende hud

7. Shahnaz Husain Pearl Facial Kit:

Shahnaz Husain Pearl Facial Kit

Dette Shahnaz Pearl-ansiktssettet lover med naturlig glød og bleking. Kitet fungerer som en beskyttelse for deg fra UV-stråler i solen og reduserer også sjansene for en transformasjon av melanin som reduserer solingen. Det gir også huden din fantastisk fuktighet for et friskt utseende.

bruk:

Denne pakken er den nøyaktige behandlingen med ekte perlekstrakter. Den inneholder bare perlekrem og perlemask. Så her, bortsett fra ansiktsbehandling, bare rengjør ansiktet og bruk denne perlekremen til å massere for den nødvendige tiden. Påfør deretter perlemasken på ansiktet og la det tørke i ca. 15 minutter. Etter å ha rengjort ansiktet, kan du føle forskjellen.

Pris: Rs.473 for 20 gram.

8. Shahnaz Husain Facial Kit for fet hud:

Shahnaz Husain Facial Kit for Oily Skin

Hvis du har en fet og pimple hud, er dette Shahnaz Hussain-settet det perfekte for deg. Laget av ekstrakter av blomster og urter, fungerer shahnaz ansiktssett for pimples magisk. Det forhindrer det eneste utseendet og gir en myk, myk, matt finish. Den inneholder en Shamoon Sandalwood rensing lotion, Shagrian Dermabrasive behandling krem, Shabase Sandalwood cover krem ​​og ShaSilk matt fuktighetskrem.

bruk:

Rengjør ansiktet med rensepulveret som er gitt her, som mildt renser den følsomme huden. Bruk deretter Shagrain dermabrasive behandlingskrem til å sitte på ansiktet i 20 minutter. Og vask det av. Påfør krem ​​på sandelvann på den akne utsatt huden uten å skru det kraftig og la den tørke. Tørk det rent. Til slutt kan du bruke den matte fuktighetskrem som virker både for kviser og strålende oljefri utseende.

Pris: Rs.475 for 55gm.

Se mer: Ansiktssett for fet hud

9. Shahnaz Husain Facial Kit for tørr hud:

Shahnaz Husain Facial Kit for Dry Skin

Dette Shahnaz Husain ansiktssettet for tørr hud nærer og beriker huden med naturlige mykemidler og antioksidanter. Det gjenoppretter fastheten som forlater huden myk, smidig, ungdommelig og strålende. Den inneholder en Shalife nærende krem; Shamoist beriket fuktighetsgivende melk, Shacleanse hydratiserende rengjøringsmiddel og Shayouth hvete kim Tulsi balsam.

bruk:

Påfør det fuktige rengjøringsmiddelet for å rengjøre ansiktet grundig. Bruk Shalife nærende krem ​​til massasje i ca 15 minutter. Bruk deretter fuktighetsgivende melk til å hydrere huden. Til slutt kan du gjøre bruk av Tulsi Balm for å få huden til å føles jevn og smidig.

Pris: Rs. 495 for 40 g.

Shahnaz Husain-produkter er alle tiden favoritt for de fleste kvinnene her i vårt land. Og dette merket gir alt spekter av kremer og lotioner for både hud og hårpleie.

Se mer: Shahnaz Beauty Tips for kviser

Leave A Comment

75 − 71 =