9 beste profesjonelle frisyrer for menn | Stiler på livet

Menns frisyrer er en av de vanskeligste å velge mellom. Du vil at den skal se profesjonell og samtidig uformell nok. Her er ni slike profesjonelle frisyrer for å avlaste deg fra dine vanskeligheter.

Stilig og nyeste profesjonelle frisyrer for menn:

1. Caesar Frisyre:

profesjonell hairstyles for men

Dette er en veldig enkel frisyre. Sidene holdes korte mens kronen har lengre hår i sammenligning. Enten tilbake kam håret eller siden sveip det usig en hår gel for å holde den på plass.

2. Buzz Cut:

menn's professional hairstyle2

Et veldig profesjonelt utseende for menn i alle aldre. Klipp håret ditt veldig kort. For denne utseendet klippes håret med en barberhøvel for å gi det et grovt, men veldig rent utseende.

3. Half Bangs:

menn's professional hairstyle3

For denne utseendet, sveip ditt smør og bruk gelpensel gjennom håret ditt. For et mer nøyaktig utseende, kram knærne sidelengs for å holde den på plass. Komb resten av håret på vanlig måte.

4. Tilbake Combed:

menn's professional hairstyle4

Dette er et passende utseende for alle typer hår. Ta riktig mengde hårgel og børst den gjennom håret med fingrene. Nå tilbake kam det for å gi det et pent og avgjort utseende.

5. Hestehale:

menn's professional hairstyle5

Dette utseendet er spesielt for menn som har langt hår, men ønsker å se profesjonelle. Kombinere håret ditt i en pen ponny og bind den sammen med et hår slips. Du kan også bruke hårgelé hvis håret har en tendens til å falle ut på plass.

Se mer:  Hestehale Frisyre for menn

6. Midtparting:

menn's professional hairstyle6

Dette er et annet flott utseende for menn med smell. Parting håret i midten børst håret i en retning. Du kan også bruke hårgelé for å holde håret på plass.

7. Slank Blow Back:

menn's professional hairstyle7

For dette blæret tørke håret ditt for å gi det volumet. Del håret ditt i to seksjoner på en slik måte at den er sideskilt. Bruk nå en børste tilbake kam den ene siden av håret ditt. Påfør hårgel på denne siden av håret for å holde håret på plass. Nå kam det igjen i samme retning. Komb den slankere delen av håret ditt i nedadgående retning.

Se mer:  Siste menn frisyrer

8. Spiked Blow Hairstyle:

menn's professional hairstyle8

Spikes er ikke bare for årsakssammenheng. De kan også brukes profesjonelt. For dette utseendet gjelder hårgel på håret ditt. Ta nå kronen av håret ditt og begynn å kamma det oppover i en retning. Å bruke en kam vil gi det et mye mer nøyaktig utseende. Nå kam sidene av håret ditt i en nedre del for å fullføre utseendet.

Se mer:  Side Parting frisyrer menn

9. Bølgete kort frisyre:

menn's professional hairstyle9

Dette er et veldig interessant utseende for menn å bære profesjonelt. Bruke et slag tørker gi bølger til håret ditt. Nå side deler håret ditt. Du kan enten sveipe eller kutte den bredere delen med en børste. Ta en kambørste så den andre delen av håret ditt. Du kan også tilbake kamme alt håret ditt. Bruk en hårspray for å sikre at du ikke mister bølgene.

Dette er ni slike frisyrer som gir deg et profesjonelt utseende. Også med noen endringer kan du også bære dette utseendet på en uformell dag eller å feste.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

29 + = 38