9 Beste Phuket Turiststeder å besøke | Stiler på livet

Hvis du planlegger å gå på ferie med vennene dine og fortsatt ikke vet hvilket sted du skal velge, tilbyr vi deg Thailands flotte attraksjon: Phuket. Det er ganske mange destinasjoner som vil gjøre ferien din uforglemmelig. Noen av de "må se" stedene å besøke i Phuket har blitt oppført i følgende avsnitt.

Turiststeder i Phuket:

Her ankom vi under noen vakre Phuket turiststeder å besøke med bilder.

1. Old Phuket Town:

phuket tourist places

Den gamle Phuket by er et flott sted for kinesiske, koloniale og lokale restauranter, funky butikker, arkitektur og vakre severdigheter. Kommer her på en helg ettermiddag kommer sikkert til å være mye moro, frolic og til og med fascinerende.

2. Bangla Road Natteliv:

bangla-road-nightlife_phuket-turist-steder

Bangla Road of Phuket tilbyr deg det beste nattlyset du kan ha. De eksotiske danserne, damens gutter og fortryllede vestlige er noen av de vanlige menneskene du finner her. Hvis du er åpenhjertet og håper å ha det gøy med vennene dine, er Bangla Road Nightlife stedet for deg. Det er et av de beste stedene å se i Phuket.

Se mer: Steder å se i Punjab

3. Phang Nga Bay:

Phang Nga-bay__phuket-turist-steder

Phang Nga Bay of Phuket er kjent, vakker og veldig unik. Kalkstein klipper og smaragdgrønt vann gjør dette stedet tydelig, men likevel veldig attraktivt. Denne beliggenheten er ideell for alle turister som leter etter en tid med fred og avslapning.

4. Simon Cabaret Vis:

simon-kabaret-show_phuket-turist-steder

Simon Cabaret Show av Phuket er det mest spektakulære og fantastiske musikkshowet du finner i hele Thailand. De fabelaktige kostymer, profesjonelle dansendringer og forestillinger er sikker på å slippe kjeften din. Alle av dem er gjort av de beste damens gutter i verden, og er virkelig en fantastisk opplevelse.

Se mer: Turiststeder i Sikkim

5. Wat Chalong og Phuket templer:

Wat Chalong, Phuket, Thailand

Phuket er også kjent for sine templer. Wat Chalong er en av de viktigste som ligger her og har tegnet tusenvis av turister og besøkende hvert år. Det organiserer landmesser på hver ferie som gir deg muligheten til å hengi seg til noen overdådige og deilige snacks laget av de lokale thailandske folkene. Det er fascinerende, vakkert og veldig interessant.

6. Big Buddha:

big-buddha_phuket-turist-stedene

The Big Buddha er et nylig tillegg til øya Phuket. Ligger på toppen av Nakkerd Hills, er denne ulastelige strukturen en absolutt skjønnhet. Om lag fem og fem meter høy tok denne statuen ca 30 millioner baht å etablere. Utsikten fra en avstand er nydelig og fantastisk og svært vellykket representerer det kulturen i Thailand.

Se mer: Berømte steder i Meghalaya

7. Phuket Fantasea Show:

Phuket-Fantasea-show_phuket-turist-steder

Phuket Fantasea Show av Phuket er morsomt og spennende. Det er gjort av fagfolk og er virkelig veldig spennende. Skildret i Las Vegas-stil, er scenen full av elefanter, trapezeartister og pyroteknikk. Kombinere tradisjonen, myter og fantasi av den thailandske kulturen, er dette showet svært underholdende og veldig morsomt.

8. Phi Phi Island:

phi-phi-island_phuket-turist-steder

Thailand er best kjent for sin Phi Phi Island. Ikke bare er de populære, men har dukket opp flere ganger i internasjonale filmer. Skjønnheten i dette stedet er fascinerende og været her er alltid mykt og lett. Det uberørte vannet, hvit sand og kule bølger gjør at du blir forelsket i det ved første øyekast. Denne øya er definitivt verdt å komme til og vil sikkert ikke skuffe. Dette er et av de berømte stedene å besøke i Phuket.

9. Siam Safari:

Siam-safari_phuket-turist-stedene

Hvis du er en naturelskere og tilfeldigvis er i Phuket, tilbyr vi deg noen av de beste naturturene du noensinne vil oppleve. Bare velg deg selv et passende hotell og kom til Siam Safari Elephant Camp, som ligger i de vakre fjellene i Chalong. Her får du muligheten til å møte baby elefanter, gå en fin tur på denne fantastiske skapningen, og lær også om gummisamling! Virkelig, dette stedet er fantastisk!

Håper du likte disse turiststedene i Phuket! Vennligst del din mening.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

50 − = 44