9 beste Opal Stone Ring Designs for menn og kvinner

Opal smykker er et av de eksotiske og iøynefallende smykkene du kan bære. Opaler blinker med regnbuens farger fascinert i en silisiummalm. Det indre fargespillet og de fascinerende blinkene gjør det vanskelig å rive øynene dine bort fra sitt gode utseende. Flere og flere engasjementpar leter nå etter opalingene. Opal vil aldri mislykkes, og jeg overraske deg og avslører nye farger og mønstre i årene som kommer. Det er en av de mest konverterte edelstener i verden og birthstone i oktober.

Ulike typer ringer med opal Birthstone:

Denne artikkelen vil hjelpe deg å velge dine rette eksklusive opalringer med en rekke design.

1. Gull Opal Ring:

opal rings

Fra synspunkt av farger, fantastiske mønstre og skjerm, har Opal ringene blitt ansett som kjent tidligere. De elegante designene i opalringer fremhever ønsket av mennesker for deres utmerkede valg i smykker. Selv som bryllupsgaver og kjærlighetsringer, er opalringer elsket og beundret for sitt unike utseende. En liten ring med opal steinpinne i den kan gi et glimrende utseende til fingeren.

2. Unik Moon Opal Ring:

Unik Moon opal Ring

Det finnes en rekke opal ring design er tilgjengelig for både menn og kvinner. Disse unike månen opal ringene gir lyse og skinnende fingre. En liten stein er plassert med et senter av ringen og hammert halvmåne ramme den åpne innstillingen av den delikate ringen, denne ringen er en perfekt for vanlig bruk. Opal ringer er mye mykere enn diamanter, men så de kan velge for forlovelsesringene

3. Livets livsring:

Tre of Life Ring

Denne ringen av livsringer er designet med sterling sølv og den har 3 ½ overflaten, og den har en veldig lys falt til den og inneholder god kvalitet. Å få dette livets livring, gir dette et attraktivt utseende til brukerens. Denne ringen er også tilgjengelig andre steiner som granat, turkis og ametyst. Det kan være et perfekt tilbehør for daglig bruk.

Se mer: Big Diamond Engagement Rings

4. Twig and Leaf Engagement Ring:

Kvist and Leaf Engagement Ring

Opal assosiert med diamantringen vil gi et iøynefallende utseende og høy kvalitet. Et sett med kvist og blad bryllup engasjement ringer er håndlaget i to toner av 18k og designet med rå metall. Ringenes bånd er belagt med svart rhodium og tilbyr det trendy utseendet

5. svart opal ring:

Svart opal ring

Det finnes mange opalringer i markedet de er svarte opal, hvite og blå, rosa osv. Svarte opalringer er en grønn type opal med svarte og gullflekker. Dette kan tumbles med glatt og kuttet cabochon. Det er utallige opal ring design tilbys for menn. Svart opal ring designet med hvite steiner, og det vil gi det tradisjonelle utseendet.

6. Rosa Opal Ring:

Rosa Opal Ring

Rosa opal vibrerer med en mer mild frekvens, og den forbedrer den trøstende og avslappende effekten på den følelsesmessige kroppen. Denne rosa opalringen passer godt for svært følsomme mennesker. Senter av ringen inneholder rosa opalstein og bandet er laget av sterling sølvfet materiale.

Se mer: Enkelt Diamond Ring Designs

7. Opal Leaf Ring:

opal Leaf Ring

Denne opalbladringen har blitt den mest populære ringen enn andre og denne opalbladringen har en glitrende opalstein. Det kan være behagelig for fingeren og ser vakker ut. Det vil gi den enkle og elegante utsikten over brukerens. Du kan bære denne ringen med noe slags antrekk.

8. Årsdag Opal Ring:

jubileum Opal Ring

Blå opalringer er relativt sjeldne og er meget gjennomskinnelig stein som gir et mer attraktivt utseende enn andre ringdesigner. Denne årsdagens opalring viser flotte farger med mange neonblå, oransje og grønne flekker. Dette er et flott alternativ til en tradisjonell vielsesring eller jubileumsring for et bryllup.

Se mer: Princess Cut Diamond Wedding Rings

9. Opal Ring med Infinity Symbol:

opal Ring with Infinity Symbol

Hvite opalringer er mer populære en. Mens du sammenligner andre ringer, gir den det ryddige og perfekte utseende for de som bærer. Denne håndlagde ringen utformet fremhever en uendelig knute og laget med 4 mm opal. Du kan gi denne ringen til din beste venn eller kjære, noe som vil gjøre deg uendelig glad.

Opaler gjør oppsiktsvekkende smykker. Vekten på opal er også viktig. En god størrelse opal for en ring vil være mellom en og tre karat. Det er selvfølgelig liten størrelse steiner som er nydelige. Hvis du er ute etter en svimlende, vakker og helt unik forlovelsesring med en mytisk antikk følelse, og en opal ring kan være perfekt for deg.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 16 = 26