9 Beste Olay Moisturizers | Stiler på livet

En gren av de mange millioner prospering Proctor og gamble, en amerikansk produksjon av kosmetikklinje som gir deg pengene verdige kosmetiske plager og innenfor en vennlig lommelykt, har Olay vært et vanlig husholdningsnavn de siste årene som ble en av de beste brønnene kjent kosmetisk merke over hele verden.

I dagens skriving skal vi diskutere noen ting om fuktighetskremerne fra Olay-selskapet, men før vi la oss ta en titt på arbeidet og nytte av en fuktighetskrem. En fuktighetskrem vil aldri la huden din gå tørst og tørr, mens du aldri tillater unødvendig oppløsning av hudoljer, og danner dermed et perfekt produkt for å holde huden fuktig fylt og smidig mens du er frisk og livlig.

Populære Olay Moisturizers i India:

La oss se på de beste oljebekämpningsmidlerne.

1. Olay Fuktighetsgivende Lotion:

Olay moisturizer

Basisingrediensene i dette produktet er kamille og all hudekspert Aloe Vera. Ikke bare gjør dette fuktighetskrem beroliger og nærer huden, men låser også i fuktigheten, slik at du kan sporten har en myk hud hele dagen lang.

2. Olay Total Effects 7 In 1 Anti Aging Skin Cream:

Olay moisturizers 2

Den 7 i 1 anti aldringskrem er en fuktighetskrem som inneholder serum- og anti-aldringsfordeler i seg selv som fuktighetskrem, det gir de essensielle næringsstoffene som gjør huden din så kjærlig og satinmjuk. Sju skjønnhetsfordeler er kombinert i dette produktet for å gi deg et pulserende utseende.

3. Olay Complete All Day UV-fuktighetskrem SPF15:

Olay moisturizers 3

Den komplette hele dagen fuktighetskrem kommer med en SPF på 15 som danner en beskyttende skjede over huden din som reflekterer den harde solen og UV-strålene mens cocktailen av forskjellige vitaminer som B3, C og E vil nærme og fylle huden hele dagen.

4. Olay Active Hydrating Moisturizer:

Olay moisturizers 4

Den fuktighetsgivende fuktighetskremen etterlater sitt navn ettersom det fuktiger huden din grundig, selv på cellens nivå ved å sive inn gjennom de grove lagene som gjør dem myke og smidige. Den ingen fettbehandler etter effekten vil la huden bli revitalisert og utfrisket.

5. Olay Fresh Effects Hydrating Gel Moisturizer:

Olay moisturizers 5

Den gelbaserte formen av denne fuktighetskrem gjør det til en perfekt hudproblemer for oljeskinn, hvor hybris og hvite teekstrakter lyser og fukter huden uten å tette porene dine. Nå kan porene dine puste inn frisk mens huden din føles hydrert og lett.

Se mer:  Nivea Fuktkrem

6. Olay Micro-Sculpting Cream Moisturizer:

Olay moisturizers 6

Denne mikroskulpturerende fuktighetskremmen fra Olay, som er verdt lommen, forbedrer ikke bare de fine linjene og takler fuktmangel, men hjelper også med å plukke og skulpturere ansiktet ditt til et mer slank og arkitektonisk utseende samtidig som du utfører de grunnleggende fuktighetskremmottakere.

7. Olay Total Effects Feather Weight Moisturizer SPF15:

Olay moisturizers 7

Solasheer-teknologien gir bredspektret solkrembeskyttelse med SPF15 som krigerens skjold mens fjærvekten fuktighetskremer passer perfekt sammen med huden og forynker og vekker de kjedelige limpene for å gi deg en levende, lys utseende.

Se mer:  Dammer Ansiktsfuktighetskrem

8. Olay Regenerist Lysende Tone Perfekt Fuktighetskrem:

Olay moisturizers 8

Ingenting en krystallflaske kan ikke slå, pakket i en delikat, stilig beholder. Regenerist-lysende fuktighetskrems primære fokus er hudavletting hvor du kan oppnå den perfekte perlen som glød, samtidig som du reduserer mørke flekker, fine linjer og hydrerer ansiktet ditt til en myk og smidig hud tekstur.

9. Olay Total Night Pore Perfector Fuktighetskrem:

Olay moisturizers 9

Olays pore perfector fungerer på de forstørrede porene som skaper grovhet og ujevn hudtone i huden din. Hydrering og foryngelse av hudpartiklene, vil dette produktet redusere porestørrelsen og krympe den til det beste, slik at vi kan sporten sunn, fast hud.

Se mer: Tonet fuktighetskrem i India

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

59 − = 51