9 Beste og nyeste badeveggfliser | Stiler på livet

Alle har sin egen smak og preferanser når det gjelder hvilken farge de vil ha på vaskerommet. Man bør alltid gå for valg som holder seg på trenden og ikke ser for høyt eller sprudlende ut.

Moderne og stilig baderomsveggfliser:

Her er noen bad veggfliser design som vil gi et innblikk i de mange alternativene som er tilgjengelige i butikkene.

1. The Classy Black Bathroom Wall Tiles:

baderom wall tiles

Det er usannsynlig å velge en svart flis til soverom eller stuer, noe som gir svart et opplagt valg på badet. Kombinasjonen av svart og grått i disse mellomstore fliser er veldig trendy og matt finish gjør det tiltalende.

2. Brune og Beige Baderomsveggfliser:

brun and Beige

De skinnende brune og beige fliser legger mye glans på veggen. Disse reflekterer også lys som gjør at badet ser lysere ut og himmelen. Fargen og teksturkombinasjonen er hovedsakelig egnet for å markere vegger i store bad.

3. En kombinasjon av fliser:

EN Combination of Tiles

Fliser kan alltid sammenstilles og parres til et unikt designutseende. Nyanser av brun i denne kombinasjonen gir et moderne utseende. Det er også et godt alternativ der badet mangler lengde. Horisontale divisjoner på veggen gir en illusjon for et lengre bad.

4. Abstrakt marmorstruktur:

Abstrakt Marble Texture

Denne stilen har vært i mote lenge, og har en lang vei å gå. Det er som de eviggrønne klassikerne som ser lysere ut og bedre med tiden. Siden det er en dominans av svart, kan dette brukes til å markere i mindre bad og kan brukes uten noen begrensninger i de store badene.

5. et speck of farge baderom veggen fliser:  

EN Speck of Colour

Spesifikasjoner av farger blant de hvite torgene gir et smart og tiltalende utseende på badet. Dette er noe som forblir nytt i lang tid. Ekstra fordel her er at du kan kombinere nesten hvilken som helst solid fargeinnredning og gi et helt annet og nytt utseende på badet.

6. Dekorative Baderomsveggfliser:

dekorative Tiles

En serie dekorative fliser gir et friskt utseende på badet. Denne kombinasjonen kan brukes i nærheten av servantsspeilet eller for å markere noen få små seksjoner for et designutseende. Bruk av paneler med mønstrede fliser til badvegger gjør stedet føles nytt hver gang du ser det.

7. Fargerike Keramiske Baderomsveggfliser:

Fargerik Ceramic Bathroom Tiles

Et hint av farger blant de brune fliser har et moderne utseende og er ment for de som har en veldig edru og stilig smak. Utformingen er en av en slags og kan brukes til å markere mellomrom eller på den totale veggen. Disse fliser design for bad veggen er ideell for deler i store bad som trenger utheving uten å bryte fargekoden.

8. Abstrakt Gullmønster Baderomsveggfliser:

Abstrakt Gold Pattern

Hint av turkisblått og grønt med streker av gull er den nyeste kombinasjonen i markedet. Disse veggene fliser til bad er veldig trendy og gullet er subtilt, men likevel attraktivt. Avhengig av plassstørrelsen kan disse brukes til å markere eller langs veggene med en forsikring om at det vil gi et helt annet utseende på badet.

9. nyanser av gull baderom vegg fliser:

Shades of Gold

Ulike nyanser av gull i abstrakt langs den grå bakgrunnen er en ultimate kombinasjon for vegger på badet ditt. Det gir et smart utseende og lyser opp plassen når den brukes i biter langs hele badet. Den ekstra fordelen med denne flisen er at ved å endre badetilpasning alene, kan du stile badet på flere måter.

Stil ditt bad etter din smak og preferanse. Planlegg deg og ta litt innsats, og du skal ha et designerrom som vil vises frisk hver dag.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 61 = 71