9 beste og moderne svarte brogues for menn og kvinner | Stiler på livet

Brogues er det perfekte valget for sko å bære med stilig antrekk. Den passer for alle typer kjole. Du kan skille seg ut fra andre hvis du bærer Bourges, og de vil gjøre ditt utseende fasjonabelt. Mange design og farger av brogues er tilgjengelige i svart, brun og brun. Mange forskjellige design er også der i svarte brogues. Du må vite best design før du velger en.

Beste Black Brogues for menn og kvinner:

Så vi er her for å hjelpe deg. Topp 9 svart brogue design er gitt nedenfor,

1. Black Denim Brogues:

Svart Denim Brogues

Denne svarte brogue er en ny modifikasjon av tradisjonell Oxford. Denne skoen har svart denim øvre og tykk såle som sikrer komfort og maksimal holdbarhet. Denne designen har lettvekt mellomsål og tøydsål som øker trekkraften. Som foten sengen er flyttbar. Det er det beste valget som en uformell klær.

2. Svarte kalvleder Brogues:

Svart Calf Leather Brogues

Disse stilige menns svarte brogue-skoene er laget av rent lær. Det er en utmerket design, og du kan bruke den som en formell slitasje. Det gir deg maksimal komfort og holdbarhet. Prøv disse menns svarte suede brogues med din daglige kontor slitasje antrekk.

3. Lace Ups Black Brogue:

Blonder Ups Black Brogue

Lace up menn svart skinn brogues er håndlagde sko. Dette er laget av det fineste kalveskinnet. Sålene er lær og er foret med mykt kalveskinn for å maksimere din komfort. Å bruke denne skoen gir deg et stilig utseende. Det er et perfekt valg for din formelle antrekk.

4. Black Brogue Cleat Boot:

Svart Brogue Cleat Boot

Dette er en vakker mann svart brogue støvler design. Dette er laget av lær, så du må være ekstra forsiktig når du håndterer den. Sålene er laget av gummi for å få maksimal grep. Du kan bære den med din casual klær.

5. Black Suede Woman's Bourges:

Svart Suede Woman’s Bourges

Tom sorte suede brogues er kvinners sko. De er egnede til å gå sammen med dine barn. Designet er uovertruffen og ekstremt behagelig. Den leveres med blonder opp system som sikrer foretrukket passform. Myk tekstilfottaseng er polstret for komfort og blir behandlet for å bli kvitt bakterier. Sole er laget av gummi for å få et godt grep.

6. Navy Black Brogue Boot:

marinen Black Brogue Boot

Denne kvinners svarte brogue støvler kommer med en gul utsåle. Utsålen er laget av stablet tre og lang gummisål for å få ekstra grep. Det er en laced type med messing øyelokk. Denne skoen er laget av lærmateriale og det er en perfekt tilfeldig slitasje.

Se mer: Herresko

7. Menns Black Oxford Brogues:

menn Black Oxford Brogues

Disse svarte Oxford-brogue-skoene er laget av høykvalitets lærmateriale. Dette er også en langvarig sko. Du kan bruke den som en formell slitasje. Dette er en behagelig sko som du kan ha på hele dagen. Lace up-systemet sikrer en perfekt passform.

8. Kvinner Black Casual Brogue:

kvinners Black Casual Brogue

Denne svarte kvinners brogue er laget av fint lærmateriale. Det er en vanlig type med en kul pute inni. Denne kule puten sørger for maksimal komfort for deg. Det er en vanlig blonder opp type brogue sko. Denne designen er enkel og den passer for en som ikke liker dekorative sko. Du kan bruke den som formell slitasje samt uformell bruk.

Se mer: Damesko

9. Branded Men's Black Brogues:

branded Black Brogue

Denne menns svarte skinnbrogue er laget av lærmateriale. Denne smarte blonderoppskoen kommer med lærsål og lærfôr. Du kan bruke den som en formell slitasje og rengjør den med en myk, tørr klut. Det er en langvarig sko.

Disse er topp 9 svarte brogues tilgjengelig i markedet. Når du velger sko, prøv å velge det beste merket, det er langvarig. Du kan fange alles oppmerksomhet med godt utseende, så vær ikke som andre; vær den beste.

Se mer: Moderne Svart Sko

Leave A Comment

+ 20 = 29