9 beste museer i Bangalore med bilder | Stiler på livet

Bangalore er hovedstaden i Karnataka i Sør-India. Det er kjent å ha et hyggelig klima, energiske mennesker og kultur. Det er en av de største byene i India, og har tjent seg flere navn som Air Conditioned City, Gardens Gardens, Pub Capital of India, etc. Byen hadde en fantastisk blanding av fortid og nåtid som er portrettert gjennom museer. Her er en liste over berømte museer i Bangalore, India.

Museer i Bangalore med bilder:

Her er en liste over toppmuseer i Bangalore.

Regjeringsmuseum:

museer in Bangalore

Government Museum i Bangalore ble grunnlagt i Mysore av kirurg Edward Balfour i 1865, noe som også gjør det til et av de eldste museene i India. Museet er delt inn i 18 gallerier som har seksjoner geologiske og arkeologiske gjenstander. Det lagrer malerier, terrakotta, gamle smykker, mynter alle fra kongedømmets tider og deres regjeringstid. To påskrifter av Hal midi og Kannada hadde blitt utgravet i 450 e.Kr..

HAL Aerospace Museum:

Berømt Museums in Bangalore-HAL Aerospace Museum

Hindustan Aeronautics Limited (HAL) Aerospace Museum er det eldste luftfartsmuseet i India. Det er en del av HAL Heritage Center og Aerospace Museum og er en hjelp til alle som studerer Aeronautic Engineering, da studentene trenger å vite hvordan luftmaskiner må håndteres. Den viser fly, flymotorer og helikoptre, og forteller også historien om indisk luftfart.

Se mer: Museer i Chennai

Kempegowda Museum:

Berømt Museums in Bangalore-Kempegowda Museum

Kempegowda Museum er en av Indias siste museer. Det var blitt etablert til ære for Yelahanka-høvding Kempegowda som hadde grunnlagt byen Bangalore. Bygningen har blitt farget i de tradisjonelle farger av militærkvarter, rød og hvit. Første etasje har et galleri med fotografier. Det er tretrapper som tar de besøkende til Kempegowda historie. Det har også malerier av fort, templer, inskripsjoner av tidlig Bangalore.

Folkemuseum:

Berømt Museums in Bangalore-Folk Museum

Folkemuseet i Karnataka ligger i Kumara Park og dekker et land på 15 dekar. Det tilbyr folkemusikk spilles i bakgrunnen og viser videoopptak av folkedanser. Objekter som er brukt i gamle dager i det vanlige daglige liv, har blitt utstilt, for eksempel redskap, melkekarbeider, manuelle slipestene, etc. De har også dukker, våpen, kostymer, kunstneriske gjenstander, etc.

Se mer: Museer i Mumbai

Gandhi Bhavan:

Berømt Museums in Bangalore-Gandhi Bhavan

Gandhi Bhavan ble etablert i 1965 på Kumara Krupa Road, under oppsyn av president, Dr.Rajendra Prasad. Det er blitt gjort til ære for Nasjonens Fader, Mahatma Gandhi, og hovedmotivet til Bhavan er å lære hva Gandhiji hadde ønsket å lære folket. Museet omfatter bildegalleri som viser hele livet til Gandhiji, fra sitt tidlige liv til hans død.

Madras Sappers Museum og Arkiv:

Berømt Museums in Bangalore-Madras Sappers Museum and Archives

Madras Sappers Museum og Arkiv viser historien til Madras Engineer Group, som ble kalt "Sappers". Museet viser utstillinger som er relatert til hær, militærhistorie, gjenstander, armering, klær, medaljer, osv..

Legends Motorcycle Museum:

Berømt Museums in Bangalore-Legends Motorcycle Museum

Legends Motorcycles Museum er et hus til mer enn 20 vintagebiler som er rundt 100 år gamle og er fortsatt i stand. Galleriets vegger er fulle av fotografier av kjøretøy. Den har noen kjente biler som Jawa Certeza, 1913 Triumph, 1928 BSA, 1948 Corgi, etc.

Se mer: Hyderabad Museum

Philatelic Museum:

Berømt Museums in Bangalore-Philatelic Museum

Det filatelske museet er Bangalore viser sjeldne frimerker og artikler. Etter en nylig oppussing har et kunstnerhjørne, amfiteater og et referansebibliotek blitt laget for å bringe de besøkende nærmere til å vite om Indian Post, fra fortid til stede.

NIMHANS Brain Museum:

Berømt Museums in Bangalore-NIMHANS Brain Museum

NIMHANS Brain Museum ligger i National Institute of Mental Health Neurosciences og administreres av neuro physiology avdeling. Enhver besøkende er bundet til å bli dazed å se de forskjellige typer hjerneprøver som holdes på hyller. Det finnes forskjellige typer hjerner som skizofren hjernen, skadet hjerne, hjernen til person etter en ulykke, og også hjerner til dyr.

Neste gang du planlegger en tur til Bangalore, ikke gå glipp av disse berømte museene!

Leave A Comment

41 + = 47