9 beste milde sjampoer | Stiler på livet

Hver gang du sjampo, føler du en liten bit av håret som løsner opp fra hodebunnen, strømmer med rennende vann, rushing mot avløp mens du lurer på hvordan din en gang tykke tette pony nå har redusert til biter og spesifikasjoner av døende hår. På samme måte som huden din, håret ditt eller bedre, har skalpelen din en viss type som kanskje ikke samsvarer med de andre. For noen kan de ta på noen sjampo, men for de andre kan litt hård kjemikalie hindre ditt følsomme hår. Dette er når ordet mild sjampo kommer til handling. Mild sjampo er vanligvis enten medisinert eller spesielt forberedt for svakt sliter hår. Kanskje noen av dem er urte organiske produkter, mens de andre reduserer de kjemiske komplekskvotientene til minimal.

Populære Mild Shampoos i India:

Gitt nedenfor er en liste over milde sjampoer som du kanskje vil prøve.

1. Kaya Nourishing Shampoo:

mild shampoos

Infisert med essensielle hibiscusoljer er Kaya nærende sjampo en mild sjampo for det milde håret som gir forsiktig vare på dine underernærte hårsekk. Nærværet av mandelolje i denne sjampoen legger til glans og glans av håret ditt mens du sporter et strålende hode fullt av satin, mykt hår.

2. Moroccanoil Fukt Reparasjon Sjampo:

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo

Den Moroccanoil fuktighetsreparasjon sjampo bruker ren gylden Argan olje fra Marokko blandet inn med Keratin actives som danner kroppsbygging fiber av håret ditt. Det smelter kropp og vitalitet til håret ditt, dette mildt på hodebenssjampoen gjenoppretter kjemisk og fargebehandlet hår uten å fade ut den ytre fargen, slik at håret ditt blir mykt og smidig.

3. Fiama Di Wills Hverdag Mild Sjampo:

Fiama Di Wills Everyday Mild Shampoo3

Natur og vitenskap forbinder hånden for å gi deg den perfekte kombinasjonen av begge verdener, Fiama DI Wills hver dag mild sjampo. Hydro restaurerende teknologien bruker sin fuktighetslåsingsteknikk for å holde håret hydrert og mykt mens den berusende naturlige essensen av timian, enebær, babassu og magnolia blomstrer nærmer seg og forholdene grovt skadet hår.

4. VLCC Protein Conditioning Shampoo:

VLCC Protein Conditioning Shampoo

Proteinkonditioneringssjampoen fra VLCC bruker de mest kjente proteinene av soya og mandelolje som drenker håret ditt i essensielle oljer, mens tilstedeværelsen av vitamin E gir foryngelse og etterfylling til håret ditt, gjenoppliver tidligere skade hvis noe, mens du beskytter og omsorg for din tørt hår.

5. Himalaya Protein Shampoo Lett Daglig Pleie:

Himalaya Protein Shampoo Gentle Daily Care

Tilstedeværelsen av naturlige hår tonics re-energi håret revitalisere håret røtter og follicles dermed resulterer i hårvekst. Himalaya har alltid vært et all-organisk merke som gir næring på den mildeste mulige måten. Denne sjampoen bruker lakris, indisk stikkelsbær og kikerter for å nærme og fukte håret ditt.

Se mer:  Neutrogena Shampoos

6. Herbal Essence Drama Clean Shampoo:

Herbal Essence Drama Clean Shampoo

En spesiell behandling for fet fuktig hår som veier ned og tar seg opp lett. Herbal Essence-drama-ren sjampo tåler ikke noe drama da det fyller sitruspartikler med organisk grønn te for å holde håret lyst og forfrisket ettersom den hydroaktiverte silkebestanddelen forhindrer hårtørking eller frizzing.

7. Dove Damage Therapy Hair Fall Rescue Shampoo:

Due Damage Therapy Hair Fall Rescue Shampoo

The Dove Hair Therapy Shampoo er mild og forsiktig i hodebunnen din, da den bruker sin nutria-låsingsteknikk for å låse i ikke bare fuktighet, men essensielle næringsstoffer mens trichazol og silikoner nærer, etterfyller og fuktar håret ditt for en flott frisk håropplevelse.

Se mer:  Moroccanoil Shampoo

8. Biotique ayurvedisk oppskrift Bio Kelp sjampo:

Biotique Ayurvedic Recipe Bio Kelp Shampoo

Biotique bruker noen unike, naturlige og ayurvediske behandlinger for å rense og ta vare på håret ditt. Kelp kan gjenkjennes som et mineral og protein næringsstoff som blander peppermynteolje og mynteblad ekstrakt for å la hodet være super frisk og lett.

9. Shiseido Super Mild Shampoo:

Shiseido Super Mild Shampoo

Shiseido er super mild sjampo avhengig av hovedbestanddelen vitamin E, som er et multifunksjonalt vitamin som du kan høste det beste av fordelene. Titteletiketten kommer med super mild, milde formler for å rense ditt urenhetshode og produktoppbygging samtidig som håret ditt blir superglanset og silkeaktig.

Se mer: Sjampo Med Minoxidil

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

61 − = 54