9 beste jubileumsgaver til kjæreste i 2018 | Stiler på livet

Merkedager er den beste tiden til å vise kjærligheten til kjæresten din. Det kan være en 6 måneders jubileum eller et 1 års jubileum. Hver av disse er perfekte tider for å gi sine gjenstander som viser din kjærlighet.

Beste jubileumsgaver til kjæreste i 2018:

Overrask kjæresten din ved hjelp av disse unike gaver,

1. Infinity Gift:

evighet Gift

Dette er den beste gaven til kjæresten på jubileum. Jubileumsgaven til kjæresten er perfekt som det er et uendelig anheng i et rør. Rammen kan skrives ut med romantiske notater.

2. Photo Collage:

Bilde Collage

Prøv å gjøre en DIY fotoramme til jubileumsgaven kjæresten din. Denne fotokollagen er i form av antall år du feirer. Du kan holde bilder av kjæresten din og deg selv sammen.

3. Date Night Box:

Dato Night Box

Dette kommer under beste gave til jubileum for kjæreste. Du kan lage en nydelig boks som er fylt med små bunter av papir. Notatene kan være dato nattbrev som du kan skrive til kjæresten din. Hver av disse buntene kan settes i boksen som beste jubileumsgaver til kjæresten.

4. Dekk med kort Merknader:

Dekk of Card Notes

Lag en liste med 52 kjærlighetsnotater til kjæresten din og hold hver av dem i kortene fra en kortstokk. Disse notatene kan sammenlegges som en liten bok og gis som jubileumsgaveideer for kjæresten. Kjærlighetsnotatene kan være grunner til at du elsker kjæresten din også.

5. Kart over kjærlighet:

Kart of Love

En romantisk ide er å ha to kart kuttet i form av et hjerte. Kartene er av steder du møtte og hvor du først kysset. Dette kan da bli innrammet for å bli gitt som gave til jubileumsjubileum.

6. Folded Book Sculpture:

foldet Book Sculpture

Denne DIY ideen er å brette bokens sider i bokstaver, slik at når du åpner boken, kan du lese ordene som er dannet. Denne skulpturen er perfekt som et frittstående gaveobjekt. Gjør dette til den beste gaven til kjæresten til jubileum. Sett denne gaven i posen og overraske henne når hun åpner denne gaven.

Se mer: Gratulerer med jubileum for bror

7. Søt kjærlighetsmugg:

søt Love Mug

Her er et flott krus som du kan gi kjæresten din. Kruset har romantiske linjer trykt på den, og du kan gi dette til bruk. Jubileumsgaver til kjæreste er flotte som du kan ha et par for deg selv også.

8. kjærlighet nøkkel kjede:

Kjærlighet Key Chain

Få et par av denne kjærlighetsskapede nøkkelkjeden som er et par. Nøkkelkjeden er stemplet med små notater som viser kjærligheten din. Dette kan være laget av metall eller lær som du ønsker.

Se mer: Kjærlighetsjubileumsgaver

9. Armbånd av kjærlighet:

Armbånd of Love

Denne uendelig armbånd er akkurat det du bør gi kjæresten din. Uendighetssymbolet viser at kjærligheten din er for alltid. Den lille sjarmen som er festet til armbåndet, kan ha navnet hennes gravert på den. Denne vil være egnet på kjæresten din; det ser fint ut på noe antrekk.

Jentens tenker mest på følelsesmessig nivå, og kjæresten din vil sikkert vente på gaven din på den kommende jubileumsdagen. Det er uansett omkostnad, størrelse og form av gaven din, men gifting hjelper oss å lage et sterkt bånd mellom par. Det bidrar til å få et smil på vårt partners ansikt. Få en unik måte å uttrykke dine følelser til kjæresten din med de forskjellige typer gaveemønstre. Jubileumsgaver til kjæresten din kan være gjenstander av kjærlighet. Du kan gi henne pendler, armbånd eller kort. Prøv noen elektroniske alternativer også, du kan legge til personlig kake i den også.

Se mer: Beste jubileumsgaver til venner

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

4 + 2 =